57

Анонимен

преди 4 години

Агов да си върне кредита, а не да плещи глупости! Заради такива ТАРИКАТИ загубихме 30 години и 95% българи станаха много по-бедни!

56

Анонимен

преди 4 години

Плюнката Швейцария... Произвежда половината от БВП на Просия... Не защото е голяма... Просто Просия е слаба

55

Анонимен

преди 4 години

До До 59А САЩ защо налагат визи, нали САЩ имат договор за безвизов режим с ЕС. Българите членове ли са не ЕС или са нещо втора категория?

54

г-н Хой

преди 4 години

Руснаците са по-бедни, отколкото в пика през 2013г ($2,297 трилиона).Но, дори в момента БВП на Русия е 8 пъти по-висок ($1,578 трилиона) спрямо 1999г ($0,196 трилиона), когато Путин дойде на власт.Всеки сам да си прави изводите.

53

след 30г в България

преди 4 години

Майките казват на децата си заминавайте, тук няма бъдеще за вас!

52

Анонимен

преди 4 години

Мистър Агов, по твоята логика нека да видим град Детройт от преди 20 години и сега. Ще се окаже, че САЩ не само че са станали по-бедни но направо са в разруха.Политиката явно не ти е силна черта.Предлагам ти да се концентрираш към коментари на манекените и качеството на руската водка преди 20 години и сега.

51

Анонимен

преди 4 години

Асен Агов ли е източник на обективна информация за Русия? По времето, когато Путин за първи път дойде на власт средната заплата за Русия беше 70 долара. Сега е поне 7-8 пъти по-висока. От страна на Агов е глупаво да лъже за неща, които всеки може да провери.

50

До 59

преди 4 години

А визите с Русия кога?Опашките от желаещи пред руското посолство, вече са километрични

49

Анонимен

преди 4 години

Впрочем какво става с визите за САЩ трябват ли още визи за САЩ? САЩ нали имат договор за безвизов режим с ЕС, ние го спазваме и ги пускаме без визи. САЩ спазват ли го, или за тях България и българите са полу-човеци втора категория и не е нужно да се спазват с тях договори.

48

До 53

преди 4 години

Наври си банана в зaдникa... Товарищ... И се изстреляй за Русия... Там те чакат - нeщастник

47

Анонимен

преди 4 години

Русия е водещата световна сила. Хегемонията на САЩ остана в историята.

46

Еврократ

преди 4 години

Мале-е... Поколения турци били израснали в демокрация. Този разчита на жалкото невежество и тъпота, насаждани от съвременното "образование". Защо не напомни колко пъти през последните десетилетия турските военни бастисваха "демокрацията" със скромни преврати и по няколко години стискаха властта, преди пак да пуснат политиканите да беснеят? Затова Ердоган им резна крилцата с големия сатър, да не му пречат на султаната. И опитът за преврат срещу него беше смехория и му даде повод да ги доукроти.

45

Анонимен

преди 4 години

A как е ситуацията в членката на ЕС и НАТО и партньорка на САЩ България? Има ли банани?

44

Анонимен

преди 4 години

Но като износ на ко.б.ри са номер едно, и сега и преди!!!

43

И по-болни !

преди 4 години

През 2018 г. 1 милион са болните и носителите на ХИВ в Русия при население 142 мил.Това означава,че всеки 142 гражданин на Русия е заразен от ХИВ ! Най-висок показател в развитите страни ! По-лоши статистики има само в няколко африкански държави !

42

Май е прав !

преди 4 години

През 1999г. Русия и Китай имат еднакъв БВП !През 2019г. Русия произвежда 1,5% от световния БВП а Китай 12 % от световния БВП ! Китай вече произвежда 8 ( осем ) пъти по-голям БВП от Русия !

41

уфф

преди 4 години

Бедни ли са,богати ли са не знам,знам само че Русия СЕГА е ГОЛЯМ ИЗНОСИТЕЛ НА ЗЪРНО!И руснаците не гладуват като по времето на "великия"Сталин!И при Елцин-също!Между другото,пет пари не давам за Русия,нито за САЩ,терсене ми е за България,че още сме в киреча,и скоро няма да се измъкнем!

40

Ceci_

преди 4 години

1999 бвп на русия 195млрд $Сега около 1600 млрд $ Агов ага е излъгал няма и 10 пъти.

39

Ceci_

преди 4 години

Код оранжев, над 30 градуса, понапекло го е. Преди 20г. руснаците са живеели по-богато?! Бързо, викайте патоанатом имаме тяло без мозък.

38

Прав е !

преди 4 години

През 1999г. Русия произвежда 4% от световния БВП !През 2018г. Русия произвежда 1,5% от световния БВП !