43

Анонимен

преди 4 години

Русия и Китай стават все по-независими технологично и финансово от световния хегемон -вместо SWIFT разплащателна електронна система МИР, вместо интернет - Рунет, така че и да ги блокират това няма да доведе до финансов и комуникационен срив. Това ще им даде истинска независимост, каквато другите няма да имат.

42

Анонимен

преди 4 години

Вконтакте ха ха, кви са тия щуротии.

41

Анонимен

преди 4 години

И как беше установено това?Да не би Ванга да го е предрекла?Мрежата изисква използване,а не тестване!

40

Sichtpunkt

преди 4 години

"И в момента vkontakte и yandex са с по-голям дял от Фейсбук и Гугъл та не виждам каква е драмата ако са предварително инсталирани"Предварително инсталирват компаниите производиелки на хардуера и техника. Но държава да инсталира приложения, аз за пръв път чувам.

39

Sichtpunkt

преди 4 години

AhaВ контакте не ти ли щръква косата?Защото то друго не може да щръкне.

38

Анонимен

преди 4 години

И все пак това е технологическо постижение за мужиците.

37

Aha

преди 4 години

И в момента vkontakte и yandex са с по-голям дял от Фейсбук и Гугъл та не виждам каква е драмата ако са предварително инсталирани? На практика сигурно всеки втори руснак има профил там.

36

Анонимен

преди 4 години

Смешници.

35

Анонимен

преди 4 години

Днес фейсбук от средство за комуникация се превърна в средство за оглупяване, престъпления и всякакви глупости. Това не пречи да го наричат "постижение". Ако се замислим- той е регрес. Преди две седмици американски учен в своя статия написа,че или ние ще унищожив фейсбук, или той нас. Днес героизма издребня толкова,че да нямаш профил във Фейсбук и да не го ползваш се смята за геройство.

34

Анонимен

преди 4 години

Накрая руснаците ще плащат за това руските фирми да имат предварително инсталирани приложения на даден телефон, таблет и тн. Най-добре е ако една руска фирма иска приложението и да предварително инсталирано на даден телефон то тя да си плати.

33

Sichtpunkt

преди 4 години

Да им спре тока и водата! Съвсем я забатачиха алкашами!

32

ШибиРиби

преди 4 години

Скоро черната борса на дънки и жвачки в Москва ще почне пак да процъфтява

31

БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР

преди 4 години

А така.Сега ще си отдъхнем от гадните *** които тролят от градовете Анапа,Екатеринбург и Питер,все ги засичам по ИП в сайта и ми е дошло до гуша от тях.Сега като ги затапят VPN ,няма да могат да пишат простотии в бг сайтове и ще настане раят на земята в България.....

30

читател

преди 4 години

А без интернет е още по-добре.Ако се затворят границите - просто чудесно. Визи и паспорти.Открити листове и жителство за всички големи градове.Четеш Работническо дело и си щастлив, виждаш как всичко е прекрасно.И 1 (една) ТВ програма.Колко хубаво беше!!!!!!

29

Поручик Ржевски

преди 4 години

Прави ми впечатление, че много хора със завършено средно селско плюс више по маркетинг смятат, че стриймването на филми и уеб шоповете са високи технологии....Хахахахаха...

28

Анонимен

преди 4 години

Вместо Амазон ползвам все по-често Алиекспрес. Въпрос на време и САЩ ще бъдат надминати навсякъде, както стана с Испанската, Британската и всяка друга империя в миналото.

27

Aha

преди 4 години

Не "вместо" gmail, a заедно с gmail. Няма забрана за приложения, а само изискване за допълнителни приложения. Разликата е огромна нали?

26

Анонимен

преди 4 години

"Руският проект, наречен Runet, предполагаемо може да позволява на правителството да филтрира съдържание и да цензурира. Новият вид инфраструктура ще направи трудно ползването и на VPN-и за достъп до блокирано съдържание."Това също не е добре. Руснаците трябва да протестират.

25

Анонимен

преди 4 години

Не ползвам нито едно от изброените приложения какво се опитваш да кажеш не знам света ли ще свърши кат няма фейсбук зомбирали сте се книга забравихте какво е включително и аз не се деля

24

Анонимен

преди 4 години

До AhaПредстави си да имаше такъв закон и в бг и като си купиш телефон да има инталирано абв приложението вместо джемейл. Нямаше да е много приятно.