42

АМАН ОТ ТОЯ

преди 4 години

ОБИКНОВЕНО В ТАКИВА СЛУЧАИ ХОРАТА НАЙ-НАПРЕД СТРАДАТ И СА СЪПРИЧАСТНИ, А МУТРАТА ГО Е ЯД. ПСИХИАТРИЯТА ГО ЗОВЕ. ВЕЧЕ Е ПОВЕЧЕ ОТ НАЛОЖИТЕЛНО. ОНЯ ДЕН ЛЪГА КАТО ВСЯКА МУТРА ЗА ПАДНАЛИ САМОЛЕТИ, ВЪРТОЛЕТИ, ЗАГИНАЛИ ПИЛОТИ. СЕГА ПЪК ГО БРИГА ЗА ДЕТЕТО. А ЗА ДРУГИТЕ ДЕЦА НА БЕДНИ СЕМЕЙСТВА,ОБРЕЧЕНИ НА МИЗЕРИЯ ЗАРАДИ КОРУМПИРАНОТО МУ УПРАВЛЕНИЕ, КРАЖБИТЕ И ДАЛАВЕРИТЕ МУ,ЗА ВЪЗРАСТНИТЕ И БОЛНИТЕ СИГУРНО ОЩЕ ПОВЕЧЕ ГО Е ЯД..., ЧЕ ГИ ИМА И МУ РАЗВАЛЯТ ХВАЛИПРЪЦКАНЕТО, КОЛКО СМЕ СТАБИЛНИ И ПРОСПЕРИРАЩИ

41

Ъъъ

преди 4 години

Яд ли те е, Борисофф? Като е е яд, хапни се отзад!

40

Корен от Тиква

преди 4 години

ОСТАВКА

39

Minuva42

преди 4 години

Арогантен ***.Държанието вече минава всякакви граници.

38

ПроСоТо

преди 4 години

яд ме е на бориссофф!..Истински страдам заради него...И не само аз-ЦЯЛАТА НАЦИЯ българска../без държанките от Харема му,разбира се,те са "защитени от мутрозакона"../

37

Анонимен

преди 4 години

Да кажеш, че те е яд за загинало дете, е повече от сиптоматично.

36

Sadia

преди 4 години

Za da me stradash zakrii Prezedenstboto I NSO,naroda nyama da place za tyah.

35

анонимен

преди 4 години

"Милиционерите" и на топло и на студено да са пак си получават заплата от нашите пари. Поне да вършат някаква работа, макар и до светофарите !

34

Анонимен

преди 4 години

Тоя е егати и лицемера гнусен.Баш го бОли чушката за детето или за когото и да било но *** нали е късопаметен и *** та.....сичкУ И точнУ.

33

Анонимен

преди 4 години

Куйович щял да го поръча ако не ходи с 10 джипа конвой... Страхливата Бойка.

32

Анонимен

преди 4 години

Мутри, като сте толкова предани на народа излезте и ходете по улиците без охрана! Боко мутрата дали ще оцелее от народната любов повече от ден?!

31

ликвидирай рака

преди 4 години

Колегите които тука поставят остри думи за все пак човека и политика,па макар и гаваз или пожарникар,нека все пак отчетеме че той както никой друг не е обещавал толкова колкото може да се обещае и то ама изобще,а при това става на въпрос за български гражданин, чието семейство хора се борят с болеста на рака,макар тях персонално да ги удря бъш у главата,а него в устата с тия кластери дет се ги махат,все ги пърлят,все ги касапят.Редно е да се вземат мерки с рака му и да го ликвидират, абе рака бе

30

Анонимен

преди 4 години

И защо да не се ползва думата "гавазин" какъв е? Трениран мутрак с баща и дедо в системата (оная силовата разбирай тва са поколения извратени убийци) дето от малък го учат че матряла е за харчене и законите не важат за тях щото те са специални.

29

Анонимен

преди 4 години

Кой го интересува дали страдал, глу пак!Със сигурност не страдаш достатъчно, земи се скрий...

28

бива бива ама такава

преди 4 години

Премиерът уточни, че го е яд за детето;това са *** неща;радвам се, че поставихме темата "Западни Балкани многото процеси";щастлив съм, че колегата Пленкович също сложи тази гореща тема;че на Балканите всички се обичаме, живеем си мирно;Още веднъж за трагичния инцидент с кола на НСО, която блъсна дете в столицата, Премиерът уточни, че го е яд за детето и истински страда за него, а "другото може да се оправи".То бива-бива, ама такава нива?

27

Анонимен

преди 4 години

Абе кой го е еня за каквото и да е в тази "държава"...Вапцаров изписа нещо удивително - "какво тук значи някаква си личност".

26

До 25

преди 4 години

Защото е с една гънка най-вероятно...

25

Анонимен

преди 4 години

Не ставаш, Борисов, слабак си.Такива неща когато си на власт, не се правят. Гавазинът ти трябва да е образец, а не да се дъни и ти да го защитаваш. Гавазинът трябва да се старае да пази имиджа на шефа, а ти си ги разпуснал като башибозук. Клоун ставаш по тоя начин.

24

Kimi

преди 4 години

Изчезни бе !

23

Анонимен

преди 4 години

Пострадалите деца през последните часове са неколцина. Има загинало дете. Защо го е яд само за едно дете?