86

Анонимен

преди 4 години

Глупаво е да се обобщава и това да бъде използвано за политически внушения! Нетактична постъпка, преследваща лични цели! Предлагам да спрем до тук!

85

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 95Плосък хумор!А истината е, че в Австрия усилено учат руски! И има тенденция изучаването на този красив и нужен език да се увеличава още. Източникът ми е от завчера, от преподавателка по руски във Виена.В Германия също учат руски. За други страни не зная! Знам само, че среди болхар есть *** неблагодарная, которая ненавидить русских и глумится над языка русского! Но Бог видить и кара Божья постигнет нечестицев!

84

до 95 от ЮАР

преди 4 години

Не знам за Щатите, но тук в ЮАР около 15 000 фермери се подготвят за изселване в Русия, прогонени от террора на цветнокожото южноафриканско мнозинство. Скоро страната ще се превърне без белите в страна от третия свят и май ще се връщам в Родината. В момента като лекар не съм засегнат от посигателства, но знае ли се.

83

Анонимен

преди 4 години

В Западна Европа и щатите огромни опашки пред Руските посолства, имигрантски отдел.Само не споделяйте с други.

82

абв

преди 4 години

Организирано мероприятие от Путин !

81

Възхитена

преди 4 години

Достоен човек! Светът не е за такива хора, затова по-скоро да си ходи оттук.

80

някой

преди 4 години

До 85То си личи плоската кинаджийска пропаганда на Путин.Сега очаквам да се намери някоя руска Лени Рифенщал, която да снима филма "Триумф на волята" (волята на Путин, естествено)!

79

Анонимен

преди 4 години

Човека е роден за лакей. Поне националните медии не се занимават с тази жълтина

78

fact

преди 4 години

той може и да е горд, ама ние сме омерзени!От слагачи, блюдолизци и хора без чуство за такт и собствено достойнство.Това показа тоз, ако може с това да се гордее..........

77

Анонимен

преди 4 години

Вместо да бие път чак дотам, можеше да я подари на всеки срещнат пътен милиционер.

76

юбералес

преди 4 години

Всяка година Алексей Навални получава отказ да присъства на тази пресконференция. Коледна сапунка - 20 епизод.

75

НОМЕР2

преди 4 години

Ако бяхме народ, а не *** на тоя "журналист" главата, щеше да е най-малко на два метра от тялото!

74

човек

преди 4 години

До: номер 71 (До 71неистината)Аре пак изкривяване на истината, русофилска пропаганда, или просто ти се иска да вярваш в нещо нереално???В Израел официален празник е 9-ти май, който е Денят на Победата в Европа (Victory in Europe Day)!Това празнуваме и ние в България. А в Израел е голям празник, защото съвпада с руския и защото има много ветерани от войната емигрирали там.Не заблуждавай хората!

73

Анонимен

преди 4 години

Поредния режесиран цирк от Руските кинематографи. Пропагандата им е най силното оръжие. Що пък не можа да влезе на пресконференцията един с плакат на Ана Политковская и да го попита Путика, щом е толкова велик и от 20 години е на власт, как не можа да разкрие и едно убийство на Руски журналист който е писала против него?Руски лакей и *** - давайте.

72

Анонимен

преди 4 години

До До 71неистинатаДо обявяването на война на Германия от британската империя, евреите в Германия можеха да напуснат страната и да отворят магазин. В СССР евреите нямаха тези права. Чак в 1940г. Германия ви отне гражданските права. ''На война като на война''. Сърдете се на Британия.

71

Захарий Стоянов

преди 4 години

Атанас Стефанов е поредният руски п.о.ц.е.л.***.к.о, чиято едниствена цел в живота е да завре предателската си физиономия в скута на кремълския господар. Позор!

70

Фактите

преди 4 години

Не се знае със сигурност какви са корените на българите, но старите българи, които са дошли на Балканите са говорили старобългарски език, който вече е изчезнал и е мъртъв език. Славяните по тези земи са били достатъчно, че да вземем тяхното слово, а по късно по поръчка на нашия владетел Борис, пък ние сме им дали писменост- кирилица.

69

човек

преди 4 години

До: номер 75Замисли се само: Кой от националните ни герои, революционери, е изпитвал някаква любов към Русия?Няма такъв! Левски, слава Богу още се тачи у нас, не успяха да го oплюят русофилите, е велик не за това колко турци е убил с пистолета си, а за това, че е разпалил този патриотичен огън сред българския народ, който едва ли някога отново ще се разпали. Този патриотизъм е в идеята, да не чакаме някой друг да ни "освободи", а ние сами да се вземем в ръце и да се освободим!

68

Анонимен

преди 4 години

До 73Ще ти лажа защо. Който иска да живее под ботуша на Путин, спокойно може да отиде я Русия.Но който не иска това, къде да ходи, според вас русофили? Според вас целия свят трябва да е русия и не трябва да съществуват други държави. Не трябва да има България, или Украйна, или Грузия, или Румъния, или Естония, или Латвия. Джуджето трябва да управлява всичко. Ами като го обичаш толковаж чуждопоклонико, заминавай при него. Но имам новина за теб, никой нормален по света не иска да живее в Русия.

67

До 71неистината

преди 4 години

Кое е глупост, либераст, 9 май официален празник ли е в Израел от 2018, Нетаняху до Путин ли беше на парада, беше,не можеш да фактите да ги изтриеш, само минус чета може ха, ха Иначе заради такива като Сорос има антисемитизъм, ама без червената армия и нашия баш натовеца пасито я щеше да го има, я не:))