90

Митко 19см

преди 4 години

Твоята кауза каква е и как се бориш за постигането и..---Каузата му е да не ослепее от метилов алкохол и да не умре от цироза преди да е навършил 50. Затова пие ракия само след 12 на обяд. Бирата я почва в 10.

89

Анонимен

преди 4 години

Когато Тайм, сложат някой от коментиращите на корицата, с право ще се вслушам в мнението им 😆

88

Анонимен

преди 4 години

Ако не се лъжа, Тайм не за първи път слагат фашист /фашистка/ на корицата си и не за първи път фашист е личност на годината.ПП. Екологията е новият фашизъм и идва бързо.

87

До 86

преди 4 години

Че нека е шизофреник, но поне има някаква кауза и то за част от обществото, приемлива. Твоята кауза каква е и как се бориш за постигането и..

86

Барселона

преди 4 години

Поредната дивотия...и за изненада...не е у нас...

85

Проектът "Грета

преди 4 години

върти мнооого кинти, държави, политици. Девойчето е представител на най-консуматорското поколение до момента (всяко следващо е по-по-най). Г.Т. не може да живее без икономиката, която много агресивно атакува, без достиженията на науката и прогреса до момента.Да си се представи за момент - без фабрични дрехи и обувки, без храната, произведена "замърсявайки", транспорт, интернет...Момата първо:ДА СЕ ЛЕКУВА и второ:ДА СЕ ОТКАЖЕ ОТ ИЗБРОЕНОТО ПО-ГОРЕ, пък да тръгне като Диоген и да дири каквото иска

84

Анонимен

преди 4 години

Грета - Месията на зелените комунисти.

83

Анонимен

преди 4 години

Не е "обикновен тийнейджър", просто има психично заболяване и не й пука какви глупости ще наговори.Добре, че се е родила в толерантната Скандинавия, на друго място никой нямаше да й обръща внимание.

82

Анонимен

преди 4 години

Планова икономика е навсякъде в З ЕврпаБизнес план е точно същото като петилетните планове, да.

81

Нели-гугъл-транслейт

преди 4 години

Не можем да продължим да живеем, сякаш няма утре. Защото няма утре. Това е всичко, което искам да кажа.Авторкеееее, понятието "четене с разбиране" познато ли ти е? Май не. Да не знаеш английски е простимо, но ако си прочетеш сама "превода" по-горе, би трябвало да си способна да осмислиш, че си написала пълна простотия.

80

АНТИ

преди 4 години

Coрoc пак пробутва Грета,тя писка - много е проклета.А казват, че била икона,на кланящи се на Мамона.

79

Анонимен

преди 4 години

Cool, то и шизофрениците сами си вярват на фантазиите. Това не ги прави по-благородни. Тая е за санаториум, не за микрофон.

78

Дерибей

преди 4 години

"Без планова икономика света е обречен!"Ми мeсти се в Китай, там още я ползват. И требе да им се признае, никой не може да се оплаче... в буквален смисъл - нямат право хората. И, о, съвпадение, тия пишман-еколози Китай редовно го пропускат в оплакванията. Брей, защо така...

77

:))

преди 4 години

До АнонименСъвремиет се нарича бизнес план! Планова икономика е навсякъде в З Еврпа! Прбвай да отвриш магазинче в Швейцария, да видим дали ще можеш без б,план а да си предвиден в пр. кварталният /общинският такъв!

76

Cool

преди 4 години

Аз пък си мисля, че Грета е искрена пред себе си и ср бори за кауза, която тя намира за правилна. Друг е въпроса за акулите в различните институции, които се възползват, по един или друг начин, от тинейджърката.

75

Анонимен

преди 4 години

тая класация е измислена щом "Баце" го няма в нея

74

шматка

преди 4 години

Айде хаирлия да е.Тази година личностДогодина Генсекретар на ООНПо догодина Световен Президент..Нищо че е необразована

73

Не разбирате ли?

преди 4 години

Хората по света вече искат истински зелен комунизъм. Капитализма се изчерпа и от тук нататък нанася само поразии. Младите искат всичко да е общо и целия свят да стане на социална мрежа. Всички да бачкат в инстаграм и фейсбук и по цял ден да тролят онлайн а държавата да им плаща ББД всеки месец по 2-3 хил. евро на калпак.

72

Анонимен

преди 4 години

Без планова икономика света е обречен!Този филм съм го гледал до 1989 г. Моля те, човече, ако ще си играете на планова икономика, да ви заделят някое място из света и идете там. Само да те предупредя - плановата икономика НЕ работи. Ако искате - опитайте, но без мен.

71

М, да ...

преди 4 години

За каква ли сума очакват да спечелят по този проект Гретените, като гледаме какви суми влагат и са вложили в това гретенче от снимката на корицата?