151

Офф ,да се омитат

преди 4 години

Вижте само как изглежда министъра Кирилов ,представителя на димитровградската юридическа мисъл.Вижте и гл.прокурор Гешефтаров.За Вожда да не говорим.А тази новата ,министър Сачева направо плаши с глупостта си.Какво ново звено ,какви пет лева ,какъв независим прокурор бе ,хора?Тая държава си отива с това абсолютно неадекватно и неграмотно управление.Целия кабинет "Тиква-3" е едно недоразумение в световен мащаб.

150

анонимен

преди 4 години

независим в България - ,,те такова животно нема,.

149

ЕДИ КОЙСИ

преди 4 години

АБСОЛЮТНО НЕЗАВИСИМ ПРОКУРОР - НЯМА ТАКОВА ЖИВОТНО

148

Някой

преди 4 години

Ха ха ха. Абсолютно независим прокурор, който ще се избира от същите или подобни подставени от партиите лица, които избират главния прокурор. Че какво му е независимото. Ако искат абсолютно независим прокурор, кандидатите трябва да бъдат предложени от неправителствени обществени структури и прокурора да се избира с пряк избор от народа чрез гласуване.

147

Анонимен

преди 4 години

Независим е само този които е пратен от БОГБОГ ли е Бойко

146

Анонимен

преди 4 години

Впрокурорчихме се бре!!!!Досега беше зависим прокурор и над него Бойко.Сега ще е зависим,''независим'',Бойко.

145

Анонимен

преди 4 години

Наскоро говорих с един гербаджия, който ми каза, че е прочел две книги, но не смее да каже, че да него помислят за по-умен от вожда си....

144

tt

преди 4 години

Значи пак ще го избира Пеевски.Само разходи.

143

Анонимен

преди 4 години

Нещо като един нов Филчев, който стана независим от СДС и подгони СДС, Гнома и Костов.

142

Анонимен

преди 4 години

А абцолютно независимия ще се разследва от друг абцолютно независим, който ще се разследва от друг абцолютно независим .... всички избрани от бацето естествено, за да не си пречат.

141

Дон Корлеоне

преди 4 години

Как може да е независим някои които е назначен от някои!Аз не мога да си го представя Аз да сложа някои а той да е независим от мен

140

Анонимен

преди 4 години

Нали главния е най-главен.Нещо не се връзва.Май не трябва да го проверява друг прокурор.

139

Анонимен

преди 4 години

Абе аланколу какви прокурори какви 5 лв.??!!!!Като му обраха ромалесте Прокурорката каза те си искали АЗ съм давал нямало престъпление.Да можех да я видя насаме както ме хванаха ромале и да я питам тогава как ще ми откаже!

138

Анонимен

преди 4 години

Леле колко послушен премиер си имаме бре!Щом Венецианската комисия иска веднага изпълнява и назначава един независим прокурор!Ти да видиш?!А дядо Коледа трябва да му донесе още едно островче в Гърция да си има той!Послушен,слушка той!Конграджилейшън Борисов!

137

5

преди 4 години

Да бе ,голям цирк !Кой ще го избира ? ВСС -този който избра Гешев .Кой ще го посочва ? Прокурорите и премиера !? Кой ще поосочи за такъв Борисов -свой човек ! Опаа, работата вързана - "Огледал се Илия -пак в тия !"Всичко това е една мимикрия на реформи в правосъдието ! Дани каза , че с това изпълнили всички препоръки отвън !Значи ,спираме до тук !Тиу се гаврят с българските граждани !Венецианците се справиха с мафията и сега оправят нас пълните *** !

136

Анонимен

преди 4 години

Прокурор до прокурора, полицай до полицая и пак си е същата и по зле , още един храненик на голяма заплата на държавата.

135

Анонимен

преди 4 години

Коронният номер на мафията е, след като е овладяла всички власти, да настоява да бъде проверявана от тези власти! Опечена работа!

134

Анонимен

преди 4 години

Много интересно кой ще бъде този абсолютно ,,независим ''прокурор ?

133

Анонимен

преди 4 години

А, през времето когато не разледва гл.Прокурор, какво ще върши този прокурор???Или постоянно ще повдига обвинения на гл. Прокурор???!!!

132

Анонимен

преди 4 години

За Тиквата такива назначения и зависимости са напълно нормални! Помните ли към края на първия си мандат, когато ни убеждаваше, че е напълно нормално да си подслушва подчинените, министрите и съпартийците, за да имали страх от него. В една нормална държава, един час след като каже такива приказки щеше да е заминал в политическото небитие, разследван за непозволено използване на разузнавателни средства, осъден и сега щеше да праща коледни картички в компанията на бай Ставри!