116

Анонимен

преди 4 години

Странджата ще изкара още един мандат за 20ст/пост. хахахахаха

115

СЕГА РАЗБРАХТЕ ЛИ

преди 4 години

къде отиват излишъцуите от бюджетите всяка година. Вместо да се разходват официално за детски градини се дават на най-необразованите раздащи по 10 деца само и само да са бъдещи ГЕРБ избиратели. То беше яасно, че МАФИЯ с избори не се сваля. РЕВОЛЮЦИЯ трябва и БЕЛЕНЕ 2

114

ужас

преди 4 години

След предишните бори за "награда" че я избраха тя бързо бързо вдигна транспорта с 60% а сега как ли ще си отмъсти че само 15% я избраха?!

113

Анонимен

преди 4 години

Сега ми стана ясно защо МВР не си мръдна пръста като ме рекетираха майсторите на покриви!!!!Прокуратурата каза че, нямало престъпление защото те си искали Аз съм давалТова е договорка между властите и ромалесте ТЕ гласуват за тях а ТЕ КРАДЪТ ЗАЕДНО

112

Зозо

преди 4 години

До Анонимен.....Провал за ГЕРБ и БЕЗАПЕЛАЦИОННА победа на БСП в странта......Хахахахааааа, хаповете бързо!!! То бива глупости :))))))))))))))))))))))))))))БСП взеха няколко дребни кметства с помощта на ДПС по места - Моделът Решетников /Р. Радев/ Само, че в София няма дпс и не работи моделчето :)))))))))))))))

111

do 118

преди 4 години

значи ако бие с голяма разлика, ГЕРБ лъже, но ако бие с малка разлика... лъже XD да ви таковат у мозъците болни

110

Анонимен

преди 4 години

Никой не обича ГЕРБ безплатно.Победите им струват все по-скъпо, защото основните им избиратели ромите искат вече по 100 лева. За парламентарните избори ще е по 200, ако искат!

109

БАТЕ БОЙКО ЛАРЖ

преди 4 години

хвърли на "ЕЛЕКТОРАТА" с жълтите жилетки и метлите, които се возят безплатно в градския транспорт някой друг лев. И обеща още повече детски за Ц.то, за образованите български семейства естествено Горанов вика "НЯМА ПАРИ"

108

Анонимен

преди 4 години

Няма го Цв. Цв. и издънките започнаха...

107

Анонимен

преди 4 години

Отидете на сайта на ЦИК и вижте протокола от секция 224619071 103 ОУ /ж.к.Филиповци/ ГЕРБ имат 7 пъти повече гласове!!!Не били плащали на ромалесте им харесва ГЕРБ

106

ognyanz

преди 4 години

Да им е честита пак Фандъкова на тези, дето не си направиха труда да отидат да гласуват. Вчера техният глас имаше значение, а днес вече не значи нищо. Пийте си ракийката и .... управляващите, това е.

105

ВСИЧКОТО Ц. ЗА ГЕРБ

преди 4 години

това реши избора. Щом разликата е 20 000 гласа, то е ясно, че само обявените за невалидни са в пъти повече, а в София има доста по-големи Ц. квартали. ...Какво са за ГЕРБ да хвърли няколко милиона за Ц.то, когато в СОФИЯ се правят ремонти за стотици милиони, а само за уж чистотата се дават 600 000 000 лв

104

защо ли?

преди 4 години

Хич не са весели /победителите/нещо а?

103

Цирк !

преди 4 години

Имахме възможността, да се насладим на , 2у Седмичен цирк ...

102

Анонимен

преди 4 години

Мале, даже всички чиновници не харесват Фандъкова. Те със семействата си в София са над 350 хиляди. Провал за ГЕРБ и БЕЗАПЕЛАЦИОННА победа на БСП в странта. Започна се. Празнувай народе .

101

НАЧАЛОТО НА КРАЯ

преди 4 години

на ГЕРБ и лично на БОРИСОВ. Пирова победа с оглед на огромния брой недействителни бюлетини, купени Ц. махали, и тотална информационна война срещу Манолова. Щом даже уж десните гласуваха за МАЯ значи ГЕРБ и ТИКВАТА са станали толкова противни на хората, че на следващите парламентарни избори ще гласуват всички СРЕЩУ ГЕРБ

100

победа ли?

преди 4 години

Срам и позор кмета на София бе избран от малцинството роми и бандити!!!

99

Анонимен

преди 4 години

До СРАМРазлика с 20 хиляди гласа е разлика колкото един 40 хиляден град. Срам е за Мая че се пусна по пързалката вместо да си кюта като арменски поп наречен омбудсман.Ама "лакомо дупе планина повдига" , катто казва народа.

98

Анонимен

преди 4 години

Ааа срам за герб. Добре понеже другите бъкат с проценти.. дето ми се коалорали сини и червени и зелени :) Айде лягай си смеешко.

97

СРАМ

преди 4 години

Ами то тази "победа" /ако е е истинска/ си е направо срамна загуба на ГЕРБ-няма 50% , не за радост , а за плач. Ако трябваше и един ТИР фалшиви бюлетини щяха да докарат ,защото падне ли София ще последва ефекта на доминото и предсрочните избори щяха яко да зачукат на вратата.