212

Анонимен

преди 4 години

от зелена тиква семе не се събира

211

Анонимен

преди 4 години

асвалта, освен това , трудно се краде!

210

Анонимен

преди 4 години

Абе късат се да инвестират, мани мани. Затова първите по инвестиция в БГ са емигрантите. Тоя като говори вярва ли си и сам, не знам. Асфалтът е асфалт, ама когато бизнес средата е политическа, свободата на словото е нула, а знакови фигури се замозастрелват поне по веднъж в годината, естествено че никой няма да иска да инвестира в БГ.

209

Анонимен

преди 4 години

Инвеститорите само чакат красивите и умните от демократична българия да дойдат на власт и да тръгнат чувалите с пари към БГ.Особено тези на Цецо Василев и прокопа.

208

Анонимен

преди 4 години

НОСИ БАЦЕ НОСИ *** В ТУРЦИЯ ГЪРЦИЯ СЪРБИЯ РУМЪНИЯ В БГ НИЩО САМО ЗА ТЕБ НОСИ

207

Анонимен

преди 4 години

махаме ГЕРБ, слагаме демократична българия, защото са най-кресливи, най-умни и най-красиви и България се оправя.

206

Анонимен

преди 4 години

До ОБЕКТИВЕНМахаме ББ и мутрите, слагаме тебе и работата се оправя.колко удобно.ще стане, ама друг път.

205

ОБЕКТИВЕН

преди 4 години

"Общият показател на бизнес климата намалява с 3.1 пункта спрямо нивото си от юли, като понижение на показателя е регистрирано във всички наблюдавани сектори - промишленост, строителство, търговия на дребно и услуги"-информация от статия в DIR. На кого да вярваме-на Велев или на Борисов? То бива да ни правят на балъци,ама белким българите най-накрая се осъзнаят,че ББ и мутрите трябва да си ходят още на местните избори.

204

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 208Признавам си. Преувеличих.15 години го писах ей така наизуст.Първите избори които са качени в интернет секция по секция са 2011.Значи не са 15, ами са 8.Сам можеш да провериш за кой гласуват ромските секции.

203

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 210В турция асфалт няма ли?затова отиват там

202

Анонимен

преди 4 години

ВЕРНО АМА ИНВЕСТИЦИИ В ТУРЦИЯ ДА ТЕ В МОШЕННИКА

201

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 208"последните 15 години са публични в интернет."ХАХАХАХАХАХАХАХАХ преди 15 години хахахааххпублични били при Симеончо и Станишев ХАХАХАХАХВ интернет всеки може да пише това което искате да видите.САМ СЕ ИЗДАДЕ ЛЪЖАТА

200

Анонимен

преди 4 години

До 199Ти ако беше толкова умен, колкото ти е опорната точка, щеше да знаеш, че не е нужно да се разхождам до никакви махали. резултатите от изборите за всички секции за последните 15 години са публични в интернет.Проверявал съм за секции, за няколко града с прословути ромски квартали - Факултета, Столипиново. Ами ГЕРБ не е печелил там.И вие от демократична българия не сте, ама къде ли пък сте.

199

Анонимен

преди 4 години

Само така,бокич.Околовръстен път за Божурище.Всяко село и всеки квартал с околовръстен път.А народа-кучета го яли.

198

Анонимен

преди 4 години

До 203така е. Честните хора са много важни.Сега остава да ги познаем.ти честен ли си? има ли някой да потвърди освен маййка ти.Изброй ми няколко честни та да ги изберем.

197

до 199

преди 4 години

Разходи се из махалите,където и български не знаят и сам провери дали гласуват под строй за ГЕРБ или за Демократична България и ще разбереш опорна точка ли е коя партия е с по-образован електорат.

196

Анонимен

преди 4 години

До Наша гордостВ момента заемите са с много ниска лихва. на практика отрицателна.

195

До 196

преди 4 години

Важното е да ни управляват честни хора,а не мафията,оплела в паяжината си цялата държава и всички институции.Левски мечтаеше за чиста и свята република!Къде е,че не я виждам.Корупцията и шуробаджанащината са прояли цялата власт,която си живее в своя виртуална реалност и пет пари не дава за тези,които я избират.А те очевидно стрдат от стокхолмския синдром.

194

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 198Селяндур си ти испански миячо на чинии.Ясен ми е и продукта и отре пки като тебе.междувпрочем всеки може да внесе нутрабулети от испания и да ги продава тука.Е, малко мозък трябва да има, не като тебе.хахаха

193

Наша гордост

преди 4 години

Това си е изпитана рецепта, взимаш заеми, даваш на твои хора с фирми част от парите, те съответно наемат работници и ето че в България ври и кипи от строителна работа.Иначе хвалбите че сме имали 11 милиарда излишък са направо смешни.Като имат толкова излишни пари що теглят заем за закупуването на Ф-16.