8

IBM FAKE NEWS

преди 4 години

АНТИХРИСТ разбра, че унищожението на ХРИСТИЯНСТВОТО се крие в семейната единица.Първата задача е да вземе децата на християните и да ги превъзпита, за да може да пресече познанието за Иисус Христос - СЛОВОТО.Ще дойде и време, когато ще поведе директна битка... дори Св. Пр. Илия няма да може да победи АНТИХРИСТ. Кой от Вас стачкуващите ще може да се изправи пред милиардите, които МАСОНИ И ИЛЮМИНАТИ са готови да дадат.ТЕ СА ГОТОВИ ДА ПЛАТЯТ НА ДУМА ПО МИЛИАРД ЗА НОВ ЗАКОН ЗА ДЕТЕТО.

7

Анонимен

преди 4 години

Атаката е срещу семейството като основна градивна единица на оцелелите здрави брънки на Бг обществото ни.У ищожат ли семейството . Убиват България.Правят го с много милиони зелени пари.

6

IBM FAKE NEWS

преди 4 години

Не виждам как някакви си 1 милиард хора ще могат да се изправят пред САТАНА и АНТИХРИСТ!?Една маса от хора, която отдавна е загубила всичко!!! Загубили сте усет да ставате рано сутринта в неделя за литургия. Да гласувате на избори. Повечето от Вас с години не са се изповядвали и не знаят що е то евхаристия, камо ли да се причестяват всяка година по два пъти.А, децата? Еми децата отдавна са притурка в семейството. Кой от Вас обръща време за своето дете? Кой го учи минимум по 3 часа дневно?

5

Анонимен

преди 4 години

По повод руските "шпиони", Цацаров казва следното: " Когато идеите се налагат с пари и с влияние и са насочени срещу националната сигурност на България, това е престъпление"Защо не третира всички идеи налагани с чужди пари за престъпление и насочени към националната сигурност?Това може да се отнася както за новата стратегия за детето по модела на Норвегия, така и *** идеологията.

4

Анонимен

преди 4 години

Защо си мисля че политическите арести и изгонването на посланика идват като отговор на протестите?

3

Анонимен

преди 4 години

Това е стар тип семейство от древността - Содом и Гомор. Описано е в богословието.

2

Патриот

преди 4 години

всички извратении се спонсорират от американското посолство ,те трябва да бъдат арестувани и натикани зад решетките не нормалните хора русофили ,които сме яростно против тези гнусотии!ФАЩ и НАТО ВЪН

1

Нападнати сме

преди 4 години

Джендарастията трябва да се изкорени докато не се е захванала здраво.Това е война на цивилизациите!