108

АБВ

преди 4 години

Хора,прочетоох почти всички коментари и се скъсах от смях. Днес е готин ден! Айде да сте живи и здрави! И дано този продажник да не влиза в следващия парламент, но да не се отказва от политиката, за да има с кого да се бъзикаме и да се смеем!

107

Анонимен

преди 4 години

Само ще го бие ли или...?

106

АБВ

преди 4 години

До Анонимен 112Ти пък какво очакваш от руска ***, която ще направи всичко за пари?

105

saki

преди 4 години

Българският народ и всички нормални хора ,които се трудят и се грижат за семействата си ,не заслужават такива политически о..пки. Те се самозабравиха кои са и къде се намират, особенно този *** Сидеров , който трябва да бъде арестуван ,за уронване на престижа на държавата и народа. Тоя реши ,че всичко му е позволено и ни натрапва порнографската си реалност и простащина.

104

пецата

преди 4 години

Сидеров е единствения останал мъж сред политиците, да направят една среща по правилата на мма, оня джамбабазки ще оцапа гащетата

103

Да

преди 4 години

Без скубане и щипане

102

ПроСоТо

преди 4 години

"Боят настана,сърцата ни туптят..Ето ги в сблъсък наште душмани.Кураж народе,иде "Видов ден"Кръв да пролеят те за кметството,Кой оцелее,той властвува!".............Спарта трева да пасе!

101

Анонимен

преди 4 години

Добре де,пролурарурата не може ли да му вземе имунитета на тоя ***,това е депутат, от който се иска да прави закони, а той приканва към саморазправа, не е сериозно?

100

Дядо Петър

преди 4 години

Абе няма ли един колегиум от достолепни лекари да освидетелства тия юнаци (а защо не и много други от Дондуков 1 и пл. Народно Събрание) и да ги прати на тихо и прохладно място?

99

Анонимен

преди 4 години

Защо ни занимавате с някакви ненормалници ?

98

Пурко

преди 4 години

Кобрата не може да си намери противник, а като гледам и Волен не може. Да вземат да се ступат и да се поуспокоят, а и ние покрай тях.

97

Анонимен

преди 4 години

Според мен Волен е влюбен в Джамбазки и го ревнува диво!

96

Анонимен

преди 4 години

волен ръчка електората си

95

Анонимен

преди 4 години

Още ли не ви е срам че сте родственици на тези хора ?

94

айде вече

преди 4 години

Крайно време е този да не влезе в следващия парламент. Първо беше демократ, после стана националист, после подкрепи ДПС със златния пръст, после стана русофил, сега вече подкрепял ромите..... тоя е абсолютно безпринципно мекотело готово на всичко за да се докопа до властта. за пари и демокрация и руснаци и майка си ще продаде. Събрал е и една тумба безмозъчни които не могат да проумеят, че са просто пионки за да може плужека да е във всяко НС последните 15 години БЕЗ ЗА ДА Е ДОПРИНЕСЪЛ НЕЩО.

93

Анонимен

преди 4 години

Предлагам да си направят публично по една клизмa в знак на помирение и разбирателство. След това може и да се целунат.

92

Koko

преди 4 години

Предлагам бой до смърт, така и народа ще се освободи поне от половината си беди, причинени от вашето зло.

91

Радослав

преди 4 години

Най лошото в цялата история е, че ние по цял ден сме на работа и се скъсваме от работа за да плащаме данъци с които ПЛАЩАМЕ ЗАПЛАТА ВЕЧЕ КОЛКО ГОДИНИ НА ТОВА НЕЩО!!! ВИЖТЕ ХУБАВО НИВОТО НА БЪЛГАРСКИЯ ПОЛИТИК!!! ПОСЛЕ ЗАЩО СМЕ ТОЛКОВА ЗЛЕ? ЕМИ ТО С ТАКИВА ПОЛИТИЦИ КАКВО ОЧАКВАТЕ? ТОЗИ Е СРАМ ЗА ЧОВЕШКИЯ ВИД!!!

90

Съдията

преди 4 години

НЕ е честно бе Волен е станал боксьор. Предлагам да играят шах.

89

Анонимен

преди 4 години

Победителят от боя проверява сфинкстера на победения