18

Ф.С.В.

преди 4 години

Молете се да не влизате в болница!! Нещо страшно е !! Няма значение частна или държавна- единственото което почват да правят е - да смятат колко ще получат от Здрвната каса -без да ви правят никакво лечение- После ви държат като заложник няколко дни - и накрая -довиждане !

17

Анонимен

преди 4 години

Границите бахя затворени от Запада, не даваха визи за българи. Всеки който получеше западна виза можеше да пътива на запада, изходни визи отказваха само на криминалните и престъпниците.

16

Анонимен

преди 4 години

НЯМАМЕ ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ!!! ТАЗИ ГОДИНА ОСВЕН ЧЕ СИ ПЛАТИХ ВСИЧКО КАТО ПОП, А И ОТГОРЕ В РЕНОМИРАНОТО ДЪРЖАВНО ЗАВЕДЕНИЕ, ПОЛУЧИХ КУП ОБИДИ ОТ ЧАСТ ОТ . МЕД СЕСТРИТЕ. ЛЕКАРИТЕ НЕ ОСЪЩЕСТВЯВАХА ПОЧТИ НИКАКЪВ КОНТАКТ... А ОТ ЧАСТНСТА БОЛНИЦА СИ ИЗЛЯЗОХ ПО-БОЛНА ОТКОЛКОТО БЯХ, ПОРАДИ НЕМЪРЛИВОСТТА НА ЕДНА СЕСТРА...

15

Ф.С.В.

преди 4 години

В България няма единствено дефицит за депутати и кметова!

14

АНТИ

преди 4 години

Скапaно здравеаопазване + много пиене = шампиони по смъртност

13

До 13

преди 4 години

До АнонименМного работи имаше , но нямаше отворени граници иначе народа щеше да се изнесе . На границата стреляха на месо, а сега всяка събота и неделя ходиш на разходка в Гърция и Турция.

12

Анонимен

преди 4 години

Бихме ги , клахме ги, обиждахме ги и им плащахме колкото да не умрат. Сега какви лекари търсите. Няма , няма и да има.

11

Анонимен

преди 4 години

ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ПЕНСИОНИРАНЕ НА ПЕНСИОНЕРИТЕ.

10

Анонимен

преди 4 години

Медицинските университети да променят учебната програма и да заменят дисциплините с кратки курсове студентите да учат таблици коя болест, какви симптоми, какво лексрство, това може да се науци от всеки и да си носиш тази таблица и да лекуват. Така повече млади хора ще могат да завършат медицина и да станат лекари да лекуват. Държаеат и медицинските университети да направят прометите в програмата.

9

Демократ

преди 4 години

Българинът трябва да разбере, че при демокрацията здравето както и всичко останало е стока и струва пари, и лекарят е бизнесмен който продава здравна услуга на пазара. Умните и кадърните които са си уредоли живота и са богати могат да си позволят на пазара качествена стока в частните клиники които разполагат с най-добрата апаратура, а неудачниците и некадърниците които стават сутрин в 6 да блускат за надника по 10 часа и нямат стотинки да си платят парното да се лекуват с чай от липа.

8

анонимен

преди 4 години

Така става когато ги карат учат безумни неща нужни за изпита по медицина Биология и Химия цели 2-3 години и хората ще бягат към специалности с лек прием но да си намерят работа за прехраната си.Моля университетите направете нужните промени!Иначе ще останете с незаети места

7

Хахаха

преди 4 години

И кво посочете ми един който не е умрял посочете ми някой безсмъртен.Всеки ще умре все някога не.ър китаец с малка па.тка с голема глава с крив нос и тн.Всеки го чака тва дори и без лекари да остане Света кво от тва?!

6

До препатил

преди 4 години

Да се беше вбесил, че си неграмотен...Тъжно е, когато неграмотен човек седне да ти обяснява, че лекарите, учили 10+ години, са му длъжни.Може да имаш 2 лв. за биричка всяка вечер, 5лв. за цигарки на ден, но нямаш грам мозък, за да си добре възпитано същество.Затова лекарите ни отидоха в чужбина. Да лекуват хора, а не разбирачи

5

препатил

преди 4 години

До Бонго 5Отворко осигурен съм по всички изисквания които държавата ни налага и се вбесявам когато разни тъй наречени лекари се държат като катаджии.

4

Бонго

преди 4 години

До препатилЗдравето ти е стока само за работодателя, за теб е актив и се плаща за поддръжката му. Както плащаш за ремонти на кола и жилище, така ще си плащаш и за него.

3

препатил

преди 4 години

Не ги наричайте лекари това са търговци със здравето на хората.

2

Анонимен

преди 4 години

Докато шепа богопомазани доктори вземат тридесет пъти повече от болшинството редови лекари нищо нормално не може да се случи.

1

Анонимен

преди 4 години

политиците обещават неща, които не изпълняват. Мед сестрите без повишение на заплатите, лекарите също си тръгват и куп още нередности. Родна картинка - народът спи.