31

Анонимен

преди 4 години

Точно с 20 366 гласа преднина Йорданка Фандъкова отстрани от надпреварата издигнатата от Инициативен комитет и подкрепена от БСП Мая Манолова и спечели четвърти кметски мандат. Проверка на Свободна Европа показва, че почти 23 000 от тях, или с точност - 6985 гласа, са отчетени в ромските махали в София. Интересът към тези секции идва от факта, че резултатите там се различават съществено от картината в останалите квартали на столицата.

30

Анонимен

преди 4 години

Изберете си пак Фандъкова. Защото от 10 години тя коли и беси в Топлофикация.И прибира парите естествено. След това ги отчита на Тлъстия си шеф.Защото нека не се лъжем - всички знам че Фандъкова е една семпла пионка на шахматната дъска. Не случайно софиянци я кръстиха Кметка-Марионетка.

29

до 29

преди 4 години

Да ти кажа направо съм си блъскал. Работил съм в Аварийна група. Общо за София са 4 групи по 6 човека. Остналото можеш да си го представиш и сам.-------------------------

28

Анонимен

преди 4 години

"Според нормативната уредба ТЕЦ- трябва да пусне парното при три последователни дни със средноденонощна температура по-ниска от 12C и прогноза от НИМХ - БАН за трайно застудяване."Но "Топлофикация" не можа да изтрае да не дере кожите на насилствено държаните от нея "абонати"! А сега, без Мая Манолова си мислят, че могат да правят каквото си искат! А къде е "любимата на всичк софиянци" Фандъкова, да ги озапти?

27

Анонимен

преди 4 години

Българи, вие как точно си представяте Топлофикация - някакъв сборен абстрактен образ или едно конкретно усмихнато лице, рекордьор по наглост.

26

Анонимен

преди 4 години

До 24Какво си блъскал в Топлофикация ти бе ?...да не би *** да си блъскал или си играл белот !?

25

до 22

преди 4 години

По принцип съм съгласен с Вашия коментар, ако може само да поясните кои точно си представяте под формулировката "тия от Топлофикация"Може би чичо Пенчо с калните ботуши, който по цял ден заварява тръби в дупките за 800 лв ?Или имате предвид г-жа Йорданка Фъндъкова, която 4 пъти годишно прескача до екзотични дестинации, при това без да плаща нищо ?Обяснете ако искате.

24

виц

преди 4 години

-Алоо енергото ли е ?- Имате грешка господине , тук е топлофикация .- Таман съм се свързал , и на вас да ви *** май ката

23

ivailo

преди 4 години

Тия добре ли са ??? Лакоми , та лакоми за пари.

22

Анонимен

преди 4 години

Всичките пари от Топлофикация ги прибира ГЕРБ. Работниците блъскат по 12 часа за 850 лв заплата. Това е истината. Казвам ви го като пенсионер от въпросната Топлофикация.Сега се свивам с 380 лв пенсия и също се моля да пуснат колкото се може по-късно парното, че нямам с какво да го плащам.

21

Анонимен

преди 4 години

До 16А кое е на БСП ?...Булгаргаз !!!Е кажи тогава, чия е Топлофикация, когато газа й го продава кремълската офшорка БСП ?

20

Анонимен

преди 4 години

Е, добреде, нали за да го пуснат трябваше спердните денонощни температури да са под 15 градуса 3 поредни дни и с тенденция за застудяване?! Или просто на тези от Топлофикация им свърши търпението да чакат за голямата кражба? Че то екскурзията до Сейшелите или Бали за Коледа трябва още сега да се плати!

19

Анонимен

преди 4 години

Фандъкова много мъдро изчака да минат изборите и тогава да пусне парното.Истински държавник и ръководител. Не като оная Мая Манолова.

18

Мислете и за децата

преди 4 години

Някой прави ли статистика колко от децата, родени в София от родители софиянци останаха извън класацията за детски ясли и градини? Гледаме си ги у дома.Днес е топло, защото грее слънце. В южна стая, в продължение на няколко часа може да не се включва отопление. А през останалото време?Ако не искаш парно, можеш да спреш топлоподаването чрез вентила.Аз как да отоплявам целия апартамент с електричество, токът не е евтин. Детето не стои само в една стая, ползва баня, тича след мен в кухнята.

17

бозо

преди 4 години

Изборите минаха - време е за доене и стригане. Който има проблем - да се оплаче лично на Бойко Борисов. Както винаги е правил - ще помогне да се реши проблема. Ще каже на оня финансовия да даде пари. Без благословия от Борисов нищо не се случва в тая държава - така че отивайте - той като добър човек ше помогне... да спрат парното.

16

до 17

преди 4 години

И как точно крадат според теб. Може би въглища или газ. Носят си ги в чували вкъщи.

15

Анонимен

преди 4 години

Айде стига сте плакали бе. Нали си преизбрахте ГЕРБ да ви стриже и дои.Сега ще траете.

14

бай Ставри

преди 4 години

тия съдират кожите на хората с яки сметки,имали събраемост 75%,постоянно увеличават цената на парното,а имат 860 МИЛИОНА ДЪЛГ......освен да крадат ,друго занимание имат ли?

13

до 14

преди 4 години

Само дето Топлофикация е на ГЕРБ, тъй като е Общинска и неин шеф по закон е Столичният кмет, а нейното име го знаем всички, най-вече ромите.Откакто го няма Цветанов и опорките ви вече за нищо не струват.

12

атака

преди 4 години

нали ви е мръсен въздуха?! що бързате да пускате теца?