95

Анонимен

преди 4 години

Каква програма, какви 5 лева ... ЦЕНТЪРА на София е една голяма гробница - разбити плочки, мръсотия, железни пана прикриващи други мизерии ... срамна работа, другарко Фандъкова !

94

ПроСоТо

преди 4 години

До Тонкатамислех да не ти обърна внимание,но след като ти се загледа в написаното от мен,ще бъде неучтиво да не ти отговоря....Та така:..-Драги/драга,българина кога е протестирал?..Като изключим стотиците хиляди,подведени от една от главите на "триглавия змей"-така нареченото "СДС",след това САМО ПЛАТЕНИ клошари са "протестирали"...Българина е УМОРЕН и ОТВРАТЕН от "политиката"..И под "политика" разбирай мутринщината,която Тиквата,като слуга на баш мутрите,наложи в държавата.Пълна СКРЪБ

93

Анонимен

преди 4 години

Всички в Герб са клептомани , айде стига с това Герб и те са същите като БСП нали са от едно котило ,къде е разликата ? И наглостта им и лакомията им е на ниво !

92

11

преди 4 години

фандъкова,докато е време си направи отвод,скоро ,съвсем скоро,Лаура Кьовеши пристига,на първото си посещение,като Гл.Прокурор на ЕС,и много другари,от герб-комунисти,ще се именуват,пред нея.

91

1

преди 4 години

любо и ти се продаде на мутрите,фандъкова перки от кашалот ли ще сага по Графа ,те са с по-голяма крачка ,от сегашните,вчера чета в пресата въргала и той се прави на антикомунист,не иска комунист-кмет на София,питамго,любимия му бойко не е ли комунист,фандъкова също комунистка,въргал,едно име напиши на член на политбюрото на герб-комунисти,да не е бил комунист.

90

практика мислител

преди 4 години

До Анонимен с номер 70 в системата на сайтапогледнете и вижте каква малка част от спирките липсват дори навес за липса на спирка тип навес давам пресен пример:при местростанция хан кубрат посока център и обратна посока липсва спирка, спирка ген никола жеков посока надежда 6 за автобуси 85 108 от 18 месеца спирка няма; това е само малка част

89

Анонимен

преди 4 години

Голяма лъжица иска, за да гребе от европейските фондове. Отидете на витоша и вижти какви палати има с два метра дувари. Откъде пари за имот във Витоша. Даже ива в двор по две къщи??? Значи мутрите ще дишат чист въздух а ние да мрем от белодробни болести в града???

88

Анонимен

преди 4 години

До ТонкатаТой щото бат ви Бойко хич не е комунист ,само 13 г. е бил член на БКП и се е възползвал от облагите на тази партия. Сега е голям "демократ" и винаги ще си остане ветропоказател само лапачка да има !

87

ха-ха

преди 4 години

А представяте ли си я крадлата в килията на Иванчева?Малеее ,колко много знае тази невзрачна женица за далаверите на ГЕП.А дано!

86

13

преди 4 години

Баце щом извика от САЩ простака Стоичков да му рекламира постиженията, дъното е подминато. Продължаваме напред и евентуално някой хубав ден ще излезем от другия край на планетата. Това е програмата на Фандъкова.

85

ГНЕВЕН

преди 4 години

След изборите даскалицата ще стане ...дипломат.Така Тиквата крие зад граница верните си слуги и под.логи ,за да не ги докопа "народната любов". А такава "любов" ги чака ,тези ненаситни и нагли герберасти... И най-добре ще я усети носителя на 9 дан по ...таекуондо.Нищо че дебелия уж беше каратист.

84

ПроСоТо

преди 4 години

"голямата крачка"..Е да пита чиляк:-Защо до сега СИТНЕШЕ с малката крачка и сега,ПРЕД ИЗБОРИ,са сети да залъгваш безмозъчните с некакви "крачки"?!..Ей,"софиянци",ако наистина оставите тая кари катура да продължава да обслужва *** фията ,наречена "герп",то....не заслужавате никакво уважение!Падението ви ще е окончателно и безвъзвратно..

83

баба мара

преди 4 години

съсипахте ни живота с това презастрояване махаите се вече че не мога да дишамот мръсотия и шум

82

да ама не

преди 4 години

До ЦК на герпКомунист комуниту бухалка не вади

81

ЦК на герп

преди 4 години

Давай како Данче бой по комунистите.

80

миш маш

преди 4 години

Какво се пените.Само "гласовете" на мъртвите и напусналите са към 2 милиона.Предостатъчно за "победа" и без да се гласува.Докато не се изчистят списъците и всеки лично да отиде да се запише като избирател,всичко е шменти капели.

79

Чумаво прасе

преди 4 години

Мото: "Съсипваме града не с думи, а с работа!".

78

видя се

преди 4 години

Видя се с Президента какво става когато е подкрепен от БСП. Абсолютно пристрастен, чак дразни на моменти. Същото ще е и с Манолова подкрепена от БСП. За това стягайте се за изборите и кмет трябва да бъде пак Фандъкова.

77

Анонимен

преди 4 години

Glasuvash za Maya,.polucavash Kornelia I zzyalata komunisticesks shaika.

76

Анонимен

преди 4 години

Под ник тънката се подвизава Бат ви Боко