32

Бай Коко

преди 4 години

Правилно. Само по този начин ще се изчисти първенството от чужденци. Кой е луд да плаща грешни пари. То и първенството тогава се обезсмисля. А да не говорим че българин в чужбина едва ли ще играе. Нещата вървят натам че може и Бербатов да изгонят от Англия.

31

Анонимен

преди 4 години

Каква легенда е тоя ***? Легенда е Гунди! Вместо да защити България от нападкитена островната джендъро-толерасто-.... държавица ЪНГЛИЯ той налива още масло в огъня...

30

до 16

преди 4 години

Верно ? Ама в Разград има ли публика. Или Кирчо ви плаща да пълните селската трибуна ?

29

Pro

преди 4 години

Абсолютно "ЗА", но не само за трите "гранда", a за целият ни "елитен" фултбол.С почуда питах всички познати защо ще ходят на мач на националите. Отговор "за да гледам големите футболити от Острова" не ме устройва, уви! Аз ходя на мач за да подкрепям български национали, а не да гледам. Точно затова няма скоро да ходя на мач. Пет години ми се струва добър период за възстановяване.

28

Факти

преди 4 години

Може и някога да е бил кама , но сега е жалка чекийка.А през всичкото време си е бил един абсолютен ***.

27

анонимен

преди 4 години

Да пускат тогава Верея,Царско село.И тогава цяла Европа ще ни ръкопляска.Футбола у нас отдавна е в агония.Няма светлина в тунела.На Стоичков не му прави чест да плюе Родина си.

26

Счети

преди 4 години

Ами нито в сайта на френския Екип, нито в самото интервю се споменават конкретни имена на клубове. Стоичков говори за всички български клубове. Иначе е прав, точно такова наказание заслужват. Заради срама, който донесаха на България всички български футболисти заслужават забрана за трансфериране извън българсккото първенство. Надявам се, че тогава школите ще се изчистат от *** и пияндета, а ще има само талант и желание.

25

Анонимен

преди 4 години

Само витоша бистрица и банкя да останат в лигата и на двата капитан да им е божеството

24

vip

преди 4 години

Стойчков да не се надрусал... Това, което иска е все едно баща да отговаря за примерно убийство извършено от 40 годишния му си.. Какво общо имат клубните отбори и националния. По клубните отбори има много чернокожи дори те са основни играчи в тях, нужно лие да бъдат наказани заради други...

23

Анонимен

преди 4 години

Остана само да се произнесе и другият капацитет с дървена глава, Бербатов и цирка ще е пълен

22

Анонимен

преди 4 години

Да прекръстват ЦСКА на Средец, левски на Витоша и готово.

21

Стоичков – много куу

преди 4 години

Футболните качества на Стоичков са обратно пропорционални на интелекта му. Имайки предвид, че е печелил Златната топка представете си колко е кух Стоичков, ама много кух

20

Анонимен

преди 4 години

Киро Домусчиев е главния виновник на нещастниците от Литекс и Уефски.Така е.Спор няма.

19

Sichtpunkt

преди 4 години

Тоя Лечков е за мен един юурод! Как може да си позволява подобно нагло държание. "Зеленият пъпеш" дори се държи по на ниво!

18

Анонимен

преди 4 години

Този излезе по католик от папата.Ами кажи им: Не може заради 10 човека да съсипвате целият български футобол! Той веднага запя в хора на моралистите.Поне да беше искрен,да му простиш.Сълзи рони,забрани за 5 години иска? Много е мазен,много е хлъзгав.

17

Анонимен

преди 4 години

Има огромна разлика между хулигански прояви и създаване не безредици, които са довели до много жертви и няколко подвиквания от трибуните. Мисленето никога не е била силна страна на Стоичков! Дори във Франция и Холандия обиждат тъмнокожите играчи. Преди време в националният отбор на Холадния имаше грандиозен расистки скандал и все още го има. По неговата картофена логика в европейските клубни турнири няма да остане и един отбор.

16

Sichtpunkt

преди 4 години

Въпроса с българският футбол опира до участието в ЕКТ или кой ще е шеф на БФС, но много повече зависи от устава и мандатността на ръководители на БФС. Защото като няма мандатност, чувството у ръководството е на безнаказаност. Вижте марихуаната, перуката, жужанка, просто са сраснали с властта!

15

Защо пък Лудогорец?

преди 4 години

Публиката в Разград нищо расистко не е направила?

14

Анонимен

преди 4 години

ДА СЕ ЗАБРАНИ ДА СЕ ПИШЕ И ПОКАЗВА ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА ТОЗИ *** 5 ГОДИНИ.

13

Това

преди 4 години

Е единственото правилно решение.И през тоя пет години да няма БФС.