182

Анонимен

преди 4 години

Голям зор джуджето да прекара газ до Сърбия. На нас за къф *** ни е?

181

Анонимен

преди 4 години

Искаме дори още една тръба с руски газ,която да влиза директно от Русия в България!

180

Анонимен

преди 4 години

Всички *** са се юрнали да сриват българските интереси и да говорят срещу турски поток!

179

ПроСоТо

преди 4 години

тъ пия пожарникар се мисли за велик,понеже чорбаджиите му му мушат фитила..Но така и няма да разбере какъв ПА $ ЛЯЧО е в ръцете на "Силните"...СРАМ за Велика НЯКОГА България!..Срам и черно петно на историята ни е Окупацията на Пожарникаря-Слуга..

178

Путинка

преди 4 години

Руска мафия иска незабавна лапачка на Евро кинти. Борисов, ние може да сме гангстери и мишоци, но си искаме кинтите!!! Действай!!!!

177

Анонимен

преди 4 години

Чудо Велико. Какво ще загубя или спечеля аз от тази смoтана тръба? Направо ще се разрева че мутрите няма да могат да се налапат.

176

Тони

преди 4 години

Слава и величие на братска Русия и господин Путин !

175

Анонимен

преди 4 години

"" Руският президент разтревожен от странното поведение на България ""...........Отдавна ви се каза, че товарищ путин е загрижен за България ... и за да спаси България от алчните империалисти смята да изпрати мирни трактористи на танкове ... както в Украйна.

174

на баба ми фърчилото

преди 4 години

Много гробарска ***, много нещо. Ноооо, няма вече спасение за вас и за вожда ви.

173

Анонимен

преди 4 години

Време е да врътнем кранчето на Путин. Нито Гърция, нито Румъния ще се излагат като нас да му прекарват газ.

172

на баба ми фърчилото

преди 4 години

До на баба ми фърчилотозвездичките са задните части на бб

171

Анонимен

преди 4 години

До 179Гърците си имат същата тръба бе !Въпроса е, че българската тръба трябва на Сърбия, а не на Гърция бе Ланкоуло !

170

Анонимен

преди 4 години

Русия винаги е имала ЛАКОМИЯ кам Балгария и ше продалжи да е такава. Докато има русофили

169

Анонимен

преди 4 години

Лилипутяя да си гледа руската кочииня и да не ни дава наклон. Никой не го взема насериозно ботоксовото недоразумение.

168

анонимен

преди 4 години

лъжем се сами или всички ни лъжат защото сме про,, сти

167

Анонимен

преди 4 години

Искаме ТП скоростно!Не се офлянквайте и не предавайте българските интереси,достатъчно изгодни за България проекти провалихте,чумата да ви тръшне,не проваляйте и последната надежда на България - турски поток !!!!!!!!!Защото гърците само чакат да лапнат тази тръба,ако се забавите!

166

Анонимен

преди 4 години

Путин още като спря Южен поток каза, че новата тръба ще бъде през Турция и Гърция. Той за това се е подготвил и само ни лъжеше да се набутваме, българи! Братя българи! Това джуже ни лъже! Кръвта ни изпиха тия кръвопийци московски к петербурски! Анатема!

165

онуфри

преди 4 години

До Човек 152България щеше да "спечели" от Южен Поток едно продължително братско потупване по рамото за следващите 20 години, защото съгласно проекта, тръбата щеше да е собственост на Русия, а ние нямаше да получаваме транзитни такси в следващите 20 години. Щяхме да загубим моментално около 300 млн. $ транзитни такси от тръбата, идваща от Украйна (защото тя спира след реализиране на ЮП) Ето това опорките не споменават в медиите, а само как са ни прецакали от Брюксел! Понимаешь?

164

игиги

преди 4 години

Посланикът на Република България в Руската федерация Атанас Кръстин беше извикан днес в Министерството на външните работи в Москва, където му бе връчена нота. Това съобщиха от пресцентъра на Министерството на външните работи. С нея, позовавайки се на принципа на реципрочността, Министерството на външните работи на Руската федерация обявява за персона нон грата български дипломат

163

АМИ , ПРАВИЛНО!

преди 4 години

НИЕ СМЕ ЧАСТ ОТ ЕС!ТЕХНИЯ ИНТЕРЕС --Е И НАШ ИНТЕРЕС!КВО ТУКА СЕ ПРАВИТЕ НА "ПО-ВЕЛИКИ" И ОТ ПАПАТА...??!БОРИСОВ ПРАВИ ВСИЧКО ЗА БЪЛГАРИЯ!КВО , ПОВЕЧЕ....??!КАТО ТИ Е МЪКА ЗА ПУТИН И РУСИЯ ХОДИ ДА КОПАШ И ТИ ЗА ТРЪБИТЕ НА "ПАТОКА"!ЩЕШ ЛИ..??!