21

реВЕЗОРСКО

преди 4 години

От хореограф става електроженист,после икономист..но перничанчето е разбрало,че без подмазване,филията хляб ще остане без намазване.С мас или мед-няма значение.

20

Въйййй

преди 4 години

Още една калинка, лице което няма нищо общо д тоя сектор ще казва какво да става. Трябва човек с опит, някой професор или доцент от ВИАС/УАСГ КОЙТО ЗНАЕ КАКВО ПРАВИ....

19

Абе...

преди 4 години

Отдавна предлагам - депутати , министри...всички постове от които се......гуши , да се разиграват с билетчета!! Приход за държавата- няма избори, бюлетини..купиш,търкаш и ставаш!! Някой ще каже ще се съберат случайници, то..и сега са такива! Търкай народе-- докато изтъркаш пост

18

Анонимен

преди 4 години

Как искате пожарникар да управлява,като образованието му е само да потушава пожари,докато всичко изгори.

17

Едно към едно

преди 4 години

Всеки български политик е един Големанов! Мечтата му е да стане министър! На каквото и да е! Поредният "опозиционер", захлебен от управляващите и вече убеден, че "по-добре от това няма как да се направи" и критиците вече да спрат критикуват!

16

Анонимен

преди 4 години

Поредния специалист по всичко.

15

МддМ

преди 4 години

Такъв може да е шеф и на козлодуй , на пирогов..както и на всяко министерство!! ...то след като Боко с една книга упралява( опитва се) 10 год , леле три ако бе прочел..

14

Анонимен

преди 4 години

докато не се изрита банкянското комунистче все такив ще ви ги сервиратостаналото са празни приказки

13

Анонимен

преди 4 години

Пак стари муцуни. Не знам доколко е компетентен този човек, но колкото години е във властта, може лесно да се направи извод дали е работил в народна полза или в полза на джоба си.

12

селтак

преди 4 години

Много е добър !! Оправи митниците Сега ще оправи водата ,*** ,и народа ще оправи !!

11

Ванче Михайлов

преди 4 години

Мършата която ме наследи във ВМРО са майстори на осребряването на всласта, като обикновенно излизат сухи. Този път обаче ще оберат пешкира. Дори *** като Ревизоро /специалист по всичко за крадене/ няма да ги спаси!

10

Анонимен

преди 4 години

УжасТ!

9

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 6Има такива, за които човек си мисли, че някъде са намерили университет, в който се изучава специалността "Всичкология". Каквото и да се случи, който и да е на власт, такива креатури винаги успяват да се уредят да са шефове на нещо.В течение на целия си трудов стаж могат да сменят 5-6 местоработи, които са в коренно различни области на икономиката, културата, администрацията и винаги са някакви шефове.Изглежда слушкат някого. И папкат.

8

Анонимен

преди 4 години

Екология - хидрология, дай конспекта, че утре ставам министър!

7

Анонимен

преди 4 години

Поредният капацитет от знатен колибарски род.

6

Куче влачи...

преди 4 години

Недейте да се тръшкате толкова, че нищо не разбирал от екология. То кой ли в тази власт разбира от нещо, ама нейсе. Важното е човекът да се грижи държавните пари и занапред да се претакат към правилните частни фирми. И да се внасят правилните отпадъци. Значи и той е правилният човек за поста - отдавна е показал, че много го бива по приказките, но свършена работа от него никой не е видял досега

5

Анонимен

преди 4 години

Все повече ще се минава на тотално пожарни варианти - хора, които хал хабер си нямат от това, което правят, но нали трябва кабинет да се крепи...Как един митничар ще оправя екологията, акъл ми го не побира.

4

Александрееее,

преди 4 години

ако някой не знае какво се е случвало в България в последно време, как да разбере от горния текст за какъв стол става въпрос?Човек може да помисли, че някой си Нено Димов е проиграл на покер един от столовете от домашното си обзавеждане.

3

х

преди 4 години

Нерде митници, нерде екология. Само в България.

2

Петров

преди 4 години

Този Ревизоро за толкова години в параламента доста се охрани.