389

АНТИ

преди 4 години

Вместо меда на демокрацията, българите опитаха жилото на уродливия капитализъм.

388

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 414Фолксваген където и да отидат дават 30% над средната заплата за страната.Това е политика на фирмата.Имаш много здраве другарю!аха това от агенция една жена го каза ли го научиНе, както казах това е официална политика на VAG.Прочети още на: https://dnes.bg/index/2019/09/10/malinov-veche-s-obvinenie-gen-reshetnikov-sys-zabrana-da-vliza-u-nas.422381,1#comment-newest

387

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 402Ако бяхте я направили в началото по морето тази зима щяха да ядът камани и пясък !Един колега сключи договор с руснак отдаващ апартамент под наем.Наема му апартамента за 600лв на ГОДИНА.Я си помисли кой яде камАни и пясък другарю.

386

Анонимен

преди 4 години

Е най после да бръкнем в гнездото на осите! Само така!

385

Анонимен

преди 4 години

Нормално е фолксваген да дават мизерни заплати, след като в България е мизерия и няма работа и българите се молят да работят евтино. Впрочем фолксваген ще отидат в Турция, не в България, и там пак ще дават мизерни заплати.

384

Анонимен

преди 4 години

До Ала-БалаЗащо си губихме времето да подскачаме по площадите. Искахме свобода и демокрация.Да не мислиш, че на Запад при свободата и демокрацията е по различно когат се обявиш протива официалното мислене? Там всичко се следи и подслушва за инакомислещи.

383

Анонимен

преди 4 години

Фолксваген където и да отидат дават 30% над средната заплата за страната.Това е политика на фирмата.Имаш много здраве другарю!аха това от агенция една жена го каза ли го научи

382

Анонимен

преди 4 години

България е като разграден двор който не го мързи минава заминава, какви шпиони бе гове да ??Да не би ББ да се страхува да не му цъфнат ризите а ?Има ли нещо вярно, американците мълчат защото е все още удобен, ама другите басма няма да му цепят !

381

до 396

преди 4 години

е там е работата чв го няма този шистов американски или Татарстански, само че научи географията че Татарстан е в Русия а Тюркменистан изнася втечнен и Катар но цените са убийствени и там и нищо не ти е гарантирано, това не са портокали или банани, ако не днес утре ще ги получим, в газа трябва ритмичност и предсказуемост иначе има спрелу фабрики, аман от разбирачи кати теб

380

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 400Зашото ако заплатите в България станат повечт от 1000 лева, фолксваген никога няма да дойдат или ще се изнесат моментално на друго по евтино място, за нула време ще си демонрират машините и ще ги изнесат.Фолксваген където и да отидат дават 30% над средната заплата за страната.Това е политика на фирмата.Имаш много здраве другарю!

379

Анонимен

преди 4 години

герберат.ките тъмн-червени гешевци се опитеха да хвърлят бомба за отклоняване на вниманието от протестите, които започват след малко, но даже и димка не се получи......все пак, ако решат да спрат финансирането за НПО-та (както в Русия между другото), ще трябва да се занимаят с доста американски и германски финанси най-вече, но има и други...та те така...

378

Анонимен

преди 4 години

на много места в провинцията, цели градовеДобре, кои са тези градове и какъв е профилът на безработните (възраст, квлаификация, образование и т.н.). Интересно ми е, защото знам за не един и два града, където внасят украинци вече поради липса на работници.

377

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 4 години

Ако бяхте я направили в началото по морето тази зима щяха да ядът камани и пясък !---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Ей шмaткa, не плачи над чужд гроб.

376

Анонимен

преди 4 години

Селски мери си приказките

375

Унуфри

преди 4 години

На българите отдавна ни е "надаела" от руски империализъм. Чакахме знак от държавата. Имаме го. Въз на всичко руско !...И само не ми се лензите да уж великата руска литература...насилвал съм се да чета почти всичко. *** и тягостна проза, куца поезия....

374

Анонимен

преди 4 години

повече от 1000 лева...Хахаха, тия от КРИБ се оплакват, че никой не ще да работи за 1000 и хората бягат, но иначе Фолксваген ще дойдат на толкова :D И нали бяха 1500 мизерни, какви са тези 1000 сега, да не станат 600 накрая?

373

Анонимен

преди 4 години

Тази показна акция защо е след летния сезон ?Ако бяхте я направили в началото по морето тази зима щяха да ядът камани и пясък !

372

до 386

преди 4 години

......само простите и некадърни социалисти са безработни по провинцията където безработицата стига и до 45%, в София при демокрацията е под 3%!....абе хуйооо ако не сме хората от провинцията бай ти Бойко отдавна да е фира. такива *** като теб требе като Пиночет на стадиона, да разбереш че демократ не значи шоп , а убеждение

371

Анонимен

преди 4 години

До Анонимензащо и премиер, и бивш президент се напъват да докарат ФолксвагенЗащото се започва от 1500, но с течение на времето стават доста повече, когато имЗашото ако заплатите в България станат повечт от 1000 лева, фолксваген никога няма да дойдат или ще се изнесат моментално на друго по евтино място, за нула време ще си демонрират машините и ще ги изнесат.

370

чуй ген.Атанасов

преди 4 години

да подкрепят Борисов. Има много сериозна ерозия в тези среди към ГЕРБ и Борисов, заяви пред БНТ ген. Атанасов.