30

шкембе войвода

преди 4 години

Ужас!!! Тези ще ни фалират скорострелно. Малка и бедна България премачката и смазана от US ботуша. Гавра с труп...... Сал шкембе войвода ще тъне в богатство от комисионните.

29

Анонимен

преди 4 години

ех горките краварчета ако не сме ние да ги хрантутим умират от гладими кой ще каже къде е пуснато 100 те тона пилешко със салмонела от полшаказвайте бре нали сме за прозрачност и грижа за човекаама май грижата е за толу.пите от герб дето слугуват на краваршингтон

28

Кеф цена няма

преди 4 години

Нищо не е свършило.Комунистите са свършвали само по времето на Цар Фердинанд.Отрепките подръжници на раша им чукат на вратата наказателните отряди и по бели *** ги водят до някоя канавка.За съжаление злите комунистически сили надделяха и затова са виновни Сащ.Те имаха атомна бомба а *** не точно тогава Сащ изпусна момента да затрие този гнусен тумор от лицето на Земята.

27

Krom

преди 4 години

До балама - тегаво, а балама?! Друго си е Мада Ръша да прибира вечните милиони за "поддръжка" на МиГ- овете дето летят само през деня когато е слънчево! Да, обаче свърши. България е член на НАТО. Свиквай.

26

Анонимен

преди 4 години

33 Али, ако недоразумението в белия дом twittВа само два пъти........вие в аанал-ормана сте фалирали.

25

Анонимен

преди 4 години

Всичкото хубаво, но ще са на тройни цени.

24

Кеф цена няма

преди 4 години

Това че българия умира не е зле.Това означава че русофилите намаляват.Колкото по-малко живи русофили толкова по-добре.

23

Сенсей Ага

преди 4 години

Южна България и Елохово ще станат турски ! без пушка да ***, въпрос на време, вече замеделските терени са купени от турци .

22

Mr STARBUCKS

преди 4 години

Каквото е нужно за армията, да се пазарява по натовските стандарти.А всичко, ИЗДЯлано в СССР и России....за скрап.На който не му отърва,провинция КОМИ е свободна.

21

балама

преди 4 години

"Американски компании искат".............................Че кой не иска тройни печалби.

20

V

преди 4 години

Ердуган ако не направи зона за сигурност в Сирия за да се отърве от емигрантите .Следващата възможност е *** .Но така или иначе не може вечно да ги храни . В един момент нещо ще се случи .А с 400 вече са тествани срещу ф 16 които ние нямаме :))) Ако стане това кой ще отговаря за сделките с оръжия ??? Тиквата ли ? А иначе камиончето е с висок център на тежестта без това да го прави маневрен но за сметка на това лесно ще осуква шаси и ще се обръща .За маневреността са нужни други решения

19

Waffen SS

преди 4 години

"Защо Ердоган все още се въздържа да прати 2 ловни дружинки от северна Турция да си върне вилаета Бyлгapиcтaн и да приключи мъчението наречено наша държава"И аз това му се чудя,ама защо две,не е ли достатъчна една.От нашна славна 1340 годишна история ,някъде към 660-700 години е била пряко под чуждо управление,а още към 150-200години под индиректно чуждо управление

18

Анонимен

преди 4 години

Ужас.. УМИРАЩА И БЕДНА Бг ЩЕ ПРАВИ АМЕРИКА ОТНОВО ВЕЛИКА ЛИ?!? ТИКВИ,СРАМ НЯМАТЕ ЛИ ИЛИ СТЕ ПСИХОПАТИ,БЕЗ СЪВЕСТ И СЪЧУВСТВИЕ?

17

Анонимен

преди 4 години

Много сме щедри.Само у нас,натовските бази са безплатни.Дори в сащ се плащат такси.Само ние плащаме за фърчила предварително и най-скъпо.Ние всъщност съружници ли сме или прецакани клиенти.

16

БОЙКО

преди 4 години

Бойко *** о т ли си.България изчезва.Емиграция,болести,смъртност,ниско образование,висока битова престъпност.ИЗЧЕЗВАМЕ. Толкова сме зле че дори емигрантите бягащи от войната се самоубиват като им кажат че ще ги депортират от Германия в България например.Но ти искаш оръжие да купиш.Да знаеш бабати и дядоти се срамуват от теб.Не всичко е пари човек.Ти имаш вече достатъчно.Време е и за народа да помислиш.Слез на земята.

15

V

преди 4 години

Камиони не трябва да се правят така .Моделите са са еднакви и само трябва да се вземат конструктивните решения .Много слаб камион .Дано всичко не е толкова зле направено.

14

Соросоид

преди 4 години

Да ви кажа ли сега защо никой не може да пипне Северна Корея от военна гледна точка?Северна Корея има огромно количество от "демодираната" стара артилерия с която може да изпепели цялата северна част на Южна Корея включително столицата им Сеул за нула време.За разлика от тях ние си нарязахме оръдията, които можеха да спрат всяко земно нападение и тези оръдия се поддържаха лесно.А сега купуваме скъпи играчки за парада на гергьов ден.

13

Анонимен

преди 4 години

Бравос, най-бързо изчезващата нация в света се затрупва с оръжия. Последният оцелял българин ще бъде въоръжен до зъби и ще пази територията, докато е жУв!

12

Анонимен

преди 4 години

голям е интереса на краварите да смъкнат и последната кожа от овчия народец дето търпи подлог.ите ими предлагам дасе излекува добрия комунист от банкя по предложения по-доло начинс Б52 и фосфор ще светне красиво

11

Waffen SS

преди 4 години

"Нортроп Груман имат интерес да продадат на България оръдията Бушмастер""Локхийд Мартин, от които България вече купи 8 изтребителя F-16""Ай Би Ем има интерес да продаде продукти за киберзащита."Очевадно е ,че става въпрос за продаване и съответно да купуване от оголяла българия.Може да е малко за тях,но са пари.Няма да допуснат резни немски и френски фирми,зер.Няма такова нещо като съвместно производство.Ако трябва и копчетата за гащите ще ни продават,ние трябва САМО да плащаме