562

Един Българин

преди 4 години

Ей, Тръмп и САЩ-Администрация: СПРЕТЕ ДА СЕ ГАВРИТЕ С ЕДИН НАРОД, имащ тук държава близо 1340 години, видял и патил много през вековете ! DO YOU UNDERSTAND ?Кои сте вие, че да упражнявате натиск върху нас да ви играем по гайдата ? Защо настройвате света срещу себе си и постоянно СЪЗДАВАТЕ КОНФЛИКТИ ? Народите не искат да търпят нито вашата ХЕГЕМОНИЯ, нито командване от други "велики" сили. Искаме НЕЗАВИСИМОСТ и защита на НАЦИОНАЛНИТЕ СИ ИНТЕРЕСИ.

561

Анонимен

преди 4 години

Е,ние чичо Сам,в пещерите ли да севърнем.Ние сме В Европа,мили краварюВие ,каква алтернатива ни предлагате.Като ви гледаме м,лоу,мието, какво симислите,а.Русия също е в Европейскияконтинент.Вървете си !Нямаме нужда отвас.Нямате капка човечност.

560

Русофил

преди 4 години

За каква демокрация говорят САЩ,ако си казал нещо против тях или икономически неизгодно,веднага санкций и всичко руско е лошо.ГЕРБ слушат нареждат се в 3 редици да изпълняват заповеди.Мирно в строя без да мислиш,слушаш и изпълняваш американската диктатура.

559

Анонимен

преди 4 години

какъв е САЩ ни командари -държава от ЕС.да не сме му колония.а интересът ни изобщо от тази тръба какъв е.печелим ли нещо изобщо?

558

Анонимен

преди 4 години

И сия? Ко праим? То Боко е спец по разчекването и надупването, ама сега май вече няма измъкване. Най после. Никога не сме брали толкова срам с такова Просто нещо начело на държавата ни. Счупи всякакви тъпомери. Пошегувал се бил със сваления от Турците самолет пред Путин и как се оказал прав, че мирът бил много важен за туризма. Колко трябва да си *** и ***. Думи не намирам. И това го казва пред медиите?

557

бай ганю

преди 4 години

ситуацията е :пейш ли си пенкеле но кой ли те слушавече започнаха да ни казват нещата директно щото по любезния начин не разбираме но едва когато опре вилата във вратъ тогава при балканския тарикат може да се случи нещорусия едва ли ще пропусне шанса си да притиска когото и да било най вече геополитически по подобие на украйна

556

Анонимен

преди 4 години

Какво БЪЛГАРСКИЯ ДАНЪКОПЛАТЕЦ и реално ИНВЕСТИТОР в тази тръба печели? КАКВО ТОЧНО? По-евитн газ? С КОЛКО? КАКВО ТОЧНО инвестира България и КАКВО ще получи? САЩ И Русия не са интересни, какъв точно е интереса на България?

555

Анонимен

преди 4 години

Ае Мария Мустафа или как беше, знае ли че хората в Перник не могат си измият дирниците?

554

Анонимен

преди 4 години

Държавата отвъд океана е еврейска , а на европейска .

553

Анонимен

преди 4 години

Наду*пи се . Изкомандва големият брат

552

САЩ към плебса

преди 4 години

Ей Вие, това че дадохте 6 000 000 000 лв за стари тенекии, дето я видите я не не значи, че няма да купувате нашата втечнена газ, въпреки че руската е по-ефтина. Щом сте в НАТО ще сте роби. Излиза, че в ЕС има свободни страни - Германия, Унгария, Полша и слугинаж - знаете кои!!!

551

Анонимен

преди 4 години

Американецът е прав,само където не доуточнява,че ако използваме газопровода през Украйна сме заложници на един диктатор,а с трасето през Турция на двама диктатори мразещи ЕС!Аз ,лично на втория по-нямам вяра,няма да закъснее момента в който Ердоган ще се заканва ,да спре доставките на газ ,ако ЕС не го слушкат!

550

Анонимен

преди 4 години

Свидетели сме на нещо доста интересно в наши дни. Европа за пръв път в историята си е подчинена малко или много на чужда държава. Иронията е, че тази държава е създадена от самите европейци, от тези, които избягали от Европа. Разликата между едните и другите е, че избягалите се обединили. Кой е по-силен днес? - Обединеният "европеец"(или американеца, да не ме разбере някой погрешно)! - Извод - Колкото по-бързо се обединява Европа, толкова по-бързо ще се освободи(и руснаците са европейци)!

549

един въпрос?

преди 4 години

А КОЯ ПРИРОДНА ГАЗ Е НАЙ-ЕФТИНА? ИЛИ ТОВА НА ТИПИТЕ АМЕРИКАНЦИ НЕ ГИ ИНТЕРЕСУВА. ЗА ТЯХ Е ВАЖНО НА НАС ДА НИ Е ЗЛЕ!!!

548

Анонимен

преди 4 години

Сега очакваме Бацо да направи поредния си лупинг! Много е лошо да служиш на много господари, да искаш с всички да си добре. Такива накрая всички ги подиграват, презират и подритват!

547

Анонимен

преди 4 години

значи са против конкуренцията,а аз мислех,че това е част от демокрацията,или нещо е демократично само ако е в техен интерес,тогава да я кръстим американокрация

546

Анонимен

преди 4 години

вънка руснаците от България

545

Пян_Гъ

преди 4 години

До ЛогикаЩе гласувам за този политик, който излезе и публично заяви това, което ти казваш - на посланици, в ЕС и другаде и обещае да го приеме за национална стратегия. Ако си ти (дай си името) - ЗА ТЕБ ЩЕ ГЛАСУВАМ!!! Но тогава нямаше да купим F-овете, а много по-евтините, надеждни и лесни за подръжка руски самолети. Казвам го без да съм русофил.От гл. т. на ЛОГИКАТА, ЗА КОЯТО ПЛЕДИРАШ ТИ.

544

Анонимен

преди 4 години

Хайде да си гледаш САЩ и да не ни се месиш във вътрешните работи, много нагли станахте вече! Не Русия, а вие използвате енергетиката като политически инструмент!Ще се научите да уважавате независимостта на държавите, а не си врете гагата в работата на всички!

543

Логика

преди 4 години

Щом искат да попречат на Русия да използва енергоносителите като лост за въздействие върху страните от Ц и ЮИ Европа,САЩ могат да го направят много лесно-просто да намалят цените на техния газ и така руският ще стане неконкурентен.Това е свободният пазар на енергоносители-купуваш това,което ти е по-изгодно.Какво може да ни направи Русия с газа?Най-много да ни го спре.Какво можем да направим ние?Най-много да не купуваме този газ,а друг по съществуващата газопреносна мрежа.Бизнес...