24

Анонимен

преди 4 години

Руснаците ше ни дадат на турция като нищо....с толкова много предатели в тая страна, ше ви видим от кой ще искате помощ...

23

Анонимен

преди 4 години

До 12Войводина е неразделна част от Сърбия и за твое учудване населението на областа 2/3 е сръбско.

22

Анонимен

преди 4 години

Хаймяряканцяте дали им пука за вас....ше ви дадат една урна с каузи и ше ви оставят както направиха с кюрдите....руснаците не им се занимава с предатели, така че турция ше ни асимилира 80 милиона са....чудете се тогава защо плюехте по руснаците

21

Анонимен

преди 4 години

Това е повърхностен анализ нямащ нищо общо с реалностите!В последните 30год.,малките балкански държави се развиват без зависимоста си от Русия,Китай и Турция,защо да променят нещата!?Ако се вземе предвид стокообмен и инвестиции ,ще се види ,че е най-голям с ЕС.Във военно отношение Албания,Сърбия,Босна са доста слаби,разбира се изключваме Македония,която ,туко-виж завземе половината Европа,все пак са наследници на Сашо Великиот!

20

Анонимен

преди 4 години

Да тласкани са

19

Анонимен

преди 4 години

До АнонименТИ НЕ СИ РАЗБРАЛ ЦЯЛА СКАПАНА ЕВРОПА РАЗСИПАНА, УНИЩОЖЕНА, РАЗБИТА СЕ РЕДИ НА ОПАШКА ЗА ВИЗИ ЗА РУСИЯ, ХОРАТА ИСКАТ ТАМ, А В ДОНЕЦК- МЪЛЧАЛИВИ И ВЕЖЛИВИ.

18

Анонимен

преди 4 години

Войводина е първата автономия в ЕС , с фондове от ЕС в земеделието. Има няма 25 години. Не иска и да чуе за Сърбия.Продукцията и е най търсена в ЕС. Дори сладката царевица в България на зърна идва от там. България неможе да произведе такова количество.

17

Анонимен

преди 4 години

Русия са гола вода и никой не иска да се занимава с тях. 1 Рубла е 0,02 стотинки или 0,01 евро цента, заплатата е 10 000 рубли или 200 лева. Същото чака и Турция, много скоро 1 турска лира ще е 0,02 стотинки. Та към тия западащи държави от третия свят никой не иска и не гледа. Всеки иска в богатата Европа и ще направи каквото им се каже за да ги приемат.

16

Анонимен

преди 4 години

Е кой ги тласка на там. Като няма с какво. Москва може да покаже само рекети. А хората искат нещо да сложат в хладилника.И сега сърби идват да купуват в България - Метро и с автобуси обратно

15

Анонимен

преди 4 години

До 12 " Македонците гледа как Войводина дръпна напред като се откачи от сърбите"Войводина, кога се е отделила от Сърбия ?

14

Анонимен

преди 4 години

Никога не съм ходил в СССР. И виждах как от там се натискаха за България. И сега виждам как бягат от там. А зада бягат от там значи не е добре.

13

Анонимен

преди 4 години

А Швейцарските перачи от какво са недоволни? Нито са в ЕС, нито в НАТО, но искат общо пазарче и лапане... ирония е таз мафиотска държава да пише тези статии

12

Анонимен

преди 4 години

Македонците гледа как Войводина дръпна напред като се откачи от сърбите. А сърбите си останаха в музиката веселбата и щуротията.

11

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Да, тласкани са !Дали Западът го прави умишлено или по-скоро от високомерие не знам, но е факт, че отношението на западняците към Балканите тласка по-малките държави от региона към Изтока.Дори едно куче като го подритваш постоянно, като го държиш гладно и като го навикваш системно ще започне да бяга от теб и ще потърси друг стопанин.Всъщност какво лошо има да сме сме братя с Русия, добри комшии с Турция и бизнес-партньори с Китай ?

10

Анонимен

преди 4 години

До7. Сърбите са серт ама друг път. Като тръгнаха по гайдата на Москва станаха малка държава. Дори и Войводина са по супер. Статията е с много фантазия писана. Балканите ще придърпат и Истамбул и Грузия в ЕС. А в Москва и населението им престой да търсят решение какви са и с кой са

9

Анонимен

преди 4 години

МЪ КАК ДА НЕ СА ТЛАСКАНИ- НА СВЕТОВНАТА ФАБРИКА КОМУНИСТИЧЕСКИ КИТАЙ ИМ ТРЯБВАТ РОБИ- ТРОЛОВЕТЕ ОСТАНАХА БЕЗ ПРЪСТИ ДА НИ ОБЕСНЯВАТ КАКЪВ КОФТАК Е В ЕВРОПА И САЩ, АМА КОЛКО Е ГОТ В ЕВРАЗИЯ- НА ФОНА НА 230ЛВ МИН ЗАПЛАТА В РУСИЯ И 350ЛВ В КИТАЙ НИЕ НАПРАВО СМЕ ЕХЕ, ЕХЕЕЕЕЕЕЕЕ, А ДЕЦАТА ИМ УЧАТ, ЖИВЕЯТ И РАБОТЯТ В РАЗКАПАНИЯ ЕВРОПЕЙСКИ СВЯТ ТАМ ЖИВЕЯТ И МИЛИОНЕРИ И МИЛИАРДЕРИ НА РУСИЯ И КИТАЙ- ДА СЪ ЧУДИ ЧОВЕК ЗАЩО НЕ СИ ЖИВЕЯТ В ЕВРАЗИЯТА, А В РАЗБИТАТА ЕВРОПА.

8

фокус Бокус

преди 4 години

Няколко милиона балканци са голям проблем за западняците на фона на милиардна Африка.........................За да стане фокусът, найт-важно е да се отвлече вниманието на публиката, в посока противоположна от оная, където се извършва съществената манипулация.

7

Анонимен

преди 4 години

Най добре е македонците да се връщат пак в сърбия и всички да мирясат !Сърбите са серт хора и не обичат много да итраят по гайдите на другите!А за цялата какафония на балканите както обикновено виновникът е световния империалист кравария!Дето са се намесили само розруха и хаос!

6

Анонимен

преди 4 години

Няколко милиона балканци са голям проблем за западняците на фона на милиардна Африка.

5

до толерантен

преди 4 години

Че май и епидемиите по животните ги подминават. Понеже не са "демократи".