105

баси ЕП

преди 4 години

Тия бетер комунистите!На тия хора ОПРЕДЕЛЕНО им липсва малко комунизъм!Ще ги вкара в пътя за нула време!

104

Fallschirmspringer

преди 4 години

ИК отразява напълно евроатлантическите,демократични и неолиберални ценности.Тотална ерозия на семейството като институция и горещо прокламиране на еднополовите,транс-половите и други демократични връзки в стила на неолиберализма.Отнемане на съпротивителна сила на народите и превръщането им в аморфна маса,без облик,лесна за управление и манипулация.Отнемане по нищожен повод на децата от биологичните им родители и даването им за осиновяване от хомосексуални двойки в съзвучие с евро-ценностите=

103

Анонимен

преди 4 години

Прочетете определението за *** в тази конвенция и ще ви стане ясно защо хората е България не я искаме.

102

СС

преди 4 години

Абе тази Истанбулска конвенция не е това истинското й име, и не е измислена в Турция, измислена е от джендарите на запад и е предложена в Турция да се ратифицира първо и те я подписват и затова носи прякор Истанбулска. А колко се спазва в Турция не ми се мисли, те въобще спазват ли някакви международни норми?? договори? май си правят каквото искат и както им е изгодно...

101

Fallschirmspringer

преди 4 години

"ЕП ще иска всички в ЕС да признаят Истанбулската конвенция"Някъде изтече информация,че заводи в западна Европа спешно произвеждат огромно количество лубриканти.Само не се разбра с какво ИК защитава жените.Според мен защита се осъществява от закона и неговото действително прилагане.Има информация,че положетието на жените в някои области в Турция е трагично,въпреки,че са подписали ИК.

100

Анонимен

преди 4 години

До В стила на ОрбанНа европейската цивилизация й трябват хора като Орбан и Тръмп, в противен случай загиваме безвъзвратно. Резултата от провеждането на либерастки политики е тежка обществена деградация, икономическа разруха, демографската криза е факт от десетилетия и ще става все по зле, въобще Европа изчезва скростно, но едни НПО и политически вождове трупат пачки от което и не им дреме.

99

Анонимен

преди 4 години

Prosto trqbva da ima referendum i neka vidim che 90% shte sa protiv tazi gavra s naroda. I neka vidim dali politicite shte poslushat naroda

98

Анонимен

преди 4 години

Цялата врява около тази конвенция я създават едни НПО-та, които след приемането й, ще усвояват колосални суми, нещо заложено в самата конвенция. Така че тези които списват тук в нейна защита, можете да се досетите защо го правят така яростно - не на НПО бизнеса!

97

Анонимен

преди 4 години

Навремето Коминтерна си беше комунистическа джендърска организация начело с "вожда", а сега внуците им с "голями и топки" !!!

96

Смърт за предателите

преди 4 години

СЪДУРЖА ДИЕКТНА ЗАПАЛХА КЪМ ЕВРЕИТЕ- АБСОЛЮТНО ПОПАДА ПОД нпк!!ЛЕЖИ ЛИ ТИ Е В ЗАТВОР!НОГО СЕ РАЗПАСАхте рубладжиите нещо, ще ви стегнем....

95

До 92

преди 4 години

Напротив тези конвенция е изцяло в стила на комунистите, демагогия и розови утопии, а след неизбежния провал, сметката я плащаме ние.

94

В стила на Орбан

преди 4 години

трябва всички, единни да застанем срещу онова, което не е в наш интереси да формулираме специфични начини на прилагане на конвенцията така, че да съхраним традиционното българско семейство и нашите традиционни ценностни ориентации.Авторитетни държавници и ловки дипломати могат винаги да пледират в защита на една такава позиция.

93

Анонимен

преди 4 години

ЮТУУУШ ЗАРАБОТВАЙТЕ КОПЕЙКИТЕ!

92

Анонимен

преди 4 години

Ако на либерастите не им кажеш до тук, те ще продължат да дълбаят, да искат още и още гнусотии - до кога ще правил отстъпки, време е да отвърнем на удара, да си върнем достойството и честта. Тази конвенция е обида за всеки нормален човек!

91

Анонимен

преди 4 години

До 92Истамбулската конвенция може да спаси България от русофилите.Те бягат от нея като дявол от тамян...ама не вярвам !.......Но може да се напълни с руски *** от армията на Путин.

90

Ако ЕП намери начин

преди 4 години

да задължи всички страни-членки на ЕС да приемат тази конвенция, това ще стане.Вместо да се джафкаме тук,вместо нашите управляващи да се кланят едните на Запад, а другите на Изтокивместо журналистите да заливат медиите с многословие, което да обърква народа,редно е кратко и ясно да се открои какво печели и какво губиредовият гражданин, традиционното семейство и нацията като цяло,вследствие на приемането на тази конвенция.После, в стила на Орбан, твърдо да застанем срещу онова, което не е

89

Смърт за предателите

преди 4 години

Юдеите са нагли и трябва да бъдат бити! Всички проблеми ли са решени, че оорахме пак до Ик? Още ЕК няма? Кой внесе това за обсъждане в ЕП?

88

Анонимен

преди 4 години

Точно пък комунистите си имаха знакови гейове, като се започне от драгойчев и се свърши до ония с червените прашки с по 30 000 лв заплата...

87

Анонимен

преди 4 години

Истамбулската конвенция може да спаси България от русофилите.Те бягат от нея като дявол от тамян...ама не вярвам !

86

Анонимен

преди 4 години

AKO PYK IZOBSCHTO NASILIETO NAMALEE SLED IK DORI I 1 %MI KAJETE ASAN