13

Анонимен

преди 4 години

Трябвало е да уточни на жената че е бъдещ ***, понеже в затвора ще стане.

12

Анонимен

преди 4 години

Типична ***, познава го от 2 часа и хоп в апартамента му....а пък ако говори чужд език, направо не издържат.....заблудено племе

11

Анонимен

преди 4 години

"Усмихна ми се и аз му се усмихнах"Типично поведение на ***.

10

Шогун

преди 4 години

Още едно потвърждение ца природата на жените... щото е хубавец и хоп, веднага с него в апартамента. Ако беше по така ,не толкова излъскан на вид щеше ли да иде на сляпо доверие. Същите сте като нас мъжете, разлика няма! Видите нещо хубаво и ви падат нормите и задръжките...еми хак вие! Съжалявам за изнасилването, не е хубаво това нещо но той просто се възползва от красивата си външност. Същото правят и много момичета

9

родител.

преди 4 години

Това което си търсила го е получила Ква майка щее след като съпруга я изоставил тя зарязва децатаи хуква по барове и при първия усмихнал и се му се хвърля на врата без много задръжки .Това изповядване е добър урок занея как да си побира мъже те а и съвет към всички разгонени жени кат животни да неизбързват да лягат с първия срещнат ждребец.

8

Totenkopf

преди 4 години

А свалката ме кефи най много тя му се усмихнала и той и се усмихнал, работата е била опечена и хоп в апартамента му. И между другото ако съм на негово място щях да ви осъдя не е осъден никъде за изнасилване, че да му викате изнасилвач, ***.

7

Анонимен

преди 4 години

Той човекът още в началото е намекнал нещо свързано с това-онова,и тя му се е вързала. Еййй какви времена дойдоха,и на гей вяра да нямаш.

6

Петров

преди 4 години

Тази през нощта тръгнала на мъж и като разбрала че е гей се зарадвала, хайде стига измислици.

5

Петров

преди 4 години

Жената отишла сама у красивия мънж и после все едно е ученичка и не знае какво ще стане.

4

Totenkopf

преди 4 години

Какъв трябва да се вържеш на тази история с гея? Доброволно е отишла в жилището му след като се познават от няколко часа. Красив мъж така е мацките си падат по точно такива.

3

Цецо Мен

преди 4 години

Историята е странна и много тъжна. Филмите станаха реалност.

2

Нов журн. стил

преди 4 години

Според новия журналистически стил статиите трябва да са написани маскимално некадърно, супер неграмотно и с напълно неясно съдържание, затова и джурналята в днес са събрани от кол и възе - пример статията горе, снимката показва че случаят се е развил у бегето, ама според съдържанието е в Германия. Изречения без дсякакъв смисъл като - помолих го да отключи вратата и той се съгласи - коя врата, къде, защо - гадаем.

1

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

профил на психопат