13

Анонимен

преди 4 години

Водата се превърна в асфалт, а ако го нямаше асфалта нямаше да има протестно шествие с автомобили.

12

Край

преди 4 години

Всичката вода дето я пиете и се перете я докараха дедите ви в градовете дето живеете - с кирки и лопати направиха хиляди язовири и водопроводи. При Бай Тошо.От демокрацията има един язовир - направи ви го Ахмед Доган с консултации за 1.8 млн. лева.

11

Анонимен

преди 4 години

Буахахахаха.....

10

Анонимен

преди 4 години

Според мен трябва да се забранят частните ВЕЦ - ове, които ползват питейната ни вода.Второ - жестоко да бъдат санкционирани онези, които продължават да секат горите ни - това е основната ричина забезводието!Трето - нека специалисти в точната област да са на точното място.Стига с калинки. Трябват умни и честни хора.Парламент от 150 души, към които да има строг контрол!Държавата е на българите, не е на политиците, не е на боко, не е на ничия друга държава, на мафията също не е!

9

мак

преди 4 години

За каракача по-важна е кариерата на димов, отколкото съдбата на Перник, а и на други градове и села в подобно положение. Сме.шник нагъл, търговец на паспорти.

8

Василев

преди 4 години

Пет пари не давам, аз съм в Швейцария.

7

ПЕРНИК

преди 4 години

Глупости - Остаряли бивши на СДС Краси Митов , Защита ????Опитват се да яхнат Протеста за ПАРИ .Ние в Перник имаме друг начин - Жалби в Прокуратурата .Протеста днес , в Перник беше Платен - Раздават по 30 лева за Бензин .

6

от.Сидней,Австралия

преди 4 години

Вчера зад Операта центъра на Сидни беше затворен заради протест за Климатичните промени и природата. Доса хора имаше.А в същото време в БГ протестират за чешмяната вода..... Направо паралелни вселени, какво да ви кажа, сблъсък на цивилизаци

5

Ха ха ха

преди 4 години

Питайте къде ви е водата премиера слънце той е компетентен по всички въпроси ! И на следващите избори пак си го изберете !

4

Анонимен

преди 4 години

Водата ви е при Свободата. Долу герберската тирания!

3

Анонимен

преди 4 години

Само с ..магистрали -не става ,май ,май ??!

2

Анонимен

преди 4 години

Цяла година Перничани гледат как изчезва водата от язовира и си траят. Защо не дигнаха шум като го виждат , а се правят на умрели лисици. Сега олеле майко, къде е водата.

1

Анонимен

преди 4 години

Зимайте винкелите и пред парламента!