76

Анонимен

преди 4 години

А дали наистина са били българи? И дали наистина са невинни?Малко е съмнително някой просто ей така да тръгне да застрелва толкова много хора и то познати, негови съседи.Пак се премълчава някаква информация.

75

Анонимен

преди 4 години

АМи ако са вдигали много шум, дънели са яко чалгийка по цял ден ... Не, че е много хубаво, ама да си го кажем - всеки човек си има лимита!

74

Бог да ги прости!

преди 4 години

Горките хора!Кофти място,в кофти момент!Страната с неограничени стрелби.

73

Ужас

преди 4 години

Турските *** пищят от радост,че жертвите са българи.Ами в Чикаго всяка неделя броят по 30 трупа.Скоро кюрдите ще си започнат работата и Мюмюните друга песен ше запеят!

72

бг цензура

преди 4 години

Ще се избият за 3елени карти....

71

HeinrichHimmler

преди 4 години

Последно жертвите в края на 40-те ли са или в началото на 40-те , или в ранните си 40 ? Или в края на 30-те ? Авторът пак е пиян! Редакторите на гъби!

70

Анонимен

преди 4 години

В САЩ е лошо. Не ходете там. Бягайте към Путколандия.

69

Анонимен

преди 4 години

САЩ е страната на неограничените възможности! Изживей американската мечта ме съветват всеки ден от телевизора.

68

Анонимен

преди 4 години

Писнало му е на човека и ги е надупчил. Българин където мине - трева не никне.Същите дивванета са и като отидат по гръцките курорти - носят се манджи на плажа, говори се шумно, карат като побъркани. Бай Ганчовците са си Бай Ганчовци навсякъде по света.

67

Анонимен

преди 4 години

Преевали са го с нещо и поляка просто си е отмъстил.Щом и майка си е застрелял заедно с тях,значи са имали вземане-даване отдавна,но сега се е усетил,че го ментят.Даже се съмнявам дали не са "сродени в родствена" връзка.Поляците са много чувствителни на тема"родство",защото са ревностни католици.Ако някои си мисли,че САЩ са мечта на всеки,жестоко греши.

66

Почитай римляните!

преди 4 години

Цветанка Костадинова се нарича една от жертвите. Предишни инциденти-вдигане на шум и забележки...Драги укрепнали в Чикаго римляни,Там не е Столипино, дружба, Факултето...Никой, клонящ към човешкото не ще изтрае истъпленията на клониращи към животинското-вечни музики и купони.Явно е трябвало тия да си стоят в БГ-има тяхни набори, никога не излизали от ареалите си и никога не спирали музиката си!ДА ПОЧЕРПИМ ПРИМЕР ОТ БРАТСКА АМЕРИКА!!!

65

Гошо

преди 4 години

До АнонименЕ ти какво искаш ,от къде да научат или си мислиш че Външно трябва да аташира служител към всеки българин там

64

пецата

преди 4 години

до Иванов , тези дето искаха да дойдат ние ги изгонихме а щяхме да имаме бургас-александропулис,южен поток и аец белене, за малко да получим сувернитет ама чуждите агенти които държат власта не позволиха, на нас бачкатори не ни трябват а ни трябват инвеститори ама ако може чуждите агенти във власта да не рекетират с корупционни схеми чуждите инвеститори за да може те да остават тука да правят бизнес и икономиката да става конкурентна, та усещаш ли на къде бия?

63

Анонимен

преди 4 години

Бг убийствата не могат да се сравняват със САЩ по никой начин. Там и децата имат автоматично оръжие. Наскоро имаше случай на полицайка, която се прибирала вкъщи, но объркала етажа. Влязла в незаключения апартамент на съседа отгоре, който тогава гледал мач и ядял сладолед. Убила го с 6 куршума, както си седял на дивана вкъщи, защото мислела, че седи в нейния апартамент. Дадоха й 10 години. Страшно тъжни истории. Жалко за жертвите, загубили си живота по толкова нелеп начин.

62

Анонимен

преди 4 години

Ехе, хайде посмалете малко. Всяка заплата под 60К USD годишно е нищо, работиш колкото да не умреш от глад. Правил 2К на месец и живеел супер. 2К на месец в Щатите е колкото да взимаш 490 лв в София.

61

Анонимен

преди 4 години

Добьр вечер, доценти политолози и професори, значи повечето от коментиращите си мислят че убиеца който ги е застрелял бьлгарите ги е застрелял заради шумна чалга! А статията подчертава че покойниците са били застреляни като вечерят а не като хвьрлят гюбеци драги форумци!!!

60

Анонимен

преди 4 години

До ВарненецНе се праи сички във Варна му се подиграват на тоя.Що шеф на транспортна фирма ползва лаптоп купен на старо за 150 долара?Нал е баровец?

59

Анонимен

преди 4 години

Външно министерство както винаги е научило сигурно от медиите..

58

БГ

преди 4 години

До АнонименТО пъл щото у БГ не се стрелят нали ....я погледни колко поръчкови убиййства има за 20 години и ше ти стане лошо ....

57

Анонимен

преди 4 години

Изпълнил им е Хамериканската мечта. Живял съм 5 г. в Хамерика. Единственото хубаво беше че можех да отида на бензиностанцията и да напълня резервоара на автомобила до капачката за 35 цента за литър. Всичко останало е мираж в пустиня. Можеха да ме застрелят поне сто пъти през тези пет години. Пред очите ми на улицата са убивали хора без видима причина. От рикушет на куршум имам белег на крака за спомен. Хамерика продължава да е като в каубойски филм. Стрелят се като кучета.