184

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Тръбата е наша... - когато искаме завъртаме крана...

183

Анонимен

преди 4 години

Ной .Да почва кораба. И фенер от тиква . Съз свещ вътре.

182

казано накратко

преди 4 години

Излиза,че България ще си плаща за тръбите(последно на саудитците рано или късно),а за Турция потока ще е безплатен? Аз така го разбирам поне

181

Маньо

преди 4 години

До Ало БанЮИ твоето възнесение също

180

точна сметка

преди 4 години

До кратко и ясноА ко Путин е на 70,то бай е на 63-разликата им е 7 години.

179

само питам

преди 4 години

Баце, в тая тръба по колко пъти после ще наливаш бензин да я асфалтираш и санираш?

178

Анонимен

преди 4 години

Абе,я почакайте още малко,че да видите как след поредния размахан пръст от краварското посолство,нашият уверен в себе си "герой" ще се сгърчи,ще бие отбой и пак съвсем уверено ще изблее песничката подадена му от Чичо Говедар,така,както го е правил много пъти!

177

Шефа

преди 4 години

Баце кво ми строиш се едно ша е без пари ,кажи на ква цена ша купуваш , руска газ на завишени турски Ахчета

176

Анонимен

преди 4 години

Какво ще стоиш бе продажник на чужди интереси.

175

:))

преди 4 години

До РусофилИ тея са толкова атлантици колкото Малинов е искрен русофил! Мизерия душевна и духовна, като при ББ и сие!

174

Путин се шегува с Б

преди 4 години

Бойко,голям шегаджия си със саудитците! Казваш,че по тръбите искаш да пуснеш бензин? А какво ще кажеш за втечнен новичок?Имам и няколко останали вирусни образувания от ЕБОЛА и СПИН след експозията на руската лаборатория!Руски учени казват,че са най-устойчиви и се развиват най-добре в газопроводи!Ха-ха как посърна Бойко,недей че ще правят снимка точно сега.Само ти ли ще се шегуваш? Аз Путин НЕ забравям,ама новичока няма да си го хабя, вируси до България НЯМА да пращам. Усмихни се де!

173

Браво Боци

преди 4 години

Няма да го СТРОИШ, ти след месец хващаш вечните Хераковски полета.

172

кратко и ясно

преди 4 години

оня 70 годишен гном в кремъл обаче няма да го доживее

171

до 194

преди 4 години

Защо си помисли,че някой ми е платил за коментара? Никой човек няма право да го изкарват престъпник, убиец и още по-малко национален предател без доказателства. Ако беше виновен на съд,но щом не може да се докаже вината му,въпросният човек може да осъди държавата за клевета. Ако беше набеден за американски шпионин, мнението ми щеше да е същото. Този българин сега трябва да емигрира заедно със семейството си.

170

Русофил

преди 4 години

"Премиерът каза, че в момента отношенията ни с Русия са изключително прагматични,.." С толкова много атлантици наоколо няма да е за дълго....

169

:))

преди 4 години

Филма на БГ може дао се нарече : За кожата на един Премиер ! :)) пп. живота, здравето, ... на бълг. граждани е без значение, но е от значение да се запази онова на Тиквата! Трагико-комедия! Сълзе и Смях! ....

168

Анонимен

преди 4 години

"" прокаратурата,че не е намерила доказателства срещу предполагаемия шпионин,а започва да сипе обвинения "".................и колко копейки взе за този коментар ?

167

до 189

преди 4 години

Ами той Синоптикът Плевнелиефф още оплаква Фолксваген.Още прогнозира,че може да изберат България за завода дето ще строят, не Турция.

166

Анонимен

преди 4 години

Суприм лидера от крими клан на белите ***, които се турчеят. това са п--е-евски, го--ран-ов и б--о-рисов.турция управлява българия. турция фалира ктб.Всички заедно на изборите да гласуваме срещу ГРОБ, защото България става ТУРСКИ ВИЛАЕТ. С тиквата и неговия личен съдия нещата за никой българин няма да са добре.ставай и гласувай срещу Тиквата и срещу Сла--ви Тр---ифонов. Последния го карат насила да разводнява вота.

165

до 181

преди 4 години

Какво да го прави Путин, Бацето. Знае,че каквото му кажат американците,той веднага го приема за даденост. Няма го трови с Новичок,я! Обаче Путин му е дърпал ушите,защото Бойко на снимката бая е посърнал. Руският министър го е притиснал да даде повече пари от нужното.Вина има в слуая със скандала има и прокаратурата,че не е намерила доказателства срещу предполагаемия шпионин,а започва да сипе обвинения.