10

Анонимен

преди 4 години

След като загуби подкрепата на патриоти и националисти сега Сидеров таргетира ромския вот. Но и там ще се провали, кебапчета требват, не обещания. Факултето на думи не кълве.

9

Анонимен

преди 4 години

Предполагам, ще са образовани колкото политиците от ГЕРБ - доказано прости, неграмотни, некадърни, корумпирани и с купени или подарени дипломи. От още такива нямаме нужда никаква!

8

Така е

преди 4 години

Днес във властта деца и внуци на АБПФК и чеда на родители от МВР с лопата да ги ринеш. С квотата за малцинствата все още може да се спекулира - обещай им повече места в правителството и в общинската управа, та да гласуват за теб.Прецакани са само онези от бившите изоставащи окръзи. За техните райони никой не се грижи и те поеха пътя към чужбина, за да се спасяват поединично.

7

TOP SECRET

преди 4 години

Нито Византия нито Османците успяха да интегрират Ромите , освен христиинзирани и ислямизирани Роми в наши дни се наблюдава според периодите у нас тоест става въпрос за Дасикане Рома и Хорахане Рома в България които са български граждани живеещи от Византиа до наши дни в Европа

6

Продължение

преди 4 години

Питай как биваха дискриминирани отличниците, родени в големите градове, които не бяха деца на АБПФК, на хора от МВР, нито бяха от малцинствата. За тези младежи се предвиждаха най-малочислените квоти за прием във ВУЗ. Затова пък, тройкаджии от изоставащи окръзи влизаха в университета без да си дават зор, а деца на АБПФК и онези от малцинствата биваха приемани за студенти понякога и след изкарана (2) - пример Ахмед Доган. Децата на МВР пък влизаха по списък.И във властта днес май е така.

5

tc tc tc

преди 4 години

С всеки изминал ден този индивид се излага все повече и повече...

4

Анонимен

преди 4 години

По голяма Манипулация и Дезинформация в България няма и никога не е имало

3

Гошо...Тъпото

преди 4 години

Сидеров първо да стане кмет(ако го изберат)на едно ямболско село,по...избор,за да види от къде се...вади хляба.Тоя отдавна е...политнал из въздуха и трайно е загубил почва под краката си.

2

А бре, Сидеров

преди 4 години

Нали има една такава в МОН?Ти поне поинтересува ли се какви поразии причинява с нейните предложения и упорство те да бъдат изпълнени? Имаш ли представа колко струва това на държавата, а ефектът е нулев?Във властта трябва да влизат кадърни и отговорни хора, без значение какъв е етносът им. Ако има квоти по етнически показател, това вече е вид дискриминация. Ако не разбираш какво искам да кажа, питай хората, които са в средната или в третата възраст.Питай ги как биваха дискириминирани /продълж./

1

1

преди 4 години

В нЕкои други избори! Ще отнеме време. Трябва първо да ги образова:)