73

И грам доверие

преди 4 години

Абе и аз съм за Европа ама за Европа на Хелмут Кол и дьо Гол. На тия нефелници като Меркел,Макрон,Тереза Мей и Юнкер дето нямат деца им нямам и грам доверие.

72

Анализ

преди 4 години

Аз виждам постовете така:Кремълски ***:"Незабавно напуснете ЕС и се превърнете в Молдова"Турски ***:"Незабавно напуснете ЕС и се превърнете в Северен Кипър"Китайски ***:"Чин чъ, Напуснете ЕС и се превърнете в Африканска държава залята от китайски стоки"Нормален човек:"Бе.. то в ЕС не е толкова лошо" Направо си е добре! :D

71

Анонимен

преди 4 години

Дали пък основния проблем не е в крадливия беге матрял който щеше да крадне още повече ако бяхме извън ЕС?

70

Марая Гейбриъл

преди 4 години

Коледният ми бонус е 40 000 евро, а Вашият?! р0бе, стягайте се, че някой трябва да работи и на вас се пада тази чест, че данъци, такси и сметки трябва да се плащат!!

69

до 72 от Бо Тик Вун

преди 4 години

какъв катък бе, аз давам на кучето телешки стеково от животно до 8 месеца, а котката ми яде черен хайвер от Белуга.

68

Анонимен

преди 4 години

Когато се замърси дадена река или вода,измират не само рибите,раците ,мидите и други водни животни,но и животните наоколо,които пият вода,а и птиците,растенията,а химикалите или замърсяванията се натрупват и влизат и в подпочвените води,които са воден резерв,в случай на суша.Против съм дори срещу сметището за радиоактивни отпадъци,да го построят в Африка или в някоя пустиня,а не тук!

67

Ха-ха

преди 4 години

Когато си сложен в стаята под стълбите,трудно приемаш една къща и за своя...

66

Анонимен

преди 4 години

Аз нямам пари за катък "Веселина"(Фантастико)-6,99 лв. /кг., а пък за вас - не знам.

65

Эврапэйскый Союз

преди 4 години

Нормално, Българите си Обичат Комунизъм от Съветски Тип, да Живее ЭСССР, където няма пазарна икономика, няма недависим бизнес, всички са р0бе на Брюксел и чакат да им напечатат хартиити и да им ги дадат като фондове, субсидии и помощи. Всичко в ЭСССР е Сделано в Чина, а Брюксел е директен Васал на Пекин!!

64

избирател

преди 4 години

Ама Другарю Борисов,явно имате свободно време,щом пишете статиики в тоя сайт,под чуждо име?!

63

Анонимен

преди 4 години

ЕС е най-доброто което се е случило на България в последните 30 години. Добър, лош няма значение. ЕС е единствения ни шанс за някакъв що-годе нормален живот! САЩ са прекалено далеч, а Русия... хъм Русия си е Русия!

62

123

преди 4 години

България е кошчето за отпадъци на ЕС

61

Анонимен

преди 4 години

До АнонименТова е отговорност на нашите политици,те са подписали тези договори за преноса на смет в България от различни държави,вкл. и от държави от ЕС!Вместо да бият алармата за замърсяванията в Европа и България,те приемат отпадъците срещу заплащане на 538 фирми.Да извадят на светло кои са тези фирми и да бият камбаната срещу замърсяването на почвата и водите,вкл. и подпочвените води!

60

Анонимен

преди 4 години

Добро или лошо,в момента няма по-добро от ЕС,разберете го!Просто няма!

59

ivailo

преди 4 години

60 % от българите с доверие към ЕС ?? Пак добре , че не са 80 %...

58

Анонимен

преди 4 години

Глупости,някои сега се опитват да разцепят ЕС,примера с излизането на Англия е началото и сега ще започнат да ни облъчват по медиите колко видите ли бил лош ЕС,но всъщност нашите управници са некадърни,а и имат началници зад океана.Само ще изгубим от излизането от ЕС и ще се редим на опашки за визи за всяка държава,стоките ни също ще имат препятствия,няма да има социални услуги и образованието също ще затъне,екологията ще е нула,няма кой да блокира лошите практики и много други негативи!

57

Анонимен

преди 4 години

До АНТИА бе я си гледай работата,не ти щем кървавия Пиночет,който затъна до гушата от убийства,мъчения,жестокост и пролята кръв на собствения си народ.Да гние в ада!Писна ни от фашистките ви диктаторски,кървави режими,тук е Европа,а не Чили.

56

Анонимен

преди 4 години

Вчера четох,че хората,които бяха блъснати от Местан ги съдят,обвиняват бащата на загиналото бебе,правосъдето ни къде е?Другото семейство,което бе блъснато от колата на Краянчева,са се изнесли от България,поради страх и заплахи срещу тех.

55

dexdan

преди 4 години

TOZI ANONIMen E AKTiven

54

АНТИ

преди 4 години

България плаче за военен режим Пиночет.Празните приказки са бля-бля-бля...