21

Няма лошо

преди 4 години

И аз искам да ми намалят лихвите по кредитите за да преодолея кризата !Щом за хотелиерите може, защо за други да не може. Сетих се. Те сигурно ще умрат от глад. Каква драма !

20

Др. Ген.Добри Джуров

преди 4 години

Публична Общоизвестна Тайна (ЯВНА ИСТИННА ТАЙНА) е че хотелите на ВЛАС И СЪНИ БИЧ СА на КГБ И НА поставените български слуги на Руската Мафия, И тези НЕ ПЛАЩАТ НИТО ДАНЪК СГРАДА, НИТО ВОДАТА НА ХОТЕЛСКИТЕ СИ БЕТОННИ ДЖУНГЛИ, НИТО ТОКА ПЛАЩАТ НА Боковата Енерго-Мафия .А сега искат и едни кирливи 10 процента десетък от ОСМАНСКО ВРЕМЕ ДА ПЛАЩАТ -- ДАНЪК ПЕЧАЛБА !!УНИКАЛНАГАВРА С БОКО ПОЖАРНАТА .

19

Анонимен

преди 4 години

ЕБАСТИ НАГЛОСТТА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

18

Анонимен

преди 4 години

Аз си изхарчих всички пари за хазарт, може ли да ме освободят от данъци като частно лице?

17

АНТИ

преди 4 години

В Бг, краденето е национален спорт.Хотелиерите са шампиони.

16

Анонимен

преди 4 години

До 14:Така е. Няма нормален хамериканец който да пожелае да дойде в БГ.Те имат толкова много избор със силен долар че БГ е на ниво Сомалия за тях.Круиз от Маями за 7 дни Карибски острови с пълен пандион без пиенето е $400-$500 максимум, виждал съм и 5 дни за $299.

15

Анонимен

преди 4 години

До ХА-ХА-ХА !!!Много хотелиери крадат вода, чрез байпас.Плащат глоба най-много, после ... по стария начин.

14

Анонимен

преди 4 години

Тези пък как го измислиха, ниски данъци? Нещо протести да е имало, събирания ... нищо не съм чул а вие?Всичко е една мафия

13

УбавиНовиниДнес

преди 4 години

Много убаво. Изгонихме руснаци, англичане напускат. Споко, ще дойдат братя американци и ще живеем на макс с долари.

12

ponti

преди 4 години

Т.н. "хотелиери" както и концесионерите на плажовете са алчни Гзове, които постоянно хленчат, че нещо са ощетени, все нещо им е криво, и постоянно скимтят за облекчения, намаления и т.н. ДГД! Мизерници! Толкова много браншове са ощетени от какво ли не и не се оплакват, а тези постоянно скимтят, защото са НЕКОНКУРЕНТНОСПОСОБНИ! = слаба услуга + неприемлива цена! Хората искат да станат милионери за 3-4г. и са недоволни, че не могат да осъществят намеренията си?!! Я обратно в окопа бе, селяци!

11

Анонимен

преди 4 години

Ангелкова иска да каже,че туриститеедва ли не са толкоз много,че са спалипред хотелите за да негубят ред.Т.е.сезонът е повече от успешен.За слабиясезон ,обаче е ревът и пищят за данъците.

10

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Всички нови хотели в България са построени с мръсни пари, спечелени по незаконен начин или получени с измама от еврофондовете.Хотелиерите ни са мутри, политици и други омразни на народа муцуни.Хотелите не плащат данъци, крадат ток и правят всякакви други шашми.

9

Асана

преди 4 години

Само гледай сея колко стотици,,обещетени'' (мутрагени) хотелиери ще има.Аре на бас?

8

Йордановаааааа...

преди 4 години

Като не разбираш нещо - не пиши. Хотелиерите са издали фактури за нощувки на "Томас Кук" АД за месец септември, примерно. Бай Кук не им е заплатил дължимото по тези фактури. Да, но хотелиерите, ако не са изрично заявили режим на касова отчетност, дължат ДДС по тях, независимо дали са постъпили пари по сметките им. Фактурана е издадена и влиза в дневника на продажбите.Айде трай си като не разбираш от нещо или се консултирай. Жена на трета възраст си, очевидно, не ти отива. Не е като да си 40г.

7

Анонимен

преди 4 години

Сержант Тони Нешев Гетов моля контролираните тия които не си плащат телевизията нали сте от пътното

6

Анонимен

преди 4 години

как така ние ще плащаме сметките на англичаните ? как все те са най-големите тарикати...2 милиарда им дадохме в аванс, а не са си платили яденето и пиенето....и самолети няма да ви дадат

5

ХотелиерО

преди 4 години

В мътна водица, винаги се лови повечко риба.

4

Пук

преди 4 години

като вид облекчение може да е обещание от министърката, че няма да си показва лицето по курортите толкова често

3

Анонимен

преди 4 години

Стига сме ги нянкали хотелиерите - вече плащат по-ниско ДДС.Други отрасли вече изпреварват туризма по износ.

2

Анонимен

преди 4 години

няма ли да има санкции за англичаните че не са си платили сметките за яденето и пиенето...