69

Э73

преди 4 години

Ама тези къде са гледали като са си купували апартаменти там. Не виждат ли, че няма нито детска градина, нито училище. То си е като една вилна зона. Защо си мислят, че някой задължително трябва да им ги осигури в определен срок. Да са си купили в други квартали, където има образователна инфраструктура.

68

Анонимен

преди 4 години

Детските градини навсякъде в София не достигат. Това стана откакто Янчулев и Мафиянски (избрани чрез СДС), подариха на мафията голяма част от съществуващите детски градини и детски ясли. Проблемът се задълбочава и заради записването на едни деца, заради които родителите на други деца, търсят други детски градини и детски ясли.

67

Matrix

преди 4 години

София е като оня сват!Всички идват с нежелание, но никой не си тръгва....

66

Анонимен

преди 4 години

Фандъкова-усмихнатото лице на българската корупция.

65

Хахахах

преди 4 години

Ама като давахте по 1200 евро на квадрат, разправяхте ли на роднините как сте взели супер изгодно, топ локацията, супер лукс, в полите на Витоша. Сега за вас специално промоция, такса за частна градина 1000 лв. на месец. Богати сте, живеете в малко Холивуд все пак

64

Анонимен

преди 4 години

Така става като си купуваш жилище без да се интересуваш за инфраструктурата. Манастирските са гето даже по шопските стандарти.

63

До 65 ..

преди 4 години

Стократно да ти се връщат всичките твои пожелания.

62

Matrix

преди 4 години

До ПффТоя град се напълни с някакви несретници, тръгнали да си търсят щастието, донесли си лютеницата, чалгата и гадния мякащ диалект от Господ знае къде...НякоИ и се ожениха за такива сел ян ки :)))) Сега са само едни послушни чехльовци :))))

61

Пфф

преди 4 години

Ами да са мислили като са купували тухлените кутии в ши**ното поле? Тоя град се напълни с някакви несретници, тръгнали да си търсят щастието, донесли си лютеницата, чалгата и гадния мякащ диалект от Господ знае къде... То пък не става всички да сме столичани!?

60

Миро

преди 4 години

СофияТА се препълни. Направиха го този измислен квартал за да насмогне. Те пътища нямат та детски градини.

59

Анонимен

преди 4 години

Че то в Манастирски ливади улици няма камо ли место за детска градина да има.Застроиха де що место намериха.

58

..

преди 4 години

на всички смешни гражданчета в париини домчета живеещи, щом им пречат сънародниците им им пожелавам съседи да им станат разнообразни хора от близкия изток и африка- няма да са селяни, ами чужденци да ви е спокойно. бати комплексираните злобни дребни душички гледащи цял живот в чуждата паница, а тяхната празна.

57

Боковист

преди 4 години

До майките:Скъпи майки, да не мислите, че е толкова лесно и бързо да се договорят рушветите, да се изберат "нашите" хора, да се оскъпят изкуствено нещата.... всичко това е сложен процес, който се изучава последния семестър, последен курс по специалността боковистика. Търпение! Работим!

56

Митьо

преди 4 години

Сестра ми взе там една двустайка, навири носа, нов квартал било, лукс, виждала Витоша. Оказа се, канализацията не работи там, няма къде да спре, режат си гумите за паркиране н а полянката пред блока, няма тротоар, няма автобуси. За капак пре Блока изникна по- висок, до него още по- висок, от Витоша и помен не остана, а слънцето е кът. Ам.така става с непотени пари, лесно се набива човек, ако ги беше изработила а не на от татко и майка нивите щеше да мисли повече

55

SLS

преди 4 години

Аз пък съм от село и си купих тризонет в ж.г. Южен парк. Не ми се наложи да си продавам нивите, носят ми добра печалба. Боли ме фаро за вашите софийски комплекси. Боли ме фаро и за това, че няма места в детските градини, пари за частна имам. В нашия вход, разбирай блок с цени над 2 000 евро на квадрат, няма нито един шоп и сме много доволни от този факт, що така не трябва се занимаваме с псевдо парвенюта. Шопите ги позлвам за бакшиши.

54

ПЛЕВЕНЧАНИН

преди 4 години

ПУСНИ ИМ НА СТОЛИЧАНИ КОМУНАЛНА ТЕМА И ИМ ГЛЕЙ СЕИРА! ПРОСТОТИЯ, НАДМИНАВАЩА СЕЛСАКАТА!КОЙ ОТ КОЙ Е ПО- СОФИЯНЕЦ, СЪС СИНЯ КРЪВ И ПРОИЗХОД ОТ ФЕРДИНАНД, ПО ДУХ - ОТ ШАЗ Е-ЛИЗЕ....*** СМОТАНИ КОМПЛЕКСАРСКИ!

53

Анонимен

преди 4 години

Манастирски ливади се разделя на две-изток и запад и ги дели бул.България.В случая се твърди за манастирски ливади-изток,който е към Триадица и кмета е от ГЕРБ.Тоя кмет е много серт и без да му бутне някой работа не върши.Освен това се занимава със строителство и нищо чудно да чака точно такива протести за да се ''наложи'' с негова фирма да се прави детска градина,училище и т.н.Всичко се прави в името на хората,но паричките отиват в определен джоб,иначе няма да стане.Тоя кмет е айде да не казвам

52

Рамзи Ахмед

преди 4 години

Селскио Бевърли Хилс

51

Бай Иван

преди 4 години

Ми там все "умни и красиви", като имат пари да ходят "на Гърция"и из Европа с Райън-ера ще имат и за частна детска градина ;) !?!!

50

ххахаха

преди 4 години

Аз живея в Изток, Аз до некви гробища, аз съм от Овча купел, Аз съм от Лагера хахахахаЕвалата батенца, вие сте хванали господ за шлифера!