9

ПРИ КАПИТАЛИЗМА-СЕГА

преди 4 години

БОЛНИЦИТЕ СА ТЪРГОВСКИ ДРУЖЕСТВА.ЖИВОТЪТ Е СТОКА ЗА ПОКУПКО-ПРОДАЖБА.УЖАС Е,А НИ ГОВОРЯТ ЗА ДЕМОКРАЦИЯ,ДОКАТО ИМАМЕ ПРАВОДА ПУКНЕМ, НО НИКОЙ НЕ НИ ПРЕЧИ.УРААА ЗА КАПИТАЛИЗМА ПО ВРЕМЕ НА 10 ГОДИНИУПРАВЛЕНИЕ ОТ Г-Р-О-Б.

8

Анонимен

преди 4 години

За да станат заплатите 2000 лЪва хляба трябва да стане 5 лева. Сирене 25 лв. Кашкавал 30 лв. Мислите ли че мутретата ще оставят цените на това равнище за да живеете като бели хора. А знаете ли какви сметки за ток вода и парно ще ви надуят. Те сега парнажиите ви надуват до 250 лв на месец а тогава ще ги направят 700 лв. При мутрите Нема Лабаво. Видехте ли сеяндурката от Самоков как ви дигна данък Бедняк. Като гледам никаква реакция ни мърдате ни шавате, като мъртъвци сте.

7

Анонимен

преди 4 години

А докога учителите в градовете с по 30 + деца ще взимат еднакво с тези от селата с по има няма 10- 15 деца!Вече луди и не ценящи си здравето учители, не останаха!

6

Анонимен

преди 4 години

Лошото е , че често учителите се назначават с партийни протекции . Мислите ли , че загубилият кандидат на ГЕРП за кмет на община Иток и директор на 119 СУ не назначава по политическа линия .

5

Анонимен

преди 4 години

До 4- КикаРодителите възпитават децата СИ.Учителите преподават и си вършат работата.Но,детето като се върне от училище се сблъсква с такива като тебе,Кика!Една от думите ти е НИТОУЧЕНЕ(НЯМА ТАКАВА ДУМА).

4

МНЕНИЕ

преди 4 години

За да има за Учители , Лекари , Държавна Аднинистрация - Трябва да има Бизнес - Проиводство на Реален Продукт .

3

Кика

преди 4 години

С КАКВО ГИ ЗАСЛУЖАВАТ ТЕЗИ ПАРИ,, В УЧИЛИЩЕ НА СЕЛО Е УЖАС НИТОУЧЕНЕ НИТО ВЪЗПИТАНИЕ ТРЯБВА ДА СЕ ВИДИ НА КАКВО УЧАТ ДЕЦАТА И НА КАКВО НИВО СЕ ПРЕДСТАВЯТ ПРИ ЗАВЪРШВАНЕ

2

Анонимен

преди 4 години

5000лв заплата на депутат? първо да я заслужат!

1

ТАКА ЛИ ?

преди 4 години

. . . .2000 лв. заплата? Учителите трябва да я заслужат . . . Така трябваше да е със съдиите !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!