175

ПроСоТо

преди 4 години

а да!..Освен да даде инструкции лично,Губернаторката идва да види с очите си що е това "България"..Защото неизбежно ще се спомене все някога и нашата страна,та да не мига..:-"България?..Какво беше това?"..Сега вече е спокойна.Стане ли дума,тя гордо ще каже:-"А,я!!..Булгариен,Бойко Бориссофф!"..

174

Анонимен

преди 4 години

Плюс това като изберете алтернатива, какво по дяволите ще получите,Всички сте пешки на царя който ще дойде.Борисов такъв, Борисов онакъв....дай да се разберем, вие очаквате като дойде ново правителство да ви спаси ли....хахахах

173

Приятел

преди 4 години

На последно място в Европа по доходи и инвестиции.На първо по престъпност и корупция.На 111 по свобода на словото.ЕГАТИ ПРОСПЕРИТЕТА ! НЕ ВЯРВАМ ДА ГО Е КАЗАЛА ЛЕЛКАТА ! СИГУРНО СИ ГО Е ИЗМИСЛИЛ НЯКОЙ ТИКВЕН ПРОПАГАНДАТОР !

172

ха-ха

преди 4 години

Василев=Антон Тодоров ! Ближи тикво!Ближи там където преди 3 години цвъка! И да ти е сладко.

171

Анонимен

преди 4 години

Еднокнижния Шишко пак се е развихрил.

170

Маджо

преди 4 години

Момчето което ми носи кафетои пазеше Тато от вас,Той ли бе тогава?Той ли бе тогава?!!

169

Анонимен

преди 4 години

Ясно е, че не сме хомогенен японски етнос. Ние сме кръстопътен народ. Генетичен сбиреток. Почти никой не знае кой е прадядо му. Католиците знаят. От къде извира желанието на политиците населяващи предимно средните и по топли пояси на планетата, да бъдат неизлечимо алчни за власт и пари, да послъгват и присвояват материални ценности и статут, който не им принадлежи.И най-лошото, да съветват и ръководят човечеството как трябва да живее. Какъв непресъхващ стремеж да се превърнат в пророци и останат на власт до края на света.

168

2233

преди 4 години

Майката на 7 деца и говореща 6 езика се бъзика с неграмотния пожарникар ,ломотещ несвързано.-Махай се Боко!Вече си омръзнал на всички.Ясно е че си пътник.Цялата Шайка е за затвора.

167

Шнорхел

преди 4 години

За изговорените хвалби!Като знак на благодарност наш Бойко си подарил пожарникарската каска!

166

Анонимен

преди 4 години

България просперира, а гзовете на Бойко миришат на рози.

165

Анонимен

преди 4 години

Смях в залата!

164

Права е !

преди 4 години

България има Най-голям БВП за всички времена 115млрд. лв. Най-ниска безработица за всички времена 4,2%Рекордни влогове на домакинствата в банките 53 млрд. лв.Трета най-ниска задлъжнялост в ЕС 23% от БВПБюджетен излишък ....

163

До 171

преди 4 години

Василев,Зад всеки индивидуален просперитет се крие къртовска работа, пот,сълзи,кръв и много болка, лишаване от много лично време, което експлоататора ограбва от експлоатираните.Така просперира и похваления.Това е положението пиле.Ако не ограбваш някого, да се скъсаш, нищо особено няма да направиш в повече от средното.

162

Анонимен

преди 4 години

До ВасилевКаквото и да говориш Бойко командва, отстрани ли Цветанов, отстрани го...даже му се подигра.Да знам че е простоват, ама кажи ми какъв трябва да управлява България.Сега ще ми излезнеш с интелегентен, умен и т.н.Тоз дивия народ дето сме, как мислиш че някой интелегентен ще се справи.

161

зевзек

преди 4 години

..."рози за новата шеФка /сорт грозде/-тя-просперирате". ... Явно енологията у нас постига невероятни иновативни постижения - вино от традиционен български сорт, подправен с българска роза ! ...congratulations !!!

160

до Василев

преди 4 години

Не ти трябват немци и швейцарци - напрау отивай при афганистанците, да та праят модерен.

159

Анонимен

преди 4 години

Да живее генерала !!!

158

ПроСоТо

преди 4 години

кротко!..Дамата дойде да даде лично инструкции на местния дерибей.А че ще пръска "хвалебствия",това е просто ЗАДЪЛЖИТЕЛНО в така наречената "политика"..и това,което е написал колегата долу за истинския приятел и за врага ти,е ИСТИНА!!!Но,..за зомбитата това е неразбираемо..

157

Анонимен

преди 4 години

Прави са тези, които казват, че просперирате е лично обръщение към Бойко не за страната.

156

До 180

преди 4 години

Василев, агенте, тебе сигурно доста са ти подобрили гените *** в USA.Харесало ти е, браво!