662

iceblast88

преди 4 години

До 698Драги ***, тоест според теб Бай Тошо беше агент на капиталистите и затова срина България и я фалира 3 пъти и продаде 13 пъти златния и резерв за да може хората да напразят цоцализма, така ли? Абе каква е тая дрога дето ви я дават в цоцалистическата партия?Не лоботомия, а направо мозъчна пихтия която като си наклоните кратуните и почва да се лее от носовете ви! Амеба има по голям мозъчен капацитет от вас!Къде ви намират?От къде ви изкопават такива примери на цоцалистическата мисъл

661

Бояджия

преди 4 години

Добре бе, за да има мир предлагам да го боядисам розов!

660

Анонимен

преди 4 години

До човектова за вола, като пишеш глупости, мислиш ли че някой ще ти повярва, па и си писал след 1989 година. ЕЛА НА СЕБЕ СИ. СМЕНИ ДИЛЪРА.

659

Анонимен

преди 4 години

В България е имало фашизъм и той е бил от 1944г до 1989г.

658

Анонимен

преди 4 години

Народния съд е изискан от Чърчил а указа е подписан от ...Никола Петков като регент. По твоята логика на ИЛИТЕРАТ те са комунисти.

657

Анонимен

преди 4 години

До iceblast88Чакай сега деснопитеко, скъпи питек, социализма не е комунизъм а е мимикрия на капитализма - това е играта на десни - псевдонародни партии и социалистически, пълни с агенти на десните. Да държат народите в капитализъм и подчинение. Задачата на тн социалисти е да направят провал в управлението си, та народа да избере пак десните - справка Орешарски протести за 1 милиард заем, идва Бойко няма протести, няма кой да ги плати, при 30 милиарда заеми...

656

iceblast88

преди 4 години

До 683Комунопитек които призна, че цоцализма е фашистки? Е доживях и това да видя!!! Щом избива инакомислещите, то тогава е фашистки, което означава, че избиването на Белите Царисти от Червената напаст ги прави фашисти! ТИ ТОКУ ЩО ПРИЗНА, ЧЕ ЧЕРВЕНАТА НАПАСТ Е ФАШИСТКА! О БОЖЕ КАКВО ВИДЯХ ТОКУ ЩО? БЛАГОДАРЯ ТИ ДРАГИ ***, ЧЕ СИ ПРИЗНА, ЧЕ СИ ФАШИСТ! ВАШИЯ СЪД БЕЗ ПРОЦЕС НАРЕЧЕН ОТ ВАС САМИТЕ "НАРОДЕН" БЕЗ ДА УЧАСТВА НАРОДА В НЕГО Е ТОЧНО ИЗБИВАНЕ НА ИНАКОМИСЛЕЩИТЕ КОЕТО ВИ ПРАВИ ФАШИСТИ

655

човек

преди 4 години

До: номер 686Мандрите са били обирани от партизаните, факт който не може да се скрие.А след 1989 г. моят дядо, (който впрочем сам се е бил записал за член на БКП) се е видял в чудо, защото комунистите са искали определени литри мляко на глава едър рогат ***.А той е имал вол! Е това е бил моментът, в който си е хвърлил партийната книжка.Защото са искали мляко от вола!!!Не ги интересува крава ли е, не е ли - това са комунистите!!!

654

Анонимен

преди 4 години

До човекОкупирането на Чехословакия е извършено от почти всички останали членки на Варшавския договор. Разликата е, че войските след две години се изтеглят а американските бази са постоянни и в Германия има повече американски войници отколкото немски - Германия независима ли е при това положение според вас? Окупацията там си тече от 1945 до 2019 година, скоро ще празнуват стогодишен юбилей. турко-арабизацията им също е наложена от някъде, и така

653

iceblast88

преди 4 години

До 683Драги ***, радвам се, че можеш да се опиташ да копираш ама първо не ти се получава! Второ - фашизъм викате защото искате да избягате от социализма в национал-социализма, не вади вода от 200 кладенеца, а си признай!!! Трето - така и нито един *** не отговори - след като цоцализма е бил прекрасен защо е трябвало да се прави стена която да държи щастливите цоцалисти в страните им и да се праща армия от други цоцалистически държави да гарантират робството? Отговори бе питек!

