255

Абсолютен срам

преди 4 години

Никой нормален народ не избира *** за министър председател.

254

Анонимен

преди 4 години

Борисов: Много нечистопълни хора има при ексомбудсманато цялото бсп са такива

253

даа

преди 4 години

Ченгеджийницата на пълни обороти работи. Но това вирее само в тоталитарни държави, където не се търси сметка за всяко подвеждащо твърдение.Както казва един адвокат - в България е достатъчно да сложиш едно изречени във въпросителна форма и така да внасяш съмнения за даден човек и уронваш доброто му име, но от гледна точка на НК всичко е ок.

252

Анонимен

преди 4 години

Отговорът на БСП и Манолова трябва да бъде същият:Фандъкова уговаряла роми да топят Манолова, че топяла Фандъкова, че купувала ромски гласове.

251

до 267

преди 4 години

Това ли е новата ви опорка на ГРОБарите - че ромите поумнявали ?

250

Анонимен

преди 4 години

ФАКТ е че 98% от ромските гласове отидоха за Фандъкова.-----И така да е, какво ?Значи ромите поумняват, преди масово пускаха за БСП. Значи започват да се интегрират.

249

Анонимен

преди 4 години

Нали знаете дефиницята за лудост - да правиш нещо отново и отново и да очакваш различен резултат. Какво ново и различно очаквате от Герб? Да развиват икономика, наука и култура? Да оправят образованието и здравеопазването, което сега е в критично състояние? Ами вече три мандата видяхме, че няма да стане. Бойко ви приспива и единствено оправя по нещично като нещата много се влошат. Няма да се хване и да оправи България изцяло, разбира само от пътна инфраструктура.Забаламосал ви е.

248

Анонимен

преди 4 години

Правят опити за полицайски номера по дезинформация. Но май са слаби пожарникарски номера.

247

до 257

преди 4 години

Зад арогантността на премиера към хората от Волуяк прозират страх и отчаяние.Вижда че протежето му изпуска властта и Цитаделата София пада.

246

Анонимен

преди 4 години

искам да пусна един глас в урната на каката с розовото сако отзаде.

245

сиромах

преди 4 години

Оле,оле как само крадецът вика дръжте крадеца!Ами то и в Хасково имаше парична агитация ама Цацата и Бацата се правят на ощипани моми като се спомене за такава операция.Седмица преди изборите познат ни попита дали ще гласуваме и след като му отговорихме с да каза,че ГЕРБ дават по 60 лева,ако си дадеш личната карта за 15-20 минути.Предлагам Борисов да си смени името на *** Балкански защото така или иначе се държи като този герой!А Фандъкова ще изберат за да има кого да държи за кълката Дж. Доу!

244

Анонимен

преди 4 години

Започнаха ударите под кръста спрямо Манолова! И то с подкрепата на " медиите"! А срещу Фандъкова нищо! Не е коректно това! Пък може и още да озлоби това избирателите срещу ГЕРБ!-:)

243

Анонимен

преди 4 години

снощи Манолова е била в софийското село Волуяк, за да се спазарява с ромитая толкоз ли е изпаднала да я плющят братчедите само и само да стане кметица?

242

реалист

преди 4 години

Кой лъже - избирателните протоколи или Борисов? Естествено, че Мутрата.

241

Анонимен

преди 4 години

А бе осъзнайте се. Герб подкрепят и защитават ромите повече от вас и вашите права. Да не почвам с надуването на чалгии в 12 часа през нощта, горенето на гуми и всякакви пластмасарии, изсичането на паркове, незаконните жилища които трябва да се бутнат на момента...

240

Анонимен

преди 4 години

Кирил Домусчиев, който приватизира и наряза 3/4 от корабите на БМФ, като неустойка по следприватизациония договор трябваше да внесе в хазната 74 млн лв.Обаче ... бизнес-ортакът му в производството на амфети, понастоящем премиер, нареди на НС да гласуват да му ги опростят.Министърът на финансите пък Горанов, живее в апартамент на същия Домусчиев без да плаща наем.Във всяка НОРМАЛНА страна това би било мега-корупционен скандал.Но не и в Тиквената територия, населена с овце с промити мозъци.

239

Анонимен

преди 4 години

Политици и роми взаимно се поддържат и са на издръжка от българите , които тичат всеки ден на работа ! Това продължава вече твърде дълго , не мислите ли, че трябва да ги отрежем от хранилката веднъж завинаги !? Предлагам да не подбираме средства ...

238

Анонимен

преди 4 години

Зад думите МУ крещеше ОТЧАЯНИЕТО...А зад него прозира СТРАХА, ...с фалцет...

237

Анонимен

преди 4 години

какво друго да очакваш от гнyсната комунистка Мая?

236

Анонимен

преди 4 години

Пристанището на Доган във Варна получава 220 млн. лв. от правителствотоСпоко, материале - нема да се пУашите