135

цитат от текста

преди 4 години

Близо две трети посочват, че ходят на концерти, докато цели 71% посочват, че не ходят.Затова Министерството на образованието и науката иска да няма външно оценяване по математика.

134

Анонимен

преди 4 години

Демокрацията на е виновна за чалгата бе. Просто излезнаха вътрешните желания на средностатистическия българин. Не всички сме такива ясно е, ама ако цензурата е единственото нещо което е спирало чалгата това само потвърждава тезата че хората са имали такива ориент наклонности да го кажем дипломатично.

133

Анонимен

преди 4 години

Абе за всички които не могат да повярват колко се слуша чалга: не, вота в ютуб не е манипулиран, нито милионите преглеждания на Азис. Излезте навън какво слушат повечето хора - ЧАЛГА. Тъжно но факт и т.н в Туземландия сме, не е нагласена информацията. Все едно не е това положението от години.. айде

132

Жоро

преди 4 години

селяните и ромите слушат чалга просто защото българският език е единствения,който знаят.

131

Munchen_DE

преди 4 години

Да живеят рока и метъла \m/\m/!

130

убредебре

преди 4 години

Едно време мазолите по пръстите бяха от труд.Сега от щракане с пръсти.Да живее демокрацията и нейният пророк.

129

бг

преди 4 години

Чалгата е кючек изпълнен на български език с ромски акцент от същество с вид на травестит. Казват, че музиката е отражение на човешката душа. Е това са душичките на чалгарите.

128

Василев

преди 4 години

Бати Бойко чалгар ли е като слуша" Батольонът се строява за последен път" и Цеца Величкович!Агент Джонатан Уудс!ЦРУ!

127

Руската чалга

преди 4 години

АлисА Небо славян концертДарья Волосевич (13 лет) - "Небо славян"

126

Jinjer

преди 4 години

Хеви метъл: 2%. Тъжна работа...

125

Свинаря

преди 4 години

Хард Рок и Метъл са толкова гнусни жанрове, че се чудя кое разумно същество ще е влюбено в тях. Много са им гнусни текстовете, непрекъснато се пее за разврат, наркотици, смърт...а много от слушащите смърдят на развалена риба и от косата можеш да изкараш мас. Танцът им е още по-глупав, да си мяташ главата нагоре надолу, е присъщо само на психично болни, дори животните в природата не правят така. Не знам кое е по-глупаво, чалгата или те.

124

ongobongo

преди 4 години

Само черно уееее

123

Циник до 143

преди 4 години

Подрастващи npocтитутки набират опит по чалгарниците... батковците с BMW и Мерцедес са на далавера... Млади, хубави, и тъnи...Рая на земята българска

122

Анонимен

преди 4 години

Чалгата е виновна ... за почти всичко. Махнете я, забранете я и ше видите, как ще се подобрят нещата!!

121

Фройд

преди 4 години

Бъркането в носа е състояние на уединена медитация .Докато плющенето с пръсти ,без значение с крака или ръце е отражение на моментната социална и икономическа ангажираност на съответният избирател.

120

Анонимен

преди 4 години

До Ци н икБях ад ми н в интернет клуб преди 15-на години Коронен номер между тинейджърите тогава беше,седейки на компа да надуят слушалките с чалга, докато са смъкнати на врата им, за да могат всички да "слушат" простотиите им .Един ден съм решил и аз да пусна нещо на колонките /щото не се търпеше/ и съм пуснал "Лемурия" на TherionПри мен се изреди цяла делегaция:-Бате спри тия попски песни бе, ГАДНО Е!Чалгарят , освен че е *** е и нетолерантен. От малък)

119

130

преди 4 години

Някой явно, не харесва факта, че отглеждам поколението си в духа на най-извисените европейски традиции, докато се опитва , да създам любов към класиката и смесвам това със съвременните технологии!

118

Анонимен

преди 4 години

До ЦиникБях *** в интернет клуб преди 15-на години Коронен номер между тинейджърите тогава беше,седейки на компа да надуят слушалките с чалга, докато са смъкнати на врата им, за да могат всички да "слушат" простотиите им .Един ден съм решил и аз да пусна нещо на колонките /щото не се търпеше/ и съм пуснал "Лемурия" на TherionПри мен се изреди цяла делегaция:-Бате спри тия попски песни бе, ГАДНО Е!Чалгарят , освен че е *** е и нетолерантен. От малък)

117

Иво

преди 4 години

."Близо две трети от българите посочват, че ходят на концерти, докато цели 71% посочват, че не ходят..." Я да видим сега, кой бягаше от математика в пети клас да прави че.кии на Преслава...

116

Анонимен

преди 4 години

Да това с народната е странен феномен. Някои чалгари сигурно така се мият пред себе си като смятат чалгата за модерна народна и си пускат малко чат пат за да не се чувстват съвсем изпростачени, после казват че слушат чалга и народна. Другите казват народна в смисъл че "подкрепят българското" на хартия. Някой да познава хора които наистина са зарибени по народна музика?