652

Анонимен

преди 4 години

Какво се постига с такива пвандалщини?1. Българския народ мисли за казуса, а не че олигарсите се обогатяват през правителството на негов гръб.2. Правителството може да даде някоя декларация да не се драска, вместо декларация че спира да подпомага олигархията в обира на народа.3. Вандала, който иначе ще е безпаричен лентю, ще получи някой лев да не умре от глад от друг вандал - подбудител, с повечко пари, изкарани по неморален начин...4. Историята нито може да се забрави нито да се пренапише

651

човек

преди 4 години

До: номер 667Ако донякъде може да се каже, че е имало държави от Варшавския Договор които не са били окупирани от Червената Армия, това е например Румъния.Чаушеско, (което не го прави по-малко кръвожаден диктатор), се опълчва на Леонид Брежнев и категорично отказва да изпрати свои армейски части в Чехословакия през 1968 г.Румъния обаче никога не е била напълно лоялна на СССР.

650

Анонимен

преди 4 години

Ето такива действия показват нагледно защо още не сме отлепили като държава и общество!

649

истината е

преди 4 години

за да се защитят паметниците е нужно и левите хора да понацапат някой десен паметник - веднага проправителственоолигархичния печат ще надигне вой до небето и глобата ще стане 10 хиляди лева.Един приятел е готов да се раздели с 500 лева но хубаво да омаже един фашистки позоропаметник.

648

ХАХАХХАХА

преди 4 години

мандраджии не са партизаните, а фашистите, защото са конфискували млякото на българския народ и са го правели на кашкавал за немската армия. Партизаните са превземали тези мандри, снабдителни бази за армиите на фашизма и са връщали кашкавала на народа.А тие, които цапат паметника са М Ъ Р Л Ь О В Ц И И Х У Л И Г А НИ!

647

Анонимен

преди 4 години

Всички съветски паметници трябва да се съборят!

646

Разберете

преди 4 години

паметниците са ФЕТИШИ, с изключение на надгробните. Кому е нужен този токмак в центъра на столицата. Една градинка ще е по-полезна и уютна, включително за живеещите в столицата ни руснаци.

645

Анонимен

преди 4 години

До iceblast88Фашистопитеконеандерталецокроманьонец, научи най-сетне, че фашизъм е събирателно понятие на крайно десните режими, овладяли страни в Европа, в Германия, Италия, България, Испания, Унгария, Украйна, Хърватия. Характерните черти са че има вожд-водач-фюрер, сам Борис е приемал да му викат фюрер-цар, виж дневника на Филов. Забранил е всички партии, Боре немеца, също като другите фашистки главатари. Другата отличителна черта им е преследване на евреите и избиване на инокомислещите

644

Анонимен

преди 4 години

БЪЛГАРСКИТЕ ФАШИСТИ, МИНАЛИ МНОГО ЛЕКО ПРЕЗ НАРОДНИЯ СЪД, НЕ МОГАТ ДА ПРОСТЯТ НА СЪВЕТСКАТА АРМИЯ ДОБРИНАТА И, ЧЕ НЕ ОСТАНА ТУК И НЕ ОРГАНИЗИРА АДЕКВАТЕН НАРОДЕН СЪД. Проявяват за пореден път своята предателска същност и черна неблагодарност.

643

iceblast88

преди 4 години

До 675О *** - научете я най накрая разликата между фашизъм и национал-социализъм! Съсипахте го тоя Мусолини от плюене, а човека нищо не ви е направил!!! В БЪЛГАРИЯ НИКОГА НЕ Е ИМАЛО ФАШИЗЪМ!!!! ФАШИЗЪМ САМО И ЕДИНСТВЕНО В ИТАЛИЯ!!!! ТОВА ЗА КОЕТО ТИ ГОВОРИШ Е НАЦИОНАЛ-СОЦИАЛИЗЪМ И НЕ МУ ИЗРИЧАТЕ ИМЕТО И БЯГАТЕ КАТО ДЯВОЛА ОТ ТАМЯН ОТ ИМЕТО МУ ЗАРАДИ СОЦИАЛИЗМА В НЕГО!!! ПОНЕ ЕДИН *** ДА ГО КАЖЕ ПРАВИЛНО БЕ, ЗА ТОЛКОВА ЛИ ДОРИ НЕ ВИ СТИГА АМПУТИРАНИЯ МОЗЪК? ЕГАТИ!!!!