107

Анонимен

преди 4 години

С Русия беше СССР, съюз на социалистически републики, социал идва от обществен, общност, все пак целта беше общността да живеят добре всички. България живееше при по добър стандарт на живот отколкото в СССР и в доста източно европейски страни. А при американското партньорство е капитализъм - печалбата на първо място. САЩ стрижат васалите до кожа, навсякъде в източна Европа е мизерия, стандарта е пъти по нисък от САЩ и на Запад, вече 30 години, и разликата все повече се увеличава.

106

Йориксен

преди 4 години

Радев иска да станем като Монголия, последната крепост на азиатското диктаторче путин. Няма да стане, защото вече бяхме в прегръдката на Злото 45г и чакахме светлото соц. бъдеще, ама то не дойде. И союз нерушимий се разруши.

105

Анонимен

преди 4 години

Няма свестни мъже.

104

Анонимен

преди 4 години

И тая измислена специалистка ни облъчва с глупости. Да иде да помага на любимия си премиер да вадят вода от пещерите около Перник. Подкупните социолози и журналисти имат огромна вина за затвърждаването на некадърността и корупцията в България. Вече 10г последни в ЕС благодарение и на тях!

103

Анонимен

преди 4 години

110, задръстеняк

102

Анонимен

преди 4 години

След 30 години жената вече си е стара, колкото и да се тунингова. Млада е 16-19 години, айде до 21 години, после вече е стара.

101

ТРЯБВА

преди 4 години

Трябва в България да се наложи Модела на Демокрацията - както е в Англия и САЩ - Всеки Работи , има право на Работа . Но няма Болничен , няма Платена Отпуска , Няма Здравна Осигуровка ( има частни застрахователи ) , Няма НОИ (всеки си избира частна фирма за пенсия ) .Тогава ще се оправим .Там има Приюти за Бедите , има Болници за Бедните . Това е Реалност в Най-силните Икономики - няма безработни роми крадци с по 10 деца .

100

Анонимен

преди 4 години

Колкото и да плюят Радев, пак ще бъде преди Борисов! Все едно да сравняваш селски тарикати и интелектуалец! Единия разправя хуморески, как щял да вади вода от пещерите и разни небивалици (дали си вярва като ги разправя?), а другия посочва конкретно проблемите на обществото! До другарите, в чиито домове и офиси виси лика на Борисов - Това, че властта ви облагодетелства по някакъв начин не значи, че Борисов е най добрия! Като се смени властта ще се разбягате като ***...

99

Спокойна

преди 4 години

До ДанковНищо не съм казала за Бойко - олицетворение на корупция, мафия и деградация. Смешно ни е, а алтернатива няма...

98

бесепар

преди 4 години

БСП са по яки от ГЕРБ!

97

Анонимен

преди 4 години

Тази зима ЕС ще плаща транзитни такси на Украйна за руска газ и България включително всеки ще плаща от джоба си независимо дали ползва или не газ. А можеше да купуваме газ на преференциални цени без транзитни такси и Европа да плаща тразитни такси на България ако по нареждане на американските господари не бяхма спряли Южен Поток, то за Северен поток изобщо нямаше да се говори.

96

Анонимен

преди 4 години

Разликата е:БСП окрадоха парите за АЕЦ Белене но АЕЦ няма.ГЕРБ окрадоха парите за магистрали и саниране но магистрали и 2000 санирани блокове има. Доброто управление се различава от лошото по това че докато крадат за себе си управляващите успяват да направят нещо за държавата. Няма такива които да не крадат. Такъв е договор между групите олигарси които избират управляващите с пропаганда в своите медии и избраните управляващи. Разрешава им се да крадат ако следват политика удобна на олигарсите

95

аз-ът

преди 4 години

До СпокойнаГосподин "его", на 32 години съм, лелче казвай на госпожите от твоето обкръжение. Излишно е да се пенявиш като бясно куче, че на мен шампанското и да и горчи, няма да ми докара инфаркт. Това ви остана на вас - чичковците с голямото его - да кривите усти прединсултно, от злоба и завист.---боже тая леля 5 реда, единствено да обясни, че не е леля. П.П. Ако наистина си на 32, съм по-млад от теб. Лельо !

94

наблЮдИтел

преди 4 години

До БГ-демократако беше строен през демокрацията, нямаше да пресъхнеама то от руската технология какво може да се очаква

93

Данков

преди 4 години

До ГолЗа това не споря че ние сме си виновни.За всичко обвиняваме другите но не и нас.Само че тези които ни управляват са част от нас и когато сгрешат трябва да им се поиска отговорноста която носят.Естествено в България все още си важи правилото - преклонена глава, сабя не е сече.

92

Анонимен

преди 4 години

В България няма по зависими хора от политиците. Те са пионки, кукли на конци. Те са следствие на задкулисните игри, но в никакъв случай фактор. Да има кой да плюем. Ей така за разпускане.

91

ДО 86

преди 4 години

За Слави Трифонов .

90

Спокойна

преди 4 години

До аз-ът Господин "его", на 32 години съм, лелче казвай на госпожите от твоето обкръжение. Излишно е да се пенявиш като бясно куче, че на мен шампанското и да и горчи, няма да ми докара инфаркт. Това ви остана на вас - чичковците с голямото его - да кривите усти прединсултно, от злоба и завист.

89

Анонимен

преди 4 години

Аз гласуваха за ГЕРБ и сега искам да гласувам за някой друг. За кого предлагате, благодаря предварително за предложенията!

88

БГ-демократ

преди 4 години

По добре демократичен станд-бай без вода, отколкото тоталитарна вода от язовир строен при комунизма и руското робство!