10

Анонимен

преди 4 години

Не Червената Армия, ами САЩ и Англия бомбардираха в София цивилно население без никаква причина, и избиха хиляди цивилни българи.

9

Анонимен

преди 4 години

До ДАНе лъжи,руснаците не са изнасилвали в БГ, изнасилвали в БГ войниците от Антантата когато са окупирали южна БГ след пораженитео ни в ПСВ - АНГЛИЧАНИ И ФРАНЦУЗИ.

8

До 11

преди 4 години

Без Червеината ти Армия... България - щеше да е на 3 морета... И нямаше да е празна сега...От болшевишкия концлагер - само бягането е спасение

7

Анонимен

преди 4 години

То е ясно, че най-големия шок който момичете е преживяло е ко гато идват да я "освободят" колхозниците.

6

Анонимен

преди 4 години

До АнонименКогато бяхме под "съветски ботуш" България беше 9 милиона и пенсионерите не ровеха в кофите за огризки от храна както днес при членството в ЕС и НАТО и "американското партньорство". ----------------Заболя ли ??? Това е голата истина. Чул съм я от баба си. Ясно. И още да се осветля - немските войници са раздавали на децата храна - консерви, шоколади ........ Така че не ми се пъни много. 9 мил.защото нямаше мърдане от тук - СТЕНА, куршум и.... в небитието. Писна ми от вас. ОК

5

До 6

преди 4 години

Комунисте... Смени опорките, че ми втръснаха!Да ти... и на Красная армия...

4

Анонимен

преди 4 години

Постоянно има статии и филми за нацистите. Вече започвам да си мисля, че нарочно поддържат жив този бич, за да може една група хора да получава привилегии. Имало е стотици диктатори по свта, но за никой не ни облъчват толкова упорито!! А уж се борим с нацизма. Мда, лицеемерно!!!

3

ДА

преди 4 години

тя попада в ръцете на съветските войници. В продължение на седмици тя е в плен, изнасилвана е многократно и получава такива наранявания, че така и не успява да забременее след това--------------------------------Така е било навсякъде, където е минал съветски ботуш !!! Включително и тук - освободители - ха !

2

Браво на Хитлер

преди 4 години

Като няма нищо за Путин, Мадуро или другаря Ун - Адолф Хитлер винаги идва на помощ.

1

Анонимен

преди 4 години

Нямало е никакви брожения и въстания срещу Хитлер от обикновените немци. Бил е любимец на народа, и никаква съпротиа или недоволства, обиковените германци са отивали в друга държава да избиват милиони хора с готовност. Всички атентати и опити за убийство срещи Хитлер са били от върхушката и обкръжението му.