82

Пълни глупости

преди 4 години

Всеки маже- автомобили, печки- тинтири минтири... Никой не казва да се хване народа да залесява ударно. Никой не се интересува от това колко разхода един самолет и колко изхвърля понякога преди кацане. Никой не се интересува един круизен кораб какво изразходване и какъв замърсител е. Само за да може някой да си прави кефа. Заводите замърсител пък си плащат дето трябва и също нямат проблеми.

81

Анонимен

преди 4 години

Наисти се пишат глупости,заради 20% които се топлят на твърдо гориво, страдат останалите80%.

80

шопендар

преди 4 години

А,една влакова композиция с *** от европа изгаряна в тецовете,замърсява колкото софия за цяла година.а на управниците ни все народа им е виновен

79

анонимен

преди 4 години

Пишете глупости - това е пропоганда или по - точно дезинформация.Или още по- точно, г-жа Меркел нареди, да престанем да се отопляваме с печки. И сега разиграваме този цирк .

78

Анонимен

преди 4 години

Да ние сме на село на 5 км от София и като то сложиш всички села около София и като паднат мъгли и пак се събира там

77

Анонимен

преди 4 години

Да се забрани в топлофицирани квартали да се топлят по избор и на твърдо гориво. Не може да има избор щом има ТЕЦ!!! А то сега в Иван Вазов и в Изток има къщи и перкат на *** и не може да си отвориш прозореца вечер. Защо?

76

Анонимен

преди 4 години

Който не може да се отоплява на парно,ток или газ,да си ходи на село.

75

1

преди 4 години

Предполагам това е статистика за минута замърсяване.Една кола се движи средно 1 час на ден в София, една печка дими поне 4ри часа на ден. Тоест една печка за ден замърсява колкото 72 коли.

74

Анонимен

преди 4 години

Навсякъде в европа се отопляват на дърва и въглища ний на кви се правим на по европейци ли .Или целта е да наслагаме едни филтри по комините надути 8-9 пъти.

73

дедо поп

преди 4 години

1 печка колкото 18 коли, пак са се объркали не коли влакове

72

До 83

преди 4 години

Ще рече.

71

Анонимен

преди 4 години

примерна идея,пишем договор с някоя компания за производство на автомобили,за поръчка на около 3 000 000 автомобили за пазара на България,с условие тази компания да е на територията на Бг,така ще има работа за доста хора тук,тези автомобили да се продават на българи с доход под 1000 лв,и съфинансирани от държавата с около 40% безвъзмездно или с малка лихва,така ще се премахне част от замърсяването,ще се отворят места за работа,и парите които се влагат в тази цел,голяма част ще останат в Бг,МЕЧТА

70

Анонимен

преди 4 години

18 към 1 това ще рече ли, че и нито един автомобил да не се движи въздуха пак ще е скапан ?????

69

иванов1

преди 4 години

С добри и запознати с нещата управляващи,България можеше да е като Швейцария.

68

човек

преди 4 години

Оня ден гледам, България влезе пак в новините по Евронюз.И сега ако беше жив Паисий, мога да му отговоря "Поради что се срамим да се наречем болгарин!"Новината беше - България с най-мръсен въздух в ЕС.И си рекох, съответно и най-бедната.От мизерията идва всичко, другари от ГЕРБ, разберете го!Даваха едно семейство, българи, не бяха от малцинствата, в покрайнините на София, се отопляват с печка като горят мебели. Нямат казват пари за нищо по-добро!

67

иванов1

преди 4 години

така ще се стимулира безработицата,ще привлечем компании от автомобилостроенето в България,ще се отворят работни места

66

иванов1

преди 4 години

една идея да вмъкна,нека да пуснат опция да финансират безвъзмездно покупката на добър и сравнително нов автомобил,на всеки човек в България,с доход под 1000 лв,за да няма това замърсяване от старите автомобили,или пък връщаш си стария автомобил на вторични,отпускат ти примерно едни 40-50% финанси от цената на нов,и разликата си я доплащаш,това е идеално решение,също и да ти намалят едни 10% от данъка и винетката за този автомобил,и да направят примерно семейство да има до 2 автомобила

65

Мдаа

преди 4 години

Да се инкриминира бедността....Работещи бедни...

64

Анонимен

преди 4 години

В другата статия ви дават отговора на готово с италианския бokлyк.*** се гори отдавна в бг , откакто бойковистите назначени от генералския кръг дойдоха на власт.Това замърсява не само въздуха, но и реките и почвата.Унищожават и земята, а вие ще трябва или да напуснете или да ви тровят , защото сте безгръбначни и не протестирате .

63

Анонимен

преди 4 години

То заглавието само по себе си говори. 1 човек с 1 кола ли е по-важен или 18 домакинства?