175

Ф16 е 100%

преди 4 години

Спирачка пред мераците на *** да ни открадне Варна е Росен Плевнелиев.Той може да кара ф-16 и затова мужиците са много уплашени и *** избега у планината да бере гъби.

174

избирател

преди 4 години

Стига бе!!!Съседите може и да летят,но от кога и до кога?!Тия ХВЪРЧИЛА са морално остарели,а Ти ги ЗАРЪЧА тепърва!!!Докато ги доставят съвсем ще спрат потдръжката на софтуера..........И тогава?!Е Вие нали се НАЛАПАХТЕ с тлъсти комисионни,какво Ви е еня за след това....Най доброто било.Та те тия ХВЪРЧИЛА се оказаха 2-ро поколение след втората световна бре!!!Кое им е най доброто?!

173

ПЕНКО

преди 4 години

Тоа ф-16 може да го кара секи кой има БМВ. И аз можем да го карам!!

172

Анонимен

преди 4 години

Тоз който е водил сделката пак се е объркал с кимането,но пък се получило като при господин Иесть.

171

до госпожа Кьовеши

преди 4 години

Много материал има в България, за Вас, госпожо Кьовеши !

170

Ванчо

преди 4 години

До Bad Company: Има го ами ,нали от него се *** американците в Черно море и още не могат да съберат екипаж за корветата си ! *** орталъка -още мирише по курортите ни !

169

Зозо

преди 4 години

Миг 29 не става за нищо. Ф 16 блок 70 става за всичко и има автопилот и може и бомби да пуска къде си иска.

168

Анонимен

преди 4 години

И кой военен пилот ще кара тоа Ф-16 като няма обучен такъв , всички са карали само МИГ да ама от руска ЛАДА на Мерцедес Бенц си е Магаре и Космос

167

ЧУМАТА ГЕРБ

преди 4 години

И най-простият търговец от селска бакалия ще ви каже, че няма сполучлива сделка, в която плащаш 3-4 години по-рано ЦЯЛАТА СУМА на стоката.Всички държави преговярат, пазарят се, борят се за отстъпки и допълнително оборудване на самолетите ...Само нашите тикви се натиснаха да платят толкова, колкото американците им поискаха КЕШ.И даже с 3-4 години предсрочно.

166

Демотов

преди 4 години

До анонимен 110 : Кой , освен Соломон Паси ,СДС и Царя искаха НАТО И ЕС ? Някой да е питал Народа ? Нищо подобно ! Ако го бяха питали ,никога нямаше да сме в тези изродски организации !

165

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Няма какво да коментираме колко добри са американските F-16.Достатъчно е да цитираме турците след като видяха руските самолети.Нека имаме предвид, че Турция е пълноправен член на НАТО И има втората по големина армия в алианса ...Та, турските ни съседи казаха така :" Самолетите F-16 са ****лyк !"Няма какво повече да коментираме.Тази сделка трябва да бъде разследвана, когато шайката падне от власт.От нея няколко човека лапнаха много милиони комисионна.

164

Анонимен

преди 4 години

И другото-----Ти Банкянски МАРУЛЯ , ти никога не си говорил на четири очи и уши с Тръмп. имаш само една обща снимка на ООН В ню Йорк, обаче миналата година...Тръмп никога не те е приемал в стаята си на столчето до камината в БЕЛИЯ ДОМ !!А С ПОМПЕО ДОРИ НЕ СИ СЕ ВИЖДАЛ И ВЕДНЪЖ....А ПОМПЕО ЕЙ СЕГА---В СЪБОТА И НЕДЕЛЯ --ДВА ДЕНА БЕШЕ В АТИНА , КАТО ТОВА Е ЗА ТРЕТИ ПЪТ ПОМПЕО ДА Е В ГЪРЦИЯ ОТ -- КРАЯ НА ФЕВРУАРИ МЕСЕЦ 2019 ГОД. ДО СЕГА , ЗА 7 МЕСЕЦА И ПОЛОВИНА = 3 ПЪТИ .

163

Голем Смех пада

преди 4 години

"Според него и Албания трябва да стане член на НАТО, защото... "Хахахахахахахаха, Албания отдавна е в НАТО. Този Тиквун е по-нелеп отколкото си мислех. Кой е гласувал за този семпъл сикаджия? Много *** народ излязохме! Ама МНОГО!

162

Тоньо

преди 4 години

Само да не стане като с Белене и Южен поток -уж СДС и ГЕРБ ги забраниха и наричаха гьолове и незнам си какво ,а сега начело с Борисов започнаха да ги хвалят ! Сега пак се хвалят че не била Русия в дъното на възобновяване на строителството , а видите ли ,България сама си взела решението. Котка на гърба си не пада -демагогия колкото искаш !

161

Анонимен

преди 4 години

Борисов Симеонов Каракачанов и Сидеров да почнат да спестяват от собствените си Зплати за гориво за така наречена в чужди Медии '''скъпа Прaхосмукачка''' F-16

160

Тодар Неделев

преди 4 години

ХАХАХАХАХА....ТОЯ ЩЕ МЕ УМОРИИИ .ТИКВИЧА ЩЯЛ ДА ВКАРА АЛБАНИЯ В НАТО !!. ::)))).. АЛБАНИСТАН Е ЧЛЕНКА НА НАТО ОТ 1 АПРИЛ 2009 Г.---ПОВЕЧЕ ОТ 10 ГОДИНИ И ПОЛОВИНА !!

159

Анонимен

преди 4 години

Само ми е интересно колко често ще лети тоа Ф-16 щото около 40 000 лв струва един полет във въздухаБорисов да взима от Заплатите на Депутатите , няма бедните глупави хорица да плащат за тоа самолет от Данаци

158

Анонимен

преди 4 години

F-16 за 1,1 милиарда Евро , така пише в чуждите Медии

157

:))

преди 4 години

Бойко бъди като Ердоган говори малко но смислено обещавай,но не много и най важното помни какво говориш и го върши, направи.--------------Това пък какво е? Боко е себе си, но не е на себе си - ментално е повреден, емоционално объркан! Такива паяжини от лъжи около него - няма масто за сравнение с Ердоган!

156

НЕ СА ПАРИ ЗА Ф-16

преди 4 години

По отношение на БВП инвестициите, които са възможни от плана Юнкер, в момента са най-високи в Гърция, Естония, България, Португалия, Латвия и България. Европейската инвестиционна банка (ЕИБ) одобри финансиране за инфраструктурни и иновационни проекти на стойност 54,3 милиарда евро, което трябва да генерира допълнителни инвестиции в размер на 249,7 милиарда евро, докато Европейският инвестиционен фонд, който е част от групата на ЕИБ, има споразумения сбанки-посредници и средства за финансиране на МСП на стойност 19,5 милиарда евро, които се очаква да генерират допълнителни инвестиции от 1