97

българин

преди 4 години

До 97 Това което си написал за Русия..Е като хляба и водата И за останалия свят! -:) Но ти нали само против Русия плюеш.И щом знаеш за Русия.Трябва да знаеш истината и за останалите!

96

Руснаците не стават

преди 4 години

Американците са 60 г.напред във военно отношение.Странно,но американците не правят парад на победата в Москва.Не връщат Крим на Украйна /руските македонци/.От Сирия бягат,като бити ***.Чак не е за вярване.Ей,***,ако поне за миг вярваха,че могат да победят краварите нямаше да се поколебаят.

95

Анонимен

преди 4 години

до 99,да сравняваш израелска техника с руска е като да сравняваш Нива с Ферари. Единствената прилика е, че имат колела. Руските самолети са същото, единствената прилика е, че летят...не е сигурно.

94

Анонимен

преди 4 години

Да се благодарим, че ни управлява велик държавник като Борисов, който ни държи далеч от Русия, колкото може. Спрете да плюете и се извинете, защото сте смешни. Руснака е по-беден от българина, факт.

93

пехотинец

преди 4 години

Всичко което Русия произвежда за военни цели е калпава железария. Изрелците си летят над C400 без проблем, а за сравнение между Су-57 и F-35 не може и да става дума. F-35 печели двубоя в 98% от симулацийте. Танковете им също не стават - купчина безполезен чугyн. Подводниците им не стават - прекалено шумни и лесни за проследяване на местоположение. Единствените добри продукти са АК-47 и топлата yшaнkа.

92

Анонимен

преди 4 години

Русофилите сте се събрали под тази тема да се самонавивате и самозаблуждавате, че Русия е велика сила и са по-големи от германците, американците и всички други. Колко жалко за всички нас, българите.

91

Анонимен

преди 4 години

направо ми става жал за обикновените руснаци, мъжете алкохолици- жените ***, а путин се хвали в нови големи ракети

90

Анонимен

преди 4 години

Германия пропада и затова си пъха носа в глобалните теми. Просто са надменни изкукуригали работяги. Само работа, ядене, пиене и отпуска. У нас поне с работата не прекалявме;-)

89

Анонимен

преди 4 години

Направо ми става жал за немците. Имаха потенциал, но го пропиляха в две войни и сега са на системи за преливане на кръв от Америка. Ако утре Дауджонс се срине и в Германия ДАКС ще падне. Къде се бъркат в неща, които не разбират и не владеят дори на кино.

88

Анонимен

преди 4 години

Немски компютър имаше в ГДР, на запад се пие повече бира и се карат коли. Индустрията в Германия се доминира от янките или мислите че случайно Байер купи Монсанто и ще плаща още 100 милиарда на отровените американци. Да ти имам инженерната мисъл.

87

abe shtom ..

преди 4 години

...Smuker go e kazal pred D W ...znachi "moje" da im se viarva.Amerikanci I "raketni specialist I"?!??? To se vidia ...gramna im shatala...kupuvat r. dvigateli ot Rusia ...I t.n. A kolkoto do Veleto.bez komentar !

86

въпрос

преди 4 години

Април 1986г. субективната оценка на човешкия фактор с помоща на Сталинската дисциплина водеща до глупост, доведе до взривяването на реактор на работеща ядрена центарала. Облъчени бяха милиони живи същества на планетата.

85

Анонимен

преди 4 години

Е, камък ми падна от сърцето, след като шушумигата Германският преподавател Роберт Шмукер, разкри всички карти на Путин.От къде ги вадите в западната пропаганда такива мишоци, да пишат авторитетно всякакви глупости?

84

Инж. Митев

преди 4 години

Германия е окупирана територия без право на глас в ключовите технологии, затова се отказаха от атомните централи, които в миналото бяха построени по лиценз от Уестингхаус. Гармански технологии няма, а работят само на ишлеме за хамерика.

83

Анонимен

преди 4 години

Американците са се отказали от подобна технология през 60те год.!Точно и толкова 60год.Русия е зад САЩ във военната област.

82

Анонимен

преди 4 години

Април 1986 е най-значителният терористичен акт скроен с помоща на местните националисти.

81

въпрос

преди 4 години

А дали помнят надъханите русофили какво се случи април месец 1986г.?

80

Халва

преди 4 години

Сименс в Ерланген е пълен с индийци от Индия. Ракетен инженер от Германия...ха ха ха.Виц на деня.

79

Българин

преди 4 години

Тук не става въпрос за военно преимущество, а за разработка на изцяло нова технология. Ракетен двигател, който се задвижва от енергията на атома. Говорим за изцяло нов вид ядрен двигател, който ползва и съвсем друг вид реакции с други елементи. Ако технологията се развие може да говорим за импулсни двигатели в космическите пътувания, които ще ускорят ракетите до скорости в пъти над сегашните. Разбира се като всяка разработка от такъв тип, първо минава през военните.

78

Анонимен

преди 4 години

Да каже само колко студента има специалиста. Вчера в ДиВелт пишеше, че само 23 % следват технически, инженерни, природонаучни специалности и повечето са чужденци. Останаха немци само за групенфюрери във фирмите. Повечето бачкатори инженери са с миграционен произход като нас.