75

Анонимен

преди 4 години

Това дете има *** поглед. Дори Фюрерът не е гледал толкова дивашки, а той е тренирал всяка своя реч.

74

Анонимен

преди 4 години

От как свят светува силните на деня са използвали деца да им варшат гадната работа. Лесни са за манипулиране, а и не носят наказателна отгогворност. Грета е просто поредното такова дете, но понеже има Интернет стана известна. Преди 50 години никой нямаше и да знае за нея.

73

Анонимен

преди 4 години

дауна грета е пример колко лесно либералните медии манипулират общественото мнение.

72

Анонимен

преди 4 години

На никой не му пука реално за планетата. Има само интереси и явно Грета се е оказала подходяща да пропагандира в полза на някоя корпорация.

71

Minuva42

преди 4 години

Това е просто новата мода за лесно кариерно развитие.Нищо повече.Такива хора навреждат на екологията, давайки аргументи на отсрещната страна да променят темата.

70

Анонимен

преди 4 години

Гледах го тия дни това дете, преди само бях чел нещо за нея.Направи ми неприятно впечатление многото злоба, която излъчваше.

69

Анонимен

преди 4 години

Това дете дори не се усеща как някои хора си я използват за собствените си цели.

68

Анонимен

преди 4 години

До АнонименГРЕТА Е АГЕНТ НА РУСКО-КОМУНИСТИЧЕСКАТА МАФИЯ. ИЗБРАНА Е ЗА ДА ПРИЛИЧА НА ПИПИ ДЪЛГОТО ЧОРАПЧЕ.

67

Анонимен

преди 4 години

Баба Яга в тиин възраст!

66

Анонимен

преди 4 години

Грета идва от Швеция, люлка на *** идеологията в Европа. Вместо да се занимава с климатичните промени, да защити моралните ценности!

65

Отврадт

преди 4 години

По Коледа менторите на това момиче ще го бутнат в някое шведско блато и ще ревнат - "Виждате ли, ако не беше глобалното затопляне, сега блатото щеше даже замръзнало и Грета Тунберг нямаше да се удави." Тези хора щом успяха да пробутат едно болно момиче да им изрича думите в ООН, няма да се спрат пред нищо. Явно не само нашите еколози са носители душевна отврадт.

64

Хан Тервел

преди 4 години

Представяте ли си това пионерче Грета бъдещ еврокомисар??!!!!Бррррр..... Добре дошли в света на Оруел!

63

бл.134 в Зап. парк

преди 4 години

Ето реултата от прекомернат употреба на дрога - ековампир !!!Да я набара някой бежанец и набързо ще и намести чакрата .Не се връзвайте на лъже - пророци !!

62

Талибани

преди 4 години

Не е виновно момичето, какво разбира то климат и наука! Виновни са тези които са й напълнили главата и устата с техните собствени манипулативни послания и я бутат към микрофоните да ги изрича. Кукловодите са напълно наясно с пихическите отклонения на момичето и че ще ги изрече с патос. Не знам дали това е подсъдно, но със сигурност е неморално. Екологичното мислене е хубаво нещо, но думата еко-активист явно ще става все по-*** дума по света. Добрата цел не се постига с мръсни средства!

61

Анонимен

преди 4 години

Преди харесвах Грета, смятах я за млада жена с мнение, но тя прекали. Взе се прекалено на сериозно! А и на 16, вместо да спасява света не трябва ли да е в клас?

60

Страшна,

преди 4 години

плашеща с поглед и мимика.ОТБЛЪСКВАЩА.Не може да бъде нормална.

59

Не че нещо

преди 4 години

Индия не я коментирам. Ама за Китай не съм напълно съгласен. Да на първо място са но реално на глава от населението са някъде на 30. Хората удобно забравят, че част от тяхното замърсяване е защото има чуждо производство там. Също така те за разлика от САЩ полагат усилия за борба с замърсяването. И не на последно място като не искаш да мърсят обяви бойкот на всичко произведено там и убеди други да направят същото. Изхвърли всичко от вас, на което пише "Made in China" и тогава обвинявай.

58

Анонимен

преди 4 години

Прекалява с това пулене и зъбене.

57

Картофчо

преди 4 години

Грета олицетворява изцяло и правдиво зелените еколози от последното поколение - недоучили и с болни мозъци !!!Така че, по принцип е точно на мястото си! И много правилно че я показват често, та да си имаме едно на ум!

56

Анонимен

преди 4 години

Доктори нямат ли в Швеция, с правилните медикаменти ще и се оправи изкривената физиономия