185

xmmmm

преди 4 години

интересно как пък фашизъмъ не остави такъв отпечатък, 30г след идването на комунистите ни следи от него, и финансово, и със здраве,и със свобода на слово бяхме къде напред а сега 30г уж "демокрация" а комунизма не искал да си тръгва, значи комунистите са по-оправни от демократите,а да не говорим за цензурата сега дори в най обикновен форум те дебнат и цензурират,а като кажеш истината било фейк,било омраза И разни термини лепват да ти внушат че проблема е в теб а не в тях.

184

Анонимен

преди 4 години

Симеон 2 може и да го успокоява,но като цяло си е семейна диктатура.

183

Анонимен

преди 4 години

Интересен е фактът, че както царете така и новобогаташите били те бивши комунисти или бивши терористи имат еднаква цел и тя е .... да подсигурят материално внуците си.

182

Краси

преди 4 години

Полуграмотният крадец от Мадрид бе доведен от комунистите ,за да спрат устрема на И.Костов и ОДС за втори мандат.Полуграмотният крадец от Мадрид се прегърна и целуна с комунистите ,прогонили го и убили чичо му.

181

Волов

преди 4 години

Мони шмекера шмекера ще се умре с печата на ЧК на челото, слава на симеон- хасан.!.

180

Анонимен

преди 4 години

Прочетох коментарите по надолу и се разочаровах от политическата неграмотност на пишещите глупости и тъпизми.За папагалщината да не говорим.Цар Симеон е прав,че марксизма има отпечатък върху българите,както и,че монархията е необходима ,като коректив в държавата.Комунистите поканиха царя като лице на нацията да влезем в ЕС,свърши им работата,а после го отсвириха с милиционерски слухове и нагли лъжи

179

Анонимен

преди 4 години

ОТ КЪДЕ ДА ЗНАЕ ЧОВЕК,ЧЕ ТОЗИ ПРЕДАТЕЛ ЩЕ ДОВЕДЕ НА НОВО КОМУНИСТИТЕ НА ВЛАСТ!!!

178

Анонимен

преди 4 години

За човек, който вече е с единия крак в гроба, се очаква да е малко по-благороден и малко по-малко зло.бен, не мислите ли? Къде ще я носи тая зл.о.ба? В гроба?

177

Въпроси:

преди 4 години

1-во: Защо отпечатъкът на марксизма трябва непременно да е нещо лошо? Може просто да повишава критичността на хората, към това, което става в държавата ни. 2-ро: От човек, който съди България, за да си "върне" нещо, което не му принадлежи, критиката към българите звучи малко наг.ло, не мислите ли?

176

тоти

преди 4 години

кажи нещо дето незнаем ,.стига си баел глупости

175

До 199

преди 4 години

Да, то така лесно става.

174

Анонимен

преди 4 години

Хора, не пишете в 1-во лице множествено число, защото НАС ни няма, както се пееше в песента "аз и ти вече това не сме ние".Такава е и целта на занятието ЕС- да се превърнем във во-няща аморфна тор, която да поддържа живота, сиреч да се възпроизвежда за да подхранва величието на великите сили.Кои са великите сили?-Шепа илюминати и техните слуги.Останалото е аморфна маса.

173

Анонимен

преди 4 години

Ако през Първата СВ България беше останала неутрална щеше да запази Беломорието с излаза на Средиземно море и след войната щеше да претендира да и се върнат някои земи. И това без да загине един български войник. А ние се бихме за да загубим всичко при сто и десет хиляди убити

172

Анонимен

преди 4 години

Един познат ми разправяше: "Имам братовчеди в Гърция и Македония. Братовчедът от Гърция ми каза ¨"аз съм грък", а братовчедът от Македония: "вие бугарите сте тАтари". И така ни сме трима братовчеда- единият е грък , другият македонец, а аз съм българин". Дотам ни докара Кобургите с техните авантюри

171

роб на влаЗта

преди 4 години

Ще се оправим за 800дни.То хубаво Ти се оправи ами Ние....

170

Анонимен

преди 4 години

Така ли?И какви страхотнинусловия е предлагала Антантата? Да се бием за интересите на Сърбия и Гърция, за да узаконим териториялния им грабеж?

169

Анонимен

преди 4 години

И този има интерес българският етнос да изчезне.

168

Анонимен

преди 4 години

ние се бием на румънска територия и превземаме букорещ и половин румъния 3 години букурещ е бил под българско управлениепроблема е че вместо да си решим проблемите слугуваме на германците при страхотните условия които предлага антантатасамия чърчил държи реч в британския парламент и настоява да се изпълнят всичкитеискания на кобурга- защото е казал че на балканите има само един народ с армиякоято после непобедена се прибра в осакатената си държави

167

ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ

преди 4 години

По-важно е, да се отървем от теб... завинаги... амин...

166

Анонимен

преди 4 години

Няма по-демократична система от власт на народа и обществена собственост върху средствата за производство, но спираловидното развитие на човешката цивилизация ни доведе до странен римейк на феодализма с рестврация на монархизма и религиозния догматизъм.