60

Анонимен

преди 4 години

Чакал баце да го измъкне от калта. Баце да не е Исус? Ти какво правиш сам да се измъкнеш? Учиш ли, работиш ли? Инвестираш ли в нещо?Не нали... Просто си готованко, който чака баце или някой друг да го оправи :) Такива филми няма никъде по света. Ако мислиш, че има живееш в много измислен свят.

59

Анонимен

преди 4 години

*** бил Бойко.... Ха-ха-ха! Колко пъти поред печели изборите и управлява цяла държава , а вие пишете в несвяст глyпостите си тук от завист и злоба... Mижитypки...

58

Анонимен

преди 4 години

Дааа...Борисов е некадърник.Само дето Нинова и цялата шайка идьоти отляво са хиляда пъти по-некадърни и откровено тьпи на фона на Борисов.

57

преди 4 години

Мисля, че Хюндай няма да строят завод в България скоро.

56

Съвет

преди 4 години

До Лошу 47 А в Русия е пълно с изобретатели. Така ни изобретиха , че сега се чудим къде да избягаме от бедна пост комунистическа България.Спряха развитието ни за десетилетия напред.Трудно ще избием 45 г. социалистически застой.За това мислете при гласуването.

55

Анонимен

преди 4 години

Мнението на избирателите е закупено и манипулирано.

54

gf hf mf :>

преди 4 години

Да прием, че, дори и така да е, а не е, какво като сме лидер? С жалките 57млрд. долара БВП, може ли това да се нарече икономика ми кажете? Страна с нулеви инвестиции и нулево производство, никаква икономика, пенсии от 100 евро и заплати от колосалните 255 евро! БВПто на Южна Корея се равнява на трилион и половина долара и е повече сигурно от БВП на целия балкански полуостров! Трябва да са луди да инвестират в страна като България. ;)

53

Я па ти..

преди 4 години

До Анонимен 59 Твоето мнение явно не съвпада с избирателите, гласуващи неизменно за Борисов. Спомни си за Луканов , Виденов и Станишев и не злобей.

52

Анонимен

преди 4 години

Няма по- голями лъскатели от дръпнатите, когато трябва любезно да те пуснат по теснолинейката или да се докопат до някаква изгода. Слушай внимателно и разбирай точно обратното.

51

Пенсионер

преди 4 години

Аааа, не може така....Лидер на Балканите бил... Оставка ! Оставка !

50

Анонимен

преди 4 години

Корейците имат чувство за хумор.

49

Анонимен

преди 4 години

България - лидер на Балканите?!?!? Т.е. сме по-добре от Полша, Чехия, Румъния?!? Че дори и от Сърбия, Македония? На границата с Македония около Габрене, веднага след преминаването й, направете разлика между българско село и македонско село.Всъщност както и да е. Дезинформацията, подмяната на историята, особено и на настоящето са основни прийоми на ГЕРБ-мафията. Дано по-скоро им дойде времето на тия с-капани м-утри.

48

Анонимен 54

преди 4 години

От кога казването на истината е плюене ? Борисов е некадърник а ГЕРБ е шайка престъпници.

47

говеж надежди

преди 4 години

Абе и ние чакаме баце да ни измъкне от гнилия комунизъм.Вече към 20 г е във властта.Но на практика той построи комунизъм за своятамила и шишкава шайка-тлъсти заплати,тмилиарди в оШфорки,тераси,острови,безплатни екскурзии...нищо ново под слънцето.

46

Кунг Фу панделка

преди 4 години

В нрб се произвеждаха компютри и къратисти, като последните явно не са били с особено добро качество.

45

Анонимен

преди 4 години

До 52Те и вашите тролски мантри вече се изчерпахаа. Като запис сте едно и също всеки ден. Поне да ви сменят мантрите за плюене по Борисов :) Ама то отде акъл и копейки

44

Анонимен

преди 4 години

Мантрата покрай Фолксваген се изчерпа, включиха на план Б. Докато националните телевизии славословят управляващите, хората ще вярват на всяка една глупост.

43

Анонимен

преди 4 години

От всички екзотични екскурзии на Шайката-икономически резултат-ЗЕРО....

42

бааа го

преди 4 години

Корейчетата са изпушили повече от БорисоФ!

41

престъпниците

преди 4 години

Търсете ги в правителството с партийни билети!