13

тъй,тъй

преди 4 години

Да вземе хранова да покаже в къв палат живее,пък после да помислят за пенсията й.Че 352 лв не е никак лоша пенсия кат се има впредвид,че 80% от пенсиите са под 300лв.Малко пари са,верно,ама и държавата такава.30 годинине се наканиха да направят реален пенсионен фонд.

12

Ами то ясно!

преди 4 години

Какво чудно? Прости хора избират прости управляващи, които вземат прости решения!

11

ПроСоТо

преди 4 години

До Анонименопаа!..Много се изхвърли!НЕ всеки може да стане "тежкоработник"!..Като гледам,ти няма как да станеш такъв.Хранова СЪЩО не би могла да бъде арматуристка или кранистка по простата причина,че е не ка дърна !!!Абсолютно неморално е да се обиждат хората които се трудят!!!..ВСИЧКО,което имаш И ТИ се дължи на ФАКТА,че много хора НЕ СА ПЯЛИ,А СА ПРАВИЛИ нещата,от които ТИ сега се възползваш!!!

10

Анонимен

преди 4 години

Всеки може да стане тежкоработник, и аз мога да съм шофъор, минъор, работник в завод, охрана, полицай, военен-----------------не можеш, брат.още навтория ден си се отказал. а за миньор да не говорим. Виж, да блее всеки се пробва.

9

бл.134 в Зап. парк

преди 4 години

България на 6 морета .Всичкото българе, с по 10 апартамента Ромска интифада

8

Бай Иван

преди 4 години

Но пък плювчо плужеклиев-бившият ни президент на заплата в едно посолство на задокеанска империя, ще получава пожизнена пенсия, радвайте се, народе, че парите ви отиват при достойни хора ;) !!!

7

Анонимен

преди 4 години

Простите хора едно не могат да разберат. Всеки може да стане тежкоработник, и аз мога да съм шофъор, минъор, работник в завод, охрана, полицай, военен. Ама я да видиме някои да стане доктор, или в случая певец, който да представя държавата по света, да има уникални песни който могат да изпеят под 0.01% от хората, това е да си уникален да имаш дарба. Пишете против жената и понеже сте обикновенни и прости марш на строежа. Затова умните бягат от тука никакво уважение само за някакви работници...

6

Анонимен

преди 4 години

Всички коментари са единодушни в мнението си, но някой от редакцията цъка минуси за баланс.

5

Анонимен

преди 4 години

352 лв., а?А какво ще кажем за неизвестните пенсионери, които са строили проходи, язовири, работили са в тежката индустрия с над 40 години трудов стаж и пенсия от 282 лв.Кой е с особени заслуги към нацията? Една блееща естрадна лелка, чиито песни дори тя самата надживя или обикновените хора, които са строили тази държава, докато някои обслужваха властимащите?

4

ПроСоТо

преди 4 години

странно!...Хранова,Ламбо и други за какви "заслуги към нацията" претендират?!Специално Хранова:-пя,обикаля света,получаваше пари и облаги...Но какво е "допринесла" за НАЦИЯТА?..ВСИЧКО,което се случваше край нея беше САМО ЗА НЕЯ!..па и друго:-Какво да кажат хората с пенсии от 180 лв?..Те СЪЩО са работили цял живот и са ДОПРИНАСЯЛИ за общото благо.....Много изветряха нашите "певци и артисти"..

3

V

преди 4 години

МНОГО Е ТРОШИЛА ТАЗИ ЖЕНА НАВРЕМЕТО

2

Анонимен

преди 4 години

Айде стига с тия пожизнени незаслужени пенсии, наречени награди. Цял живот яли, пили и се веселили, осигуровки не плащали и сега реват?!

1

Анонимен

преди 4 години

Значи да продължава с автомивката.