357

Анонимен

преди 4 години

Като чета глупостите на двата червени трола се убеждавам, че пенсиите в България са прекалено високи. Трябва да са не повече от 100 лв за да нямат тези *** възможност за достъп до компютри и интернет. Много високи пенсии ви плащаме другари!

356

Анонимен

преди 4 години

България с 30 години дясно управление - разруха Румъния с 30 ляво - просперитет настигна Чехия и изпревари дясната прехвалена орбанова Унгария.Левите хора работят за да тлъстеете вие десните рентиери и лентяи и спекуланти

355

Д-р Смърт

преди 4 години

Приятелство с Русия (СССР) е доброволна евтаназия!

354

Анонимен

преди 4 години

До АнонименХитлер - нашите съюзници са в ролята на МАГАРЕ ЗА ГЕРМАНИЯ

353

Анонимен

преди 4 години

Мръсни, гнусни долни комунисти! Съсипахтре държавата. И тези пенсии са ви високи безделници!!!

352

Анонимен

преди 4 години

СДС фашистите и НДСВ фашистите народа ги отписа от политиката иде ред на ГЕРБ фашиститедесните сте автори на геноцида стопил България до пет милиона

351

Анонимен

преди 4 години

До До 379А кой съсипа санстефанска България. Северна Добруджа, който я отне от България той я върна фашизоидиотеСъюза с Германия е съсипал България през двете войни. Знаеш ли какво е казал Хитлер за държавите в съюз с Германия? пълна гавра и още - вие сте по неговото кредо фашаги - Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват.

350

Анонимен

преди 4 години

Единствените фашисти в България са червените.

349

Анонимен

преди 4 години

Комунистите са животни-друг биологичен вид. Определено не са Homo Sapiens.

348

агитпроп

преди 4 години

Жертвите на режима на пожарникаря - изнасилените, убитите, самоубилите се, самозапалилите се, несправедливо осъдените, полуделите, наркоманите, безработните, излъганите, беззъбите, оскотелите, умрелите от глад, емигриралите са много повече от жертвите на комунизма.

347

Анонимен

преди 4 години

До Монархофашистлъжите и фантазиите ви нямат край - цар Борис е проезвеждал Майбах и Бентли хахахБългария е била с мизерстващо население от 1914 та до референдума където 96 процента от народа отрича монархизма.

346

Анонимен

преди 4 години

Турция и Русия днес са съюзници срещу България. Турция купува оръжие от Русия.

345

До 379

преди 4 години

Ей комунист неграмотен, а кога си върнахме Северна Добруджа и кой ни я върна бе комунистически дембил? Знаеш ли коя е единствената европейска държава, която излиза от ВСВ с увеличена територия? А твоите идоли Гошо Тарабата и Сталин искаха да ни направят югославска провинция-срам нямате червените фашисти ейй!!!

344

АНКАРСКИ МЕКЕРЕТА

преди 4 години

незабавна забрана на двойното турско-българско гражданство. ВЪН ТУРСКИТЕ ШПИОНИ ОТ БЪЛГАРИЯ, СЕЕЩИ АНТИРУСКА ПРОПАГАНДА

343

Анонимен

преди 4 години

До Ахмет агаРезак ага, прости сте дошли да колите България, прости си останахте...ДАНО РУСИЯ СКОРО РАЗБОМБИ БЕДНЯШКИТЕ ВИ АНАДОЛСКИ ГРАДОВЕ И ВЪВ ВЪЗДУХА ДА СЕ РАЗХВЪРЧАТ ШАЛВАРИ НА ХОРА СЪС СРЕДНОВЕКОВНИ РАЗБИРАНИЯ

342

Анонимен

преди 4 години

До 1 Рубла=3 Стотинкией фашист неграмотен България през втората световна не е била на никакви три морета, била си е на едно, плюс временно администриране на малко от беломорското крайбрежие. На адриатика е била Италия включително и четвърт от днешна Македония е владяла - Струга, Преспа, Дебър,че и Охрид са искали.фашистки отпадъциии

341

Анонимен

преди 4 години

Киркоров е страхотен певец.Има ли по-голяма диктатура от диктатурата на ГЕРБ в която и да е страна от Европейския съюз.

340

Анонимен

преди 4 години

Продължава отвратителната антируска кампания, с жалки изпълнители внучетата на фашистките главорези. Гледахте ли вчера филма за диктатора Франко... отвратителен е десният тоталитаризъм десетки пъти по-гнусен от левия. Четете ли дневника на хахаха невинната жертва на народния съд Богдан Филов - там има подобни откровения на фашистката гнида - не ме е яд че нашите войски са застреляли сто младежи в Струмица а че народът е разбрал. Ето кой накара народа в Македония и днес да мрази бугарофашизма!!

339

бай Х

преди 4 години

Арменско-руски *** ! Като му видиш сина , дето е създал ....!

338

Истински европеец

преди 4 години

Защо тука пишете на Руската азбука? *** са, от (според чехите и всички истински европейците) от турски ке *** .