89

ккк

преди 4 години

Аз коментирам някакво странно изказване на някой нарекъл себе си "стар мъж", който призовава жените да се били замислели и как днешната българска не искала да ражда. Един вид - затова ви бият.

88

на снимката

преди 4 години

Женски мъж.Особено ,ако си кръцне опашката

87

Анонимен

преди 4 години

До кккНикой тук не е тръгнал да бие жени, поради каквато и да е причина, това са твои долнопробни внушения и ти много добре знаеш това! Въпроса тук е защото, трябва да се създават такива истерии? Защото трябва да нагнетяваш напрежение? Вие не решавате проблема, вие го създавате!

86

Анонимен

преди 4 години

ай вземете се гръмнете с вашата "стъкмистика", при истинските българи не вярвам да има домашно насилие в повече от 1-2% от семействата, при други разни други общности с "културни особености" може да е повече, но тук никога няма да го напишете защото между вас и ония дето бачкат древни професии няма особена разлика

85

Адам Смит

преди 4 години

Панелните ***, я да видя дали това е цензурирано също.

84

Анонимен

преди 4 години

До 68Как ше живееш днес с 6 деца, ако си в София със средни доходи? То и жената вадите общо 2000 лева! Един 4 стаен апартамент ви е 800 лева наем. Сметките ви ще са по 300-400 лева. Само кадрите за грядския на всички, ще са ви още толкова (освен ако не смяташ да губиш по 3 часа на ден да восчзиш всички). Бюджета е вече 400-600 лева, а още не сме взели храна ...Едно ВРМЕ са живели като акотове. Гладували са и са умирали рано. Детската смъртност е стигала до 50% през тежките зими ...

83

Анонимен

преди 4 години

Тази поредна феминистка кампания, цели да демонизира мъжете като винаги лоши, което ще доведе до още по-голямо задълбочане на демографската криза, отчуждаване между половете, общо влошаване на качественото ни живот - само шепа хора ще спечелят от тази конвенция, останалите ще платим прескъпо за наивността и глупостта си. Мъже и жени не може да водят война, това е безумие, а хората които призовават за такива действия, трябва да бъдат сурово наказани!

82

Сократис

преди 4 години

Всъщност какво звание има комисарката, защото двата пагона са и различни...Суворов беше казал, че рушенето на дисциплината е пряко свързано с рушенето на доверието в армията, и всичко започва от незашитото копче на войника, а в случая става въпрос не за войник, а за старши офицер...И как да вярваш на статистика чута от неопрятен офицер?!

81

Анонимен

преди 4 години

няма гаранция,това си е до индивидуалността и средата в която живеят.Отделно и битието определя съзнанието.Оксиморон - спец. Стилистична фигура, при която се свързват логически изключващи се противоположности.///Правилата винаги си имат изключения,може да не е престъпник по природа,но средата в която живее да го направи престъпник по принуда или по неволя.Няма да призная нито ИК,нито насилниците,това са страхливци и подли същества.Най са противни мъже-мачовци с мускули и малко мозък,отврати

80

Анонимен

преди 4 години

До 76В Русия е доста близко, особено ако си подадеш носа извън Москва ... Направо е плашещо.

79

Анонимен

преди 4 години

Всъщонст ЕС иска насила да наложи в БГ Истанблската конвенция и затова се вади тази лъжлива статистика.

78

Анонимен

преди 4 години

В този сбъркан век на феминизъм и джендаризъм всеки първи мъж е жертва на психотормоз от жена си!

77

анонимен

преди 4 години

НЯМА ТАКОВА НЕЩО.КАКВО ИСКАТ С ТАЗИЛЪЖЛИВА ИНФОРМАЦИ, СТАТИСТИКА.КАКВО СТАНА С ИСТАМБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ ?! ЗАТОВА ЛИ Е ТАЗИ ЛЪЖА.лЪЖА И ОТНОВА ЛЪЖА.

76

ккк

преди 4 години

Не, просто не виждам, защо след като не иска да ражда жената, трябва да я бием.

75

Анонимен

преди 4 години

До кккА според теб, без ИК всички жени ще бъдат избити? Така ли го разбираме? Преди 100 години, очевидно всички хора са били безкрайно лоши, насилници, убийци и т.н.

74

Анонимен

преди 4 години

До ПепиТи пък в кой век живееш?В 14 или 16 век?

73

Анонимен

преди 4 години

Говориш за страната в която всеки лъже и гледа, да не се изложи пред другите.===Хахаха.. именно!!! Аз в друга държава не съм срещал фразата "Какво ще кажат съседите" :)

72

Анонимен

преди 4 години

няма гаранция,това си е до индивидуалността и средата в която живеят.Отделно и битието определя съзнанието.Оксиморон - спец. Стилистична фигура, при която се свързват логически изключващи се противоположности.

71

Анонимен

преди 4 години

До 70Първо - Нвдек вика.Говориш за страната в която всеки лъже, маже и се крие. Моят комшия разправяше, че сме гледали канабис, даже видял саксиите, а въпрос утре саксии бяха 4 саксии с розмарин до един прозорец. Ето толкова е знанието на комията.

70

ккк

преди 4 години

Според "стар мъж" щом жената не иска да ражда, трябва да я бият.