196

до 206

преди 4 години

защото там институциите работят! !!

195

lol

преди 4 години

разберете... прости сте, нищо не става от вас - това е причината

194

Анонимен

преди 4 години

Какъвто ни е народа, такива са ни и управниците. Като са останали тука основно прости, корумпирани и нагли тарикати, от къде да се извъдят честни, умни и работливи управници?

193

Анонимен

преди 4 години

Българите са ЕдЕоти и това не е тайна за никого.Вижте какъв им е премиер и няма нужда от повече уточнения.А младите (до 30г) не знаят още пиш ли имат или им се *** та в този ред на мисли тяхното мнение е без всякаква стойност.

192

lol

преди 4 години

"Същия тоя народ като емигрира и му плащат в пъти повече за същия труд и същите знания."да, плащат му, защото там където е отишъл са си оправили държавата сами, а не са чакали на готово да стане подредена държава, някой да дойде да им я оправя

191

до SHEFA

преди 4 години

ЕДИН ИМА 10 КРАВИ-ДАВАТ МУ ПО 400 ЗА КРАВА НА ГОДИНА.СЛЕД 10 ГОДИНИ Е ВЗЕЛ 40 000 А КРАВИТЕ ПАК 10.КОЙ Е ВИНОВЕН?------------Че, то това е тема за Международен Икономически и Социален форум, бе колега!!!!-))))))Що дисертации може да се напишат, що научни трудове да се издадът....-)))))))Заслужи си Плюсчето!

190

Анонимен

преди 4 години

"За скапаното положение в държавата е виновен народа."Същия тоя народ като емигрира и му плащат в пъти повече за същия труд и същите знания.

189

lol

преди 4 години

няма развита демокрация с робско милещи хора, които чакат господаря да ги оправи

188

Анонимен

преди 4 години

На всеки нeкaдъpник е виновна държавата... Особено на българския Heкадърник и cмотаняк...

187

Анонимен

преди 4 години

А кой е виновен ? Мързеливите гърци, дето по цял ден щракат с пръсти и играят сиртаки са в пъти по добре платени от нас. Нали точно държавата им дава заплати от по 3000 евро и пенсии по 700 евро, баз да са се преработили.

186

Анонимен

преди 4 години

Младежът няма минало в това отношение, само бъдещето е пред него и е нормално да смята, че бъдещето зависи само от него самият. След години, когато човек натрупа опит, вижда, че много неща не са зависели и не зависят от него, а от държавата. Затова има и разлика в мненията.

185

до анонимен

преди 4 години

Човек с годините поумнява.----------Някои поуняват, а други просто остаряват!

184

Чушкопекова

преди 4 години

Народа е крив - съсипа социализма, сега съсипва капитализма. Преди съсипа царства - няколко. Е ?

183

Анонимен

преди 4 години

Е, па така си е!Всички лостове на власта, законодателството идържаните ни институции са в нейни ръце!С една дума - Всички правомощия са в нейни ръце!Както го е казал народа ни "Държавата коли, държавата беси - власта е в нейните ръце"!!!

182

Анонимен

преди 4 години

Човек с годините поумнява. Затова младите смятат, че всичко, което хвърчи се яде, докато по-възрастните гледат по-трезво на нещата.

181

Анонимен

преди 4 години

Няма как да получаваш заплащане, което поставя под въпрос биологичното ти оцеляване и да работиш съвестно и ефективно. Говоря за държавните служители. Друг е въпроса при положение, че средно квалифициран труд в частна фирма е заплатен поне с 20 процента повече от висококвалифициран в държавния. Само мъртви в кожата си хора биха се съгласили,затова администрацията я няма...

180

Анонимен

преди 4 години

Държавата си е ОК - населението или по точно популацията е кофти :/

179

Анонимен

преди 4 години

Тия дни ми попадна едно книжле - автобиографията на Бранислав Нушич.Като ученик нещо имам спомен че сме учили но не помня да съм я чел.Та Нушич споменава, че като били деца си играли на правителство.Добре, ама са си нямали народ. Казва, всеки иска да го играе министър, но никой не иска да е народ. Добре че имахме в двора патици и гъски, които ставаха за народ, още повече че са послушни.Колко актуално звучи и сега не мислите ли?

178

Анонимен

преди 4 години

1 милион чантаджии и ушеви, които за нищо не стават и гласуват за тиквата, че да ги държи на хранилка с родата.

177

Анонимен

преди 4 години

много ясно че е виновна след като се крадат толкова много пари вече можеше да сме малката Швейцария