34

така е

преди 4 години

*** народ ,слаба държава,а ,когато премиерата е недоучил пожар ни кар с джип ,даже мед .сестрите по кръстовищата се изпокриха от него.къде боиковата джипка мине ,ТРЕВА не никне козите се раболяват ,свинете африканската 4ума ги хваща ,ужас

33

аз

преди 4 години

Много дълбоко привикнахме към незаконнието и сега очакваме, че законите трябва да са как всеки му е кеф да са и ревем ако ни санкционират, че не спазваме закона. Законите се правят за да внасят ред. Значи утре може да си направя нов вид МПС и да го изкарам на улицата и после да рева как са ме глобили! Е не става!

32

Анонимен

преди 4 години

чеки малко ... как така меморандум между общината и някаква фирма узаконява нещо което според ЗДвП е незаконно?

31

Анонимен

преди 4 години

Ако искат да ме глобяват, не ми дреме.

30

Анонимен

преди 4 години

Manipulatori i lajci bg mediatori sa poveche opasni ot masovi ubiici s bombardirovachi i raketi...

29

ПроСоТо

преди 4 години

тая щуромода е опасна,наистина!..Нали ги виждам всеки ден?!..-Търкалят се по и без това прекалено натоварените от автомобили улици ,без светлини,без знаци,...изобщо..ТРЯБВА да се въведе ред с тия ИГРАЧКИ!!!!!!...Докато не са започнали да погиват един по един "водачите " им..Може би алеи за тях,както велосипедните?..Но кой да го направи?

28

Анонимен

преди 4 години

До Хм...Колелото е друг тип превозно средство и почти всепроходимо, а тротинетката става само за гладка настилка не съм виждал на Витоша тротинетки но колелета съм въждал и то не малко.

27

Анонимен

преди 4 години

Bg medii sa ortodoks tretopolovi teroristi. Policaite sasto sa hora i si kuphvat takiva vozila, kakto i invalidni kolichki, detski kolichki, motopedi, roleri, paraglideri, faitoni, rikshi...i se dvijat po zakonite za dvijenieto v fizikata...

26

Хм...

преди 4 години

А добре де, колело как може? То не е регистрирано и с номер......

25

Анонимен

преди 4 години

ДАНО НА ГЕЙ ПАРАДА КАТ ДА ГИ ГЛОБИ ЗА НЕПРАВИЛНО ДВИЖЕНИЕ ПО ПЪТИЩАТА. ДРУГО ЯВНО НЯМА ДА СЕ ОСМЕЛИ ДА СПРЕ ТОВА ПОШЛО ШОУ.

24

V

преди 4 години

Трябва да се смени режима.Дори велоалеи не са нужни навсякъде .Сега е важно да се види кои са душманите на народа.Защото автомобилите убиват много повече ,а кат не са направили нищо за ограничаване на скоростта им в града .Такива технически средства се прилагат в много държави.Просто сега трябва да се види кои са душманите за да може при смяна на властта те да се изолират в частния сектор. Иначе проблема е много лесно решим с технически средства,Но те ще засегнат и ченгевджистите.Това е проблема

23

Анонимен

преди 4 години

Типично по български - като имаш проблем, забраняваш... и край на проблема. Що не забранят всички автомобили, така ще решат радикално всички проблеми с движението.

22

Анонимен

преди 4 години

До Анонименя по-тихо и марш да се определиш от кой пол си

21

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 22У десно, провокаторче пътят стана тесен заради вас.

20

Анонимен

преди 4 години

ДА ОБЯВЯТ ЗА НЕЗАКОННА ПРОДАЖБАТА НА МПС НА СЪЩЕСТВА СЪС СБЪРКАНА ПОЛОВА ПРИНАДЛЕЖНОСТ.

19

Анонимен

преди 4 години

Най-накрая един третополов е глобен за нещо.

18

хаха

преди 4 години

Друго си е каруци по милиционерските пътища!

17

ля ля

преди 4 години

това е поредния абсурд на държавата както и хората кйоито ги карат!!! смешни сте у мисленето

16

МНЕНИЕ

преди 4 години

Човека се движи с около 4км/ч , при тичане развива около 8км/ч и то на два крака .Тритонетките трябва да се забранят за движение по пътищата - да си ги карат на село .Гледах видеото с Пол - този *** се върте на кръговото като слабоумен нарочно - хората след него се чудеха на къде ще кръшне - вдига си ръката за да даде знак и аха да падне и някой да го премачка . Представете си човек на тритонетка с 20км/ч на улицата - клати се като пиян и плаши хората .Каруците са по-безопасни .

15

Ами

преди 4 години

Жалко.мислех да си взема една да ходя на работа лятото.че с колата ми идва малко скъпо