71

Анонимен

преди 5 години

До Анонименгьобелсовия принцип е запазена марка на комунисти и русофили - според Путин, България се отказала от Южен поток под натиск - една лъжа, която той упорито си повтаря и си вярва.

70

Анонимен

преди 5 години

А шестте МиГ-29 които "подариха" на сърбите в насипно състояние водят ли се в бройката?

69

Русофил

преди 5 години

Толкова се водят на отчет, а колко действително съществуват никой не знае. Нали преди 3-4 години един руски адмирал от Северния флот го вкараха в затвора заради една подводница. Оказа се, че подводницата е била изписана на части и продадена на някакъв колумбийски наркокартел.

68

избирател

преди 5 години

Намерете един мой пост,където съм възхвалявал другите измамници/БКП,БСП/ и тогава ме наричайте комунист.Просто познавам много Руси и по Европа и от самата Русия,които недоумяват нашата ненавист,към тях,при все техните непроменени топли чувства.Имам роднини/близък род в Америка/,бил съм и там ,за тях сме просто поредните чужди,пълно безразличие.А руснаците имат,наистина имат чувства,към нас.А те могат без нас......

67

преди 5 години

Те новините от Русия са предимно такива: нова ракета, нов изтербител, нов танк ...

66

Анонимен

преди 5 години

до избирателГлей са ние не сме нация.Нациите се крепят едни на други хората а не се плюят.Помагат си,уважават се,поздравяват се,усмихват се и най-вече скачат всички за един!Ние сме племе от идивидуалисти и само някои се събират от общи интереси.През вековете толкова сме се омешали от нашественици,кой ли не е минал от тук да си остави семето,че нация вече няма.Нация сме имали преди туското нашествие,после вече край,рая.А комунистите направо са ни довършили и държава нямаме вече за съжаление.

65

Бай Димо

преди 5 години

НА ГЛУПОСТИТЕ НА ДС ПОЛКОВНИЦИ НЕ ВЯРВАМЕ. А ЧЕ ТУРСКАТА АРМИЯ МОЖЕ ДА БЪДЕ ПОБЕДЕНА ТОВА ГО ВЯРВАМЕ.-------------------Сериозно?! Турската армия може да бъде победена?! Не думай! Ама с камъни и прашки ли? :) ***!

64

Mr.STARBUCKS

преди 5 години

Днес темата е за новите руски самолети.Очаквайте утре новини за новите леки автомобили, телевизори, смартфони, хладилници и дриги руски стоки,които нямат аналог.

63

Анонимен

преди 5 години

До ОтслужилНА ГЛУПОСТИТЕ НА ДС ПОЛКОВНИЦИ НЕ ВЯРВАМЕ. А ЧЕ ТУРСКАТА АРМИЯ МОЖЕ ДА БЪДЕ ПОБЕДЕНА ТОВА ГО ВЯРВАМЕ.

62

Пенсионер-Анталник

преди 5 години

Днес са били погребани служителите на Роскосмос загинали при изпитанията на ядрената ракета Буревестник. Военните са дали на близките им по един капсулован оловни ковчег и това е. А, и 3000 долара компенсация, което е средната работна заплата на *** в Макдоналдс в щатите.

61

Отслужил

преди 5 години

Тук големи "разбирачи" на гео политика и военно дело има. Бях в казармата през 80-те години и тогава влезе един полковник от ДС да ни промива мозъка как сме можели ние да победим Турция. Същата тази Турция втора по сила в НАТО и 500,000 души активен персонал. Накрая на лекцията наистина му повярвахме колко непобедима е БНА.Като ви чете смешните коментари и как се надлъгвате се питам - наистина ли си вярвате на глупостите?!

60

Анонимен

преди 5 години

До избирателВИЕ НЕ СТЕ НАЦИЯ БЕ ДРУГАРЮ, ВИЕ СТЕ СЕКТА. ИНАЧЕ СИ ПРАВ. ДНЕС ВАШИТЕ СОЦИАЛИСТИЧЕСКИ ШЕФОВЕ ВИ НАРЕЖДАТ ДА СЕ ПОДМАЗВАТЕ НА САЩ, НО АМЕРИКАНЦИТЕ НЕ ВИ ВЯРВАТ.

59

Анонимен

преди 5 години

има нещо дълбоко сбъркано сред нашенските команяги. ореваха света, че сме купували 6 самолета, а не ни трябвали. но и ден не минава без да гледат в хорската чиния и да се възхищават другите държави какво имали. само с мрънкане не става.

58

избирател

преди 5 години

Странна нация сме ние.До вчера ни нареждаха да сме с Русия и ние от душа си бяхме за Русия.Днес ни промиват мозъците с Америка и ние сме за Америка.Ха да видим,когато някой безумник достигне върховете и ни възхвалява МАРСИАНЦИТЕ /нищо,че вероятно няма такива/, да видя просто какво ще се пише тук....

57

Анонимен

преди 5 години

До 63САЩ се отварят само на нещастни малки държави. Що не скочат и не защитят "братска" Украйна от руския "агресор" и не им върнат Крим?! Айде де!!!

56

Гошо

преди 5 години

Украйна - винаги са били предатели! Прочети в исторически план, самите те го знаят!

55

1 Рубла < 3 стоти

преди 5 години

А колко са годни и летят? Няма информация, странно.

54

Анонимен

преди 5 години

До западняк европеецС 8 F-16 можем да ги призимим за нула време, американското оръжие превъзхожда творенията на *** в пъти------------------Хаха, напомни ми това на един виц от едно време, дето Македония с танковете дето й подарихме обявила война на Америка. :) Та и ние ще бием руснаците с Ф-16 :)

53

Анонимен

преди 5 години

Всъщност САЩ имат повече самолети и оръжия от целия свят взет заедно .В това се крие стратегията за пълна доминация .

52

Анонимен

преди 5 години

А как бе кой пита за телевизор?През социализъма имах чисто нов ''Рубин''*** цветен!На него пишеше -сделано в СССР!Другите комшии бяха на чернобели ''Опера'' и ''Пирин''.Това през 1980г беше заплаха за телевизорите на запада!Цели 10 минути го чаках да загрее и имаше стабилизатор на напрежението към него,защото тока играеше.Какво знаете вие бе еййй?!!Колко съм се радвал на цветна телевизия..