33

Анонимен

преди 4 години

Като ви скръцнат със зъби от Брюксел или от бункера в Лозенец веднага ще омекнете всички както омекнахте за НАТО,за самолетите и т.н. Толкова сте жалки господа управници ,че ставате смешни !

32

Радев е готин

преди 4 години

Но има по-важни неща от Македония - тя е жив щит срещу албанското и косоварското нашествие.Цинично казано.Има по-важни неща в БГ, парно, ток, милиарди за оръжия, референдум за и против НАТО и САЩ бази, концесията на летището, промените в концесиите, адвокатите и нарушаването тайната на клиента, ГО, мръсен въздух, липса на канализации, улици, осветление.БГ се тресе, БСП се изниза като мушкато от НС, когато се решаваха важни за страната дела... нямам думи.Пунта Мара е БГ и главанаци политиц

31

Анонимен

преди 4 години

Чудя се и се мая.Как така държава създадена наскоро(Македония)говорят Български език и имат претенции за нещо.Ми България е създадена преди над 1000 год бе.Дядо ми е по-дърт от държавата им.Кви са тея незнам

30

Само питам

преди 4 години

Кой спечели обществената поръчка за втвърдители?

29

Анонимен

преди 4 години

Каква дипломация може да владее човек, който цял живот е стоял в поделение и е раздавал заповеди на войската?

28

Анонимен

преди 4 години

РАДЕВ ДА ВРЪТНЕ ЕДНО КОРЕМНО НА ЗАЕВ И ДА МУ ГО ВТВЪРДИ.

27

Ай не мерси

преди 4 години

Не се правете на независими, същите сте като Зеленски, знаем кой взима решенията и пише договорите с Македония.По- добре обсъждайте сградна инсталация и не ни занимавайте с политическата си логорея.Кога ще ми паднат сметките за ток и парно, и ко праим със сградна инсталация и толата вода, и студената.Пука ми за Македония...

26

Мътилник-изпъченяк

преди 4 години

Човек за да твърди тона трябва да има нещо твърдо в гащите ...и кураж!За единия от двамата утрешни събеседници не се съмнявам че ги има.Другият е измислен геройи само се обръща като фурнаджийска лопата!Сменя мнението си по три пъти на ден.Ха познайте сега , кой- кой е!?;)

25

БОЛЕН ОТ РУСОФИЛИЯ

преди 4 години

Да1 Трябва да се съгласи и така лесно ще се инфилтрираме в ЕС. Слава Путина Слава Шойгу Рассия вперед!

24

Анонимен

преди 4 години

Как е Цвета Караянчева, колко е пулса и кръвното, храни ли се добре? Кога ще я изпишат пак да кара БМВ в насрещното? Северна Македония, Македония, такива държави няма на историческтие карти на Европа. Македония е област в Гърция не отделна държава.

23

айде стига

преди 4 години

Ако амер.посланик нареди да не се занимаваме с македонците,най-после ще настъпи мир и тишина!

22

Анонимен

преди 4 години

Аз ли не съм добре? Вместо да се занимава с бизнес политика и да търси инвестиции за България... Тоя ни занимава пак с тая история?Станахме бетер тея смешни македонци. Стига вече ни създавайте това налрежение с тях... Се ми е там онея какво си приказват. Всеки знае историята. А и всичко е минало.

21

Иванов

преди 4 години

Да сформират план за военна инвазия в Северна Македония с цел анексиране.

20

Анонимен

преди 4 години

Borosov da zastane mirno pred gen.Radev.

19

Мaке

преди 4 години

Oще кoгaтo китaйците сo стрoили китйскaтa стенa нaoкoло сa се рaзхoждли мaкедoнски пaстири и китaйците сa си купувли млякo oт мaкедoнските пaстири. Египитските пирaмиди сa стрoени oт мaкедoнски инженери. Aдaм и Евa сa били мaкедoнци.

18

БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР

преди 4 години

Баци ще им каже ,,Да,, на еврочленството им в ЕС. Все пак той помогна много на Турция да вземе Южен поток,нефтопроводите след проваления Александруполис,Фолксваген....Той е герой на Турция все пак.Ще оправи нещата и ще се съгласи,все пак Кемал Ататюрк е бил роден и живял в днешна Македония.А за българската рая ще им кажа,да си наблягат парцалите и да с еготвят за нови избори да преизберат Баце за да може да подарим някой апетитен проект или инвеститор на Турция.

17

ddd

преди 4 години

Никакъв ЕС за тия промити мозъци.Разделяме си територията с албанците и това недоносче изчезва.

16

Анонимен

преди 4 години

България на три бахчета!

15

НРБ

преди 4 години

И кaкъв е Гoцe Делчев, кoлкoтo Сaдих Хaн е етнически aнгличaнин или Бoрис Джонсън толкoвa и Гoцe Делчев е мaкедoнец Кaквo кaтo е рoден в Кукyш ? Тези глaвaнaци тъй и не рaзбрaхa, че живеем в глoбaлен свят кoмунистите гo прoумяхa oще преди 70 гoд. МOЖЕ И ДA СИ AФРИКAНЕЦ РOДЕН В MAКЕДOНИЯ AМA ТOВA НЕ ТЕ ПРAВИ МAКЕДOНЕЦ

14

кокона маруца

преди 4 години

Милите на кака,и те ще ми решават,така ли!?А кой ви е разрешил да решавате бе,сладури!?