75

do 65

преди 4 години

ти сравняваш ли терористи с аятоласи, изобщо наясно ли си какво е радикален ислям да управлява дадена държава, падането на балканите под турско робство за 500г ще ви се види рай. Дойде поколение на такива неграмотници и радикалния ислям а с него и мракобесие и войни се възроди. По-опасни сте такива и от радикалния ислям ,фокуса трябва да е срещу такива като вас, заради такива *** като вас сме паднали под исляма едно време и сега сме пак наред.

74

РВ

преди 4 години

Аз не мога да разбера само как бял човек, европеец, може да е на страната на някви муджахидини. Та тая напаст утре ще е при нас бе драги корифеи на световната политика.

73

Анонимен

преди 4 години

Водещите спонсори на тероризма са 1 - САЩ2 - Саудитска Арабия3 - ИзраелИзраел прави поръчките, САЩ ги плаща, СА ги изпълнява. Не случайно последната крепост на ИСсил беше до границата с Израел, където ги пазеха и снабдяваха. Исил не са хвърлили и камък срещу Израел или СА, и макар да са имали няколко атентата на територията на СА, всичките без изключение са били срещу шиити и в интереса на СА. Уахабизма тръгна от СА, и бе платен с петродолари.Персите са читави хора спрямо арабите...

72

до 78

преди 4 години

Ама на токчета или без.

71

АнонимеН

преди 4 години

НЯКОЙ ЛЪЖЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1ИЛИ ИРАН ЛЪЖЕ ИЛИ ФАЩ!!!НИТО НА ФАЩ МОЖЕ ДА СЕ ИМА ДОВЕРИЕНИТО НА ИРАН МОЖЕ ДА СЕ ИМА ДОВЕРИЕ!

70

Анонимен

преди 4 години

До Америка е обградена!Лошо нещо е боярищника брат. Намали го или и ти си скоро при девиците.

69

Gogo

преди 4 години

Иран е предупредил Ирак и те съответно САЩ, факт. Няма ни една жертва от страна на Ирак и САЩ. Нещо пародия ми се струват тия ракетни удари, или е само за вътрешна консумация..

68

до Америка е обграде

преди 4 години

Баш пък за Путин и Медведев не ми говори. Турците га им свалиха самолета и се изгавриха с пилотите тука настана революция - война, у-а, руснаците ще са в Истамбул до 24ч. ала-бала. ахахахаха вместо това си дадоха зaдника за една тръба и сега православните са първи приятели с *** ахаххааха

67

Пижо

преди 4 години

Изявление, показващо тотално безсилие! Иран бил отстъпил чрез ракетен обстрел на американски бази! В отговор САЩ налагал порадните безсмислени санкции! Накрая призовава други страни, включително Русия и Китай, да преговарят с Иран. Е това, ако не показва принизената роля и състояние на САЩ в световната политика, не знам какво е!

66

Анонимен

преди 4 години

Дълго чаканата от всички алкаши война, се отложи за неопределено време!Айде битият бит...

65

до 80

преди 4 години

ми тва каза и коментаторката след речта на Тръмпа

64

Анонимен

преди 4 години

Нямал да позволи някой да има ЯО,да ама Ким се сдоби и не те бръсне за слива!

63

Чебурашка

преди 4 години

До Америка е обградена!Обграден ти е мозъка от русофилия и животинска омраза към САЩ.

62

do 74

преди 4 години

и като не се "добере" до 2-ри мандат какво ще спечели сащ и света като дойде демократ. Какъв точно отговор искаш? Война? Световна? с милиони жертви? че така малко ли е да ги сдъвква бавно, много е добра тактиката. *** пищят а той си движи нещата без много обяснения. сложете демоцрат за пресидент да ви с еразкаже играта, ама с толко мозък какво да очакваш.

61

Ром'с

преди 4 години

Точно?

60

Чебурашка

преди 4 години

До ЛюбопитенЗащото не е имало Пейтриът бе умник. Докога ще повтаряте тези *** русоидни опорни точки?

59

До любобитен

преди 4 години

Много просто бе пич, няма как патриотите да прехванат иранските ракети, защото в тези бази америкснците нямат тази система. А и видяхме, че няма смисъл, американците явно мн добре знаят на какво са способни иранските фойерверки. Всички видяхме...

58

нещо не се връзва

преди 4 години

Сулеймани не се занимава с дреболии като протести пред Амер.Посолство в Багдад.Иракчани са протестирали, не Иранчани.Човека не е бил непосредствена опасност за САЩ, той е в района поне 20 год, не се крие.Израел е ПРИНУДИЛ Тръмп да го застреля по Коледа, като не работи Конгреса, щото много мъти водата на Натаняху.

57

ОПА!

преди 4 години

Достатъчно е Путин да мине през района и американския президент почва да разказва приказки за лека нощ.:) Вече стана ясно кой е властелина на света!

56

Любопитен

преди 4 години

Всичко много хубаво,ама не разбрахме защо "Пейтриът"-ите пак не хванаха всичките 15 бр. ракети-твърде малка бройка???Иначе ясно, че за иранските ракети точност от 100-200м,че и 500 не е важна